Ismerős a dolog,meg hát nem véletlenül vagyok pszicho szakon:)De most pihenj!Az sokat számít!Máshogy látod majd a világot,hidd el! Adjam a telefonszámom sos esetére?
Gyere fel sokat fórumra,én kb minden nap vagyok-hidd el,már ez is segít!Próbálok az egyetemen tanítók közt érdeklődni,hogy tudnak-e vkit arrafelé vagy vmi jó tanácsot adni.szerintem épp most kezdünk erről tanulni és ha jutunk vmire elmondom azt is-addig meg marad szerény személyem...(bocs,de egyébként fiú vagy vagy lány és hány éves,kivel élsz stb-csak mert számít)Kitartás!Ja,és igyál sok citromfű vagy más nyugtató teát,jógázz meg ilyesmik,az ált. segít.
Menj el pszichológushoz!Én pszicho szakos vagyok,ismerek pár embert,ha elmondod hol laksz tudok segíteni!Nem ijesztgetni akarlak,de ez veszélyes lehet...!Figyelj,itt is kapsz segítséget és ha bármi baj lenne itt engem tuti megtalálsz!Nyugi:)
engem minden olyan betegség megér ami ritkaszámba megy...egyre több és több...az egyik már azóta megvan amióta az eszemet tudom...többször is elkezdtem a cirkusz...orvos-->gyógyszer--->kezelés--->idő--->orvos--->gyógyszer--->kezelés--->idő...és így tovább...belefáradtam, ezért néhány éve abbahagytam h kisérleti nyulat játszam...és most újrakezdem, külömben...visszafordíthatatlan lesz és talán végzetes...aminek nem tagadom, örülnék..
Ezt hogy érted pontosan?Mármint a tudod mi fog történni részét?A gyógyszer sokszor segít,de csak átmeneti legyen,ez fontos!Nem teljesen értem mi van Veled,sajnálom...Pedig szeretek segíteni,csak sokszor kicsit több magyarázat kell.
De tudod miért fész ezektől a dolgoktól?Jó,ált. ezek a dolgok mindenkit nyugtalanítanak egy bizonyos fokig,de akkor itt nem erről van szó.Gyógyszer?Valami hangulatjavító,nyugtató vagy szorongásgátló?A jóga is csodákat művel!
Jártam, de sokra én sem mentem, meg a dokik sem. Nem tudták hogy mi okozza, én pedig már ott tartok, hogyha meglátok egy orvost....rohannák mint az őrült, de mivel ezt azért mégsem "illik", ezért marad a remegés...
:)))))
Sziasztok! Hát ez hihetetlen! Most ráakadtam erre a beírásomra :)
Laci! Köszönöm a biztatást! Felvettek mindkét helyre, Egerben le is diplomáztam, két éve dolgozom...
Nahát mekkora bunkó voltam, hogy akkor nem írtam meg... na, de most :)
Nem vagyok olyan ritkán, minden nap valamennyit, csak elég keveset irogatok.
Na meg föleg éjjel szoktam pásztázni a terepet, mivel negyed annyiba sem kerul, mint napközben.
Szia :)
mosoly
Már megint egyetértunk!
Lassan már nem is érdemes olyan topicokba irogatnom, ahol már szerepeltél.
Na ez azért nem olyan nagy tragédia, inkább örulök neki.
Egyébként én úgy teljes személyemmel nem félek semmitől. Már úgy értem, hogy átjárna a félelem. Néha ilyen kisebb dolgokról szeretném, hogy bejöjjenek, de nem igazán hiszek bennük, hogy bejönnek, és akkor mondhatom azt, hogy tartok tőlük. De nem félek. Mert akkor mi van, ha nem jönnek be? Vagy mi van akkor ha bejön más olyan dolog, amit nem szeretnék. Attól sem félek, pedig 100%-osan tuti, hogy lesznek ilyen dolgok. De azt már megfigyeltem, hogy történjék bármi, azt valahogy mindig a javamra lehet fordítani. És most hagyjuk a példálózást. Csak azért sem félek. A Miéptől sem.