Keresés

Részletes keresés

Voroskarom Creative Commons License 1998.08.26 0 0 330
neduddgi
küldök egy emilt vagy mit
addig is
Wágner úr kérek szépen egy itzipitzi .. tudja, mit
neduddgi Creative Commons License 1998.08.26 0 0 329
Voroskarom,
Mondj valamit a zenerol, aztan majd megkeresem Neked. Ha jo zene. Ha nem, akkor majd azt hazudom, hogy nagyon kerestem, de nem talaltam...
Voroskarom Creative Commons License 1998.08.26 0 0 328
neduddgi
Szabin voltam egy kissé, de már újra üldögélek a kis kerek asztalnál. De már napok óta jelen vagyok a gyilkos városban, meg olvasgatok is rendesen (természetesen Tasztalt). Szóval, az jutott eszembe, hátha Te tudsz nekem segíteni. Van egy ősrégi dal/nóta/szám, nevezd aminek akarod, aminek jó lenne tudni a teljes szövegét. Jó lenne egy kis zene itt a piához, nem? Elképzelhető, hogy tucc nekem segíteni???
Vöröskarom
Akarodvörösemég?
Voroskarom Creative Commons License 1998.08.26 0 0 327
Leülök ide egy picinykét, mert üzentem a neduddginak, s hátha hajlandó itt randizni velem. Addig Wágner úrtól kérek szépen egy kis itókát, hogy múljék az idő és az ijedtségem.
Vöröskarom
neduddgi Creative Commons License 1998.08.26 0 0 326
Wagner Ur,
Maraggyon maa... Ki mondta, hogy tudok olvasni? Aze van az a konyv a szekreny laba alatt, meg kulomben is meg kep sincsen benne. Meg egy *.griff, vagy mijaz a *.jepeg sincs benne.

Na. SORT!

charlie Creative Commons License 1998.08.26 0 0 325
Lám-lám, a nagy rohangálás nem vezet sehova.
Különben is csak lassan, szépen, ahogy a * megy az égen...
( nagyon poetikusra sikerült )
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.26 0 0 324
Segítség! Segítség! SOS! Mindenki fusson és mencse a neduddgit, aki most süllyed és kijönni sem tud, mert tartja a szekrényt tele Sörökkel! Aki hallja adja át, én meg rohanok máris!... puff! Há' nem orra estem megin'!...
neduddgi Creative Commons License 1998.08.26 0 0 323
Wágner Ur,
Na eztet mostan rosszul tuggya. Az nem is az afilm volt, hanem a Holonulusztar, csak az nem jéghegynek ütközött, hanem megírták egy könyvben. Csak most nem tudom elolvasni, mert akkor elbillene a szekrénysor.
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.26 0 0 322
Ebből is lácc, hogy ezek már előre látták azt a jégsziklát, aminek az a bazi nagy bárka nekiment, mielőtt összeoszkározta volna magáját:))) Long Live (Ice)Rock!
neduddgi Creative Commons License 1998.08.26 0 0 321
Wágner Ur,
Na látja! Ez már jobb. csak hogy nálam még most is szól a ROCK!
Most épp a Genesis, hogyaszongya...
"Shipwrecked. I feel shipwrecked."
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.26 0 0 320
Na, há' neked semmiseLyó?! Há' ha olyan bolond vagy, hogy dógozni akarsz, akkor meg itten vagy és igy nézöl ki - amennyire kilátsz 1 általán a pezsgő szellemi tevékenység munkalátszatának imitálásából folytatólagosan ki- és befolyólag... vagy ilyesmi...
neduddgi Creative Commons License 1998.08.26 0 0 319
Wágner Ur,
Ez azért durva lenne... :)
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.26 0 0 318
Na, akkor a neduddgi is megkezdheti a napi fáradságos semittevést :)))
pipi Creative Commons License 1998.08.26 0 0 317
Elő lehet mászni az asztalok alól, már elment ez a melltartóhuszár.
neduddgi Creative Commons License 1998.08.24 0 0 316
Wagner Ur,
Maraggyon mar... Most eppen pipa vagyok, hogy a pcsikvari teleronditja itt a toborzo hulyeseggel a topicokat. Ha erdekel vkit a gyiklesosdi, akkor odatalal nem? Nekunk miert nem kell ezt a topicot- vagy 10 masikat reklamozni? Mert megy! Azert.- Nem tudom mit szolna hozza T. Gyilkos Ur, ha mas meg az O melyen tisztelt topicjaba ronditana bele.

Mindjart szolok a Violanak, hogy nyomjon mar oda vagy harminc Mirandat vagy mi az a biologiai ellenseg...

Wágner úr Creative Commons License 1998.08.24 0 0 315
Mitaaggócc má' megin'?! Há' állj oda mögé és onnan bámujj ide (pont bele a többieknek a képibe bele), na, és akkor neked jobbról lesz, ha úgy jobb... Varázsoljalak el oda mögé, vagy inkább iszol Egy Pofa Söröt? Esetleg többet, hogy el legyél varázsolva :)))
pcsikvari Creative Commons License 1998.08.24 0 0 314
Elnézést az offtopicért, de hiányzik 3 játékos a gyilkososdiból!
Ezért kérem, hogy akinek van kedve játszani és megfelelnek az alábbi feltételek azok jelentkezzenek a játékra.
A szabályok Wágner úr Iszoldájában a Wágner kocsmában megtalálhatók!!

Kedves leendő Polgárok!

Ezért, ha elfogadjátok akkor én levezetem
a következő játékot. Akkor indítok ha megvan
a tíz játékos, csonka csapattal nem indulunk!! Aki játszani szeretne küldje el
jelentkezését és jelszavát a címemre! Szigorítom a játékot, csak
olyan jelentkezzen aki mostanság nem megy nyaralni
és minden szavazási napon legalább 5 azaz ÖT hozzászólást tud eszközölni!! Ha lehet
azonos gépről ne játszunk, mert akkor a játék tisztasága veszélyben lehet! Ha valaki két
figurát kíván alakítani, megteheti, mert
nem tudunk ellene semmit tenni, de nem tartom tisztességesnek. Ezért egy kis védelmet
építek be a szabályokba: csak az vehet részt a játékban, akinek a törzsasztalon legalább

30 hozzászólása van. A többit majd megbeszéljük, ha összeállt a csapat. Ha elfogadjátok, szigorú és igazságtalan játékvezetésemet akkor hamarosan indulhat az új játék!

neduddgi Creative Commons License 1998.08.24 0 0 313
Wagner Ur,
Nem lehetne, hogy jobbról fujjon a szél?
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.24 0 0 312
Hogyne lenne! Van itt minden! Most süt a nap és fú a szél, igy aztán nem es az eső, mer' akkor ez nem lenne ám száraz, hanem Kanada-vizes (brrrr) lenne...
pipi Creative Commons License 1998.08.24 0 0 311
Jó reggelt !
neduddgi Creative Commons License 1998.08.19 0 0 310
Csulok,
Jovanna. Ami nevben ö betu van, azzal mar ovatosnak kell lenni...

Akkor talan igyunk valamit a nagy ijedelemre...
Van itt kerem Canada Dry?

Csülök Creative Commons License 1998.08.19 0 0 309
Neduddgi pajtás,
félreértettél! Ez a redőnyizé az csak itten hever én meg csak úgy észrevettem! Nem is értem, mi jutott eszedbe? Én szelíd ember vagyok, mer atyai ágon az egyik ősöm kántor volt.
neduddgi Creative Commons License 1998.08.19 0 0 308
Csülök,
Na! Hátrébb a vicaverzával! Méghogy redőnyhúzó! Inkább idd meg egyedűl, nem ér annyit az egész. Meg biztos meleg is már.
Csülök Creative Commons License 1998.08.19 0 0 307
Neduddgi,
természetesen, hiszen itt van a placcon és nem vigyáz rá senki.
Na nézd csak, milyen helyes kis redőnyhúzó ez itten! Csak jó lesz valamire, ha már így ráakadtam!
neduddgi Creative Commons License 1998.08.19 0 0 306
Na itt vagyok, azt a masik kis piccolót legurítottam.
ezeket itten alattam meg lehet bugázni?
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.19 0 0 305
Neaggóggy má', te Csülök! Amig ez a neduddgi felmász arra a toronyra és onnan fejest ugrál bele, és ezt többször csinájja, mig leér az aljáig, addig mi itten szépen megisszuk ezeket..
Csülök Creative Commons License 1998.08.19 0 0 304
Jöttem sörér (mer az mindíg jó ha van a kéz ügyibe), aszt kiderült, hogy neduddgi nem azonos a Bőkezű Rócsild nevü kollegával és elissza az összeset. Mostan akkor én meg szomjhalált haljak a százméteres söröskigli árnyékába?
Help! Please.... Hhhhhhhhh.....
neduddgi Creative Commons License 1998.08.16 0 0 303
Wagner Ur,
Mi az hogy alljanak sôrbe. Ez mind az enyem!

Charlie,
no problemo

Wágner úr Creative Commons License 1998.08.16 0 0 302
Mi az, hogy hol a Sör?!!! Há' itt van! Ti csak álljatok szépen sörba, nyugi, ebből mindenkinek jut :)))
charlie Creative Commons License 1998.08.16 0 0 301
neduddgi:

bocs a névelírásért...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!