Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 54
Ismerős a dolog,meg hát nem véletlenül vagyok pszicho szakon:)De most pihenj!Az sokat számít!Máshogy látod majd a világot,hidd el!
Adjam a telefonszámom sos esetére?
Előzmény: dead_raven (53)
dead_raven Creative Commons License 2006.10.04 0 0 53

köszi, de miből gondoltad?

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 52
Gondoltam:)Amint lehet próbálok többet segíteni,addig meg vagyok fórumon...
Előzmény: dead_raven (51)
dead_raven Creative Commons License 2006.10.04 0 0 51
OKé, mgfogadom a tanácsod:) Egyébbként 16 éves gimnáziumba járó lány vagyok.
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 50
Gyere fel sokat fórumra,én kb minden nap vagyok-hidd el,már ez is segít!Próbálok az egyetemen tanítók közt érdeklődni,hogy tudnak-e vkit arrafelé vagy vmi jó tanácsot adni.szerintem épp most kezdünk erről tanulni és ha jutunk vmire elmondom azt is-addig meg marad szerény személyem...(bocs,de egyébként fiú vagy vagy lány és hány éves,kivel élsz stb-csak mert számít)Kitartás!Ja,és igyál sok citromfű vagy más nyugtató teát,jógázz meg ilyesmik,az ált. segít.
Előzmény: dead_raven (49)
dead_raven Creative Commons License 2006.10.04 0 0 49
Vas megyében lakom, Körmenden...és hát nemtom, hogyan tudnál segíteni, de hát végülis ezért jöttem...segítségért, mert már lassan beleőrülök
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 48
Menj el pszichológushoz!Én pszicho szakos vagyok,ismerek pár embert,ha elmondod hol laksz tudok segíteni!Nem ijesztgetni akarlak,de ez veszélyes lehet...!Figyelj,itt is kapsz segítséget és ha bármi baj lenne itt engem tuti megtalálsz!Nyugi:)
Előzmény: dead_raven (47)
dead_raven Creative Commons License 2006.10.04 0 0 47
engem minden olyan betegség megér ami ritkaszámba megy...egyre több és több...az egyik már azóta megvan amióta az eszemet tudom...többször is elkezdtem a cirkusz...orvos-->gyógyszer--->kezelés--->idő--->orvos--->gyógyszer--->kezelés--->idő...és így tovább...belefáradtam, ezért néhány éve abbahagytam h kisérleti nyulat játszam...és most újrakezdem, külömben...visszafordíthatatlan lesz és talán végzetes...aminek nem tagadom, örülnék..
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 46
Ezt hogy érted pontosan?Mármint a tudod mi fog történni részét?A gyógyszer sokszor segít,de csak átmeneti legyen,ez fontos!Nem teljesen értem mi van Veled,sajnálom...Pedig szeretek segíteni,csak sokszor kicsit több magyarázat kell.
dead_raven Creative Commons License 2006.10.04 0 0 45

tudom, hogy mi vár rám....vagy sejtem....vagy beképzelem...nemtom...talán mind a három kicsit...

gyógyszert nem szedek...asszem csak ideig óráig....

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 44
De tudod miért fész ezektől a dolgoktól?Jó,ált. ezek a dolgok mindenkit nyugtalanítanak egy bizonyos fokig,de akkor itt nem erről van szó.Gyógyszer?Valami hangulatjavító,nyugtató vagy szorongásgátló?A jóga is csodákat művel!
Előzmény: dead_raven (43)
dead_raven Creative Commons License 2006.10.04 0 0 43
Jártam, de sokra én sem mentem, meg a dokik sem. Nem tudták hogy mi okozza, én pedig már ott tartok, hogyha meglátok egy orvost....rohannák mint az őrült, de mivel ezt azért mégsem "illik", ezért marad a remegés...
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 42
Félsz,szorongsz vagy pánikolsz?Jársz dokihoz?
Előzmény: dead_raven (41)
dead_raven Creative Commons License 2006.10.03 0 0 41

Én is félek:

-hogy soha nem gyógyulok meg, vagy esetleg rosszabbodik, és emiatt...na mindegy.

-hogy olyan embert bántok meg akit legkevésbé szeretnék

-olyanba szeretek bele, akibe a legkevésé szeretnék

-az akit szeretek itthagy

-soha nem lehetek boldog

Ysuysi Creative Commons License 2004.10.20 0 0 40
:))))) Sziasztok! Hát ez hihetetlen! Most ráakadtam erre a beírásomra :) Laci! Köszönöm a biztatást! Felvettek mindkét helyre, Egerben le is diplomáztam, két éve dolgozom... Nahát mekkora bunkó voltam, hogy akkor nem írtam meg... na, de most :)
Reményvesztett Creative Commons License 2004.10.10 0 0 39

Félek:

-az orvosoktól

-betegségeim romlásától (majd ha egyszer összeszedem magam, leírom őket [sajnos van egy pár])

-attól is, ha nem javulnak

-a haláltól (ide inkább szeretteim halálát értem [szerintem miattam nem kár {OK: egyel feljebb}])

-pók, kígyó egyéb hasonló állattól...

záporember Creative Commons License 2004.10.05 0 0 38

Félek a félelemtől való félelemtől, a fobofóbiától.

originalqszi Creative Commons License 1999.11.19 0 0 37
ke- vel szeretek félni:-))))))
mosoly Creative Commons License 1998.06.24 0 0 36
Laci

Nem vagyok olyan ritkán, minden nap valamennyit, csak elég keveset irogatok.
Na meg föleg éjjel szoktam pásztázni a terepet, mivel negyed annyiba sem kerul, mint napközben.
Szia :)
mosoly

Laci Creative Commons License 1998.06.24 0 0 35
Mosoly,

örülök, hogy örülsz :)
Ezért látni téged olyan ritkán errefelé?

Laci

Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1998.06.24 0 0 34
bagolymondja-nak és lakkinak, és aki még hasonló cipőben jár!
A halál csak az élőknek fáj!

Amúgy én most attól félek, hogy elveszítem a kedvesemet.

Szörnyeteg

Galine Creative Commons License 1998.06.24 0 0 33
Attól félek, hogy egész hátralévő életemben egyedül leszek...
Lakki Creative Commons License 1998.06.24 0 0 32
A haláltól nagyon.
A pókoktól (de sose ütöm agyon őket).
mosoly Creative Commons License 1998.06.24 0 0 31
Laci

Már megint egyetértunk!
Lassan már nem is érdemes olyan topicokba irogatnom, ahol már szerepeltél.
Na ez azért nem olyan nagy tragédia, inkább örulök neki.

mosoly

And67 Creative Commons License 1998.06.23 0 0 30
Attól, hogy ez a monitor akkor robban fel, amikor előtte ülök. Egyébként a nem halálos, de gyógyíthatatlan és végleges egészségkárosodástól.
Laci Creative Commons License 1998.06.23 0 0 29
Hajrá Ysuysi, hajrá Ysuysi!

Sok syerencsét neked. Figzeld meg, hogy idén már sikerülni fog. És utána örömmel elújságolhatod pár napon belül nekünk a minek örüljünk ma topicba pl.

Laci

ps: yzyzyzy

Ysuysi Creative Commons License 1998.06.22 0 0 28
Laci!
Tiszteletem!777 hozzászólás!
Eger, Nyíregyháza rajz-vizkom.
Lehet nekem drukkolni!
június 23, 26, 29, 30!
Kösyi.
Laci Creative Commons License 1998.06.22 0 0 27
Ysuysi,

mitől félsz, hova nem vesznek föl?

Egyébként én úgy teljes személyemmel nem félek semmitől. Már úgy értem, hogy átjárna a félelem. Néha ilyen kisebb dolgokról szeretném, hogy bejöjjenek, de nem igazán hiszek bennük, hogy bejönnek, és akkor mondhatom azt, hogy tartok tőlük. De nem félek. Mert akkor mi van, ha nem jönnek be? Vagy mi van akkor ha bejön más olyan dolog, amit nem szeretnék. Attól sem félek, pedig 100%-osan tuti, hogy lesznek ilyen dolgok. De azt már megfigyeltem, hogy történjék bármi, azt valahogy mindig a javamra lehet fordítani. És most hagyjuk a példálózást. Csak azért sem félek. A Miéptől sem.

Laci

Red Sonja Creative Commons License 1998.06.21 0 0 26
Attól, hogy a gyermekemmel valami rossz történik, a tehetetlenségtől, és ebből következően a tőlem független jövőtől, szeretteim halálától.
ütés Creative Commons License 1998.06.19 0 0 25
Mechaniklész, én tőled.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!