Azt utálom valami rettenetesen, hogy emberek azt hiszik, hogy joguk van megbékly(j)ózni másokat évekig.. Ezzel tönkretéve az egész életüket. Megfurva minden próbálkozásukat, hogy normális emberi kapcsolatokat épitsenek.
kedves ganajturó, téged.Méghozzá azért mert ilyen primitiv ökörségekkel töltessz meg minden topicot.Most azt hiszed, hogy milyen nagyon vicces vagy, ugye? Nem hiszem, hogy csak engem irritál a dolog.De azt hiszem, hogy jobb lenne, ha megkímélnél magadtól.
Az a baj, hogy én tulajdonképpen nem utálok senkit, ezért nem írtam véleményt. Van, ami idegesít, azt pedig megpróbálom kerülni. Ilyen a politika is, ezért bevallom, mivel korábban nemigen olvastam RSZJ-t, nem tudom, miket írt összefele, de az utóbbi cikkei alapján eléggé szellemesnek tűnik, ezért is érdeklődtem, mi vele a bibi.
Kedves juci!
Na jó, R.Székely Júliát megmagyarázom. Az iránta érzett ellenszenvet 90-94 között alapozta meg a hisztero-liberális sikoltozásával, amikor bolhábol elefántot csinálva vagy egyszerűen hazudozva minden lehetséges fórumon antiszemitizmusról rikácsolt. Azóta ha csak meglátom, már ideges vagyok. A hazudozással egyébbként nem állt egyedül, lásd a parlamenti hordóügyet vagy a Hanákné ügyet meg Gadó György szerepléseit, hogy csak a legkirívóbbakat emlitsem. Az egész arra volt jó, hogy a kormányt zsigeri gyűlöletüktől vezérelve nemzetközi téren lejárassák. (De ez már nagyon offtopic, elnézést a többiektől.)
Egyébbként kérlek, hogy mond el te is a véleményed, ne csak mások miértjei iránt érdeklődj.
Az, hogy egy cikknek milyen szaga van, elsősorban az újságpapírtól és az alkalmazott nyomdai technikától függ. Tehát melyiket nem bírod? Az offszettet?
Szerinted hogyan lehet egy napon említeni Rózsagyugyut R.SZ. Júliával? Őtet mér útálod?
Tudom, hogy azt kérted, ne kérdjük, de szerintem az a butaság, ha az ember ezt nem tudja megmagyarázni, hanem "csak mer ellenszenves". Ez 1 igen veszélyes dolog, mer nem is akarod megismerni az illetőt, így nem is tudhatod, hogy tényleg utálnivaló-e.
Mer ellenszenv és utálat nem ugyanaz, minthogy szeretet és rokonszenv sem, pedig sokan úgy gondolják.
- a Törzsasztalon a nullásozó birkákat, Ragikát, soltika zagyvaságait
- a TV-ben a reklámokat, Palikot, Rózsa Gyurit, R.Székely Júliát, Szenes Andreát, Balót, meg azt a gyereket, amelyik valamelyik mosóporcsatornán a 100-ból 1-et műsort csinálja
- a parlamentben/politikában Bauert, Eörsit (mindkettőt), Torgyánt, Lányit, Lendvai Ildikót, Fodor Gábort, Szekerest
- emberekben aki buta és hangoskodó, aki sunyi, aki másokat kihasznál, átver
- ételekben a tök -kelkáposzta -sárgaborsófőzeléket, spenótot, pacalt, a zsírban úszó ételeket.
P.S: Ne is kérdezzétek, hogy miért, nem tudom megmagyarázni. Én ezt nem igazán utálatnak nevezném, inkább ellenszenvnek.
Azt hogy bena vagyok meg lusta.
Meg azt hogy nincs ertelme semminek(pl. nekem sincs)
Meg hogy gyakran elfog a gyulolet es emiatt gyakran mas dolgokat utalok
de valojaban csak a hulyeseg beszel belolem.
A tehetetlenseget,
A "Legyunk csak baratok" szoveget,
a lassusagot,
a mellebeszelest,
az onzest
es a tokfozeleket.
Egyebkent meg unom a banant :))
Banan
A főnökömet!
Két éve ül az újításaimon. De sikerült kicsit lekerülni: Egyiket eladtam -módosítva- másik cégnek, ők meg levédették, és %-ban fizetnek, így ez a gügyeagyúgyagya yó pénztől esett el.