Üdvözlök mindenkit! Érdeklődni szeretnék. Van egy 2008 as Peugeot 807 HDI 2.0 autóm. a jobb oldali ablakemelő kapcsolóm megadta magát. Olyan, mintha eltörött volna a kapcsoló. Esetleg tudnátok segiteni abban, honnan tudnék venni ilyen kapcsolót?
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy 407 ülésfűtésnél ha valahol szálszakadás van lehet e javítani. Az ülést szét lehet e szedni annyira hogy az adott szakadás meglehessen forrasztani?
A tolató lámpa izzója egy 21w os darab. Konkrétan semmit se látni vele, tolatáskor. Kérdés neztem a burát és van benne egy zöldes müanyag áttetsző tok ami g9ndolom tompitja a fény erejét, most ezt kivegyem belőle vagy rakjak bele 21w os nál nagyobb izzót?
Az a helyzet hogy ezzel a rádió kérdéssel nem jutottam.semmire...vissza fejtettem az elözményeket de nem.találtam semmi konkrétat..
Bárki cserélte már ki a gyári rádiót másra? Annyira élvezhetetlen az fm transzmitteren keresztül halgatni a zenét h csak na...elismerem.nem drága 2 ropiért vettem de moat vagyek egy transzmittert 5 6 vagy 7 ezerért ami már nagyon okos vagy tudtok valami megoldást?
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nem e tud valaki eladó Solex 34PBISA karburátort Peugeot 405 (90-es évjáratú 1.6-os 1600 cm3 autóra) Illetve ha nem, akkor hogyan lehetne kivitelezni a problémát, mert az autó napi használatban van és szükségünk van rá.
Szisztok,nemtudom jó helyen járok-e de havernak 309-ese mindene eladó lenne helyileg Iváncsán.Ha van tippetek melyik topicba tegyem fel neki a képeket kérlek segítsetek,közi!
Csak tippelni merek a porlasztó kihagyásra. Szerintem az injektoros motor. Lehet, hogy az elektromos vezetékkel lesz a gond. A többi elektromos hibával tanulj meg együttélni:-)) Vagy vidd be egy szervízbe, ahol kitörlik az agyából a hibakódokat, vagy tudnak rajta frissíteni.
Nem hiszem,h jo helyre irok,de arra torekedtem,h olyan helyre irjak,ahol friss a datum (viszonylag) Mostanában vettünk egy 307-es Peugeot-ot,HDI 90le. Nem vagyok tisztában a diesel-es autokkal egyáltalán :( Eddig csak benzines autonk volt és ez nagyon uj nekünk. Minden szeretek az auton,tágas,szép,és még a 90 lovas is szépen megy :) Viszont van jo pár dolog ami nagyon zavar és nem tudom,h mi lehet a megoldás. Reményeim szerint itt választ tudok kapni töletek! Elöször is az index-kar...ha épp olyan a kedve akkor kapcsolgatja a lámpát,föl-le...érintésre,ha csak oda nyulok,már le is oltodik,de akkor is idegesitö nagyon. Aztán a légzsák...folyamatosan irja h AirbagFault vhol olvastam h kontakt sprével fujákjam meg az ülés alatti csatikat,megtörtént,de a hiba nem. Az érdeke az,h van amikor 1 orán keresztül nem irja ki,de van h ahogy inditok,már nyomja is ki a kijelzöre. És a legfélelmetesebb számomra : alapjáraton kihagy 1 henger egy pillanatra...1 percben kb 2x-3x. Benzinesnél volt ilyen,de egy gyertyakábel cserével orvosoltam. Viszont itt a dieselnél nekem kapásbol azt mondták h porlaszto :( Esetleg ha valaki tud ez ügyben segiteni,azt nagyon megkööszönném,vagy ha vkinek van egy bevált szerelöje,aki megbizhato és nem kontár,azt is hálásan venném. Köszönöm. Üdv!