Keresés

Részletes keresés

cibkat Creative Commons License 2002.09.09 0 0 119
F.Ági! Ne idegeljél engem, hogy mit sajnálhatok, meg mit nem! Mindjárt idehalok. És nagyon jó buli volt tegnap (lesz ma, honap, holnapután - megerőltető a főiskolai élet), az hogy már akkor a gép elött ültem (és jelentem büszkén, hogy az már egy előadás után volt) csak azt tükrözi, hogy milyen remekül birom a strapát. A szombati Feco koncertre szerintem semmilyen hatvani szervezés nincs. No de szervezzünk mi: menjünk! Képzeld: az egyik csoporttársam fényképen keresztül egészen belehabarodott az öcsénkbe. Büszke voltam a gyerekre.
Peti! Az e-mail címem megtalálod a hozzászólásom fölötti jobb sarokban az adatoknál. (katus142@hotmail.com), de ha már e-mail kapcsolatban leszünk, megadom a protekciós címem is. Oda várom tárt inboxval a csakis tőled-nekem verset. A postai címem pedig majd érkezik postán.
Vica! Nándi miatt már én is kezdek aggódni. Alighanem ismét bedarálta a budapesti versenyszféra.
F.Ági Creative Commons License 2002.09.09 0 0 118
A tábor témájával kapcsolatban,jól hangzik a néprajzos dolog, sajnos szombaton kimaradtam a tűz körüli tábortémavitából. Nem tudom akkor hol voltam(lehet a lámpással foglalkoztam éppen).Szóval mire jutottatok?
Peti! Hogy megy a darab? Újabb kaland a zuhanyzóban vagy esetleg máshol? Ja igen ami még nagyon tetszett szombaton,Feco elmesélte egyszer milyen sok "jó" dolog történt vele egymás után, kezdeve a b.faszobrásztól a tankleszívásig... Igen viccesnek tartottam, és Feco is így az évek távlatából!
nyugatinyúl Creative Commons License 2002.09.09 0 0 117
örülök F. Ági türüptürüp!!! Lassan masfel eve nem irtunk uj dalt Fecoval, de ha rad gondolok, erdemes lenne, te vagy az eddigi leghalasabb valaha volt hallgatonk!!! Es en is szivesen babozok veled, ha legközelebb Hatvanban jarok!!!! Nekem kedvenceim a Süsü-figurak. Rendezzünk a következö taborban bábelöadást!!! Kicsirigo is biztos beszall, mint Süsü, es Nandi szerintem örömmel elvallalja Torzonborz, a nagy kiraly szerepet. Kocsis lesz a Sarkanyfüarus. Vagy Feco? Legyen az a darab cime, hogy Süsü es a Rém.
Feco! Irtam neked fontos emilt, erre visszajött, hogy nincs ilyen cim, hogy mandokifeco@freemail.hu. Elcsesztem mar megint valamit, vagy rosszul emlekszem a cimre, vagy megvaltozott? Segits, mert a level fontos!!! Aztan el ne felejtsd megszervezni, hogyan erkezel a sajat koncertedre!!! A könyvtari koncert hogy sikerült? Jobban, mint a zabolai? Ha igen, nagyon örülnek!!!
Üdv gyerekek, var a munka, vaginazunk.
F.Ági Creative Commons License 2002.09.09 0 0 116
Utolsó sorom javítása: jelentkezni
F.Ági Creative Commons License 2002.09.09 0 0 115
Arrrivedercsi Olaszok!
Én nem tudom,de Pécsen valahogy az évnyitó ünnepségek kimaradnak az emberek életéből,nem úgy mint a nyitóbulik.Azért igyekeztem időben fölkelni. Kata nem lehetett valami nagy buli ott Bösziben, ha már kora reggel a gép előtt ültél!
Kedves M.Ági! Mi ugyan nem ismerjük egymást,de mindenképpen örülök, a bábokhoz való hozzáállásodnak! Úgy látszik én elég hülye vagyok,ugyanis hetente bejárok egy kicsit bábozni a gyerekkönyvtárba! Lehet a nevünk az oka? Egyszer összejöhetnénk egy bábozásra,ha Hatvanban jársz! Persze mindenki más is beszállhat!
A szombat jól sikerült tényleg! Zoltánka! Csak a krumplikról panaszkodsz de közben a jól átsült combokról nem is mesélsz! Persze egy Nándival töltött éjszaka után lehet nem a pipicombok jutnak az eszedbe. Katikám sajnálhatod tényleg..
Jónás Peti jelentem a rém nem jött el, mégis jókat tudtam "mosolyogni Fecoelőadóestjéntürürürürüp".Erről jut eszembe,lesz valami szervezés Hatvanból a Fecokoncertre? Apu Ti menetek? Zoltánka? Többiek? (Majdenem Fecot is megkérdeztem hehe).
Kiváncsi vagyok ki fog elentkezni este hatig! Ha senki akkor mi lesz Zoli?
onagyz Creative Commons License 2002.09.09 0 0 114
Köszönöm, Urak!
Kicsirigó, a "táborok" általában - tanulmányszinten - nem érdekelnek, az események inkább.
A Terasz.hu Ir'Szekcióját csinálom.
Most megkísérlem alaposabban körüljárni. Majd jövök.
JP - üdv.
nyugatinyúl Creative Commons License 2002.09.09 0 0 113
latom, közben Kicsirigo is raugrott a külsö latogatora, remeljük, nem ijedt el.
cibi, köszi a fotokat-nevsort, plane, ha jön, Fecotol meg még jobban! Ha ideirsz egy emilcimedet, vagy postait, azert annak ellenere is küldenek neked verset, hogy mindketten elfelejtettük ezt a megallapodast delirium tremens miatt, reszemröl javaslom, maradjunk annyiban, hogy igenis beszeltünk erröl, es en igertem neked verset:)))
Zoli! Lesz...-talak ponyvaregenyileg? En csak szeretlek, meg szülinapod volt. De ha megmeg is törtent volna a lelki fellacio, mi a baj benne? Tudod, hogy ilyen szentimentalis allat vagyok:)))
A buli sokat sejtet, de meg reszleteket!!! Fecotol is, F. Agitol, taborlakoktol!!! Öleles nyugatrol, a ti nyulatok!
nyugatinyúl Creative Commons License 2002.09.09 0 0 112
Kedves O. Nagy Zoltan elöször is, örülök, hogy itt talalkozunk, miutan a teraszon elvesztettük egymast. Tavaly összel nyertem egy kis penzt nalatok a binladenes tarcapalyazaton, aztan apukam megtalalt telefonon a penzzel kapcsolatban, es akkor mondtad neki, hogy kellene az emilcimem neked. Csak dupla kavaras törtent: egyreszt virus invazio miatt merevlemezt kelltt cserelnem, ez uj emilcimmel jart. Utana apukam elvesztette a telefonszamodat, es nem tudtalak elerni. Mindenesetre, ha meg el akarsz erni: kiccsmano@yahoo.de. Ja, Jónás Péter vagyok.
Az olvasotaborrol, a mienkröl mindent megtudhatsz, csak kerdezz. 30 eve szervezi a hatvani könyvtarban Kocsis Istvan. A kezdeteknel ott volt többek között Ratko Jozsef költö es Fabian Zoltan iro is, akinek azota nevet viseeljük. Az atkosban ez amolyan ellenzeki forum volt a Nepfronton keresztül, "nyari egyetem szerü valami" közepiskolasoknak, egyetemistaknak. Azota is megmaradt a struktura (persze nepfront es politika nelkül), most amolyan kulturalis bozotharcosok lennenk, egy alternativat felajanlva nyaron, erdeklödö fiataloknak az iskolai "neveles" mellett. Minden evben kivalasztunk egy temat, amihez elöadokat hivunk (kb napi kettö), az elöadasokat aztan kiscsoportokban megbeszeljük a gyerekekkel. Ezen kivül a kiscsoportos beszelgetesek elsösorban beszelgetesek, lelkizesek, Kocsis szavaval: "lélekpendítés" folyik. A taborhoz tartozik meg, hogy minden evben a ket hetes együttlet vegen elöadnak a gyerekek egy szindarabot, ami az adott temankhoz kapcsolodik. (A darabokat par eve en rendezem, iden pl A mi huszadik századunk címmel adtunk elö egy igen erdekes müfaju valamit, több regenyböl valogattam, dramatizaltam szövegeket, amikböl összeallt a magyar 20 sz. törtenete. Pl: Esterhazy: Harmoniae celestis, Faludy: Pokolbeli vig napjaim, Marai: Egy polgar vallomasai, Illyes: Pusztak nepe, Kassak: Egy ember elete.) A temaink? Csak az utobbi evekböl: csángóság, színháztörténet, 20. sz.-i magyar költeszet, a mi 20. sz.-unk. 1990-töl a taborlakok egyik felet kezdivasarhelyi szekely diakok teszik ki, egyik evben Magyarorszagon, masikban Erdelyben szervezzük a tabort, a Hatvan-Kezdivasarhely testvervarosi kapcsolatok kereten belül. (Mindig valami kis faluban, mint Nagykökenyes, Bereck, Esztelnek, Káptalantóti, Kökapu-Rostalló, Zabola, stb.) Kereteink a komoly programok ellenere (a tavalyi költeszeti taborunkban pl vendeg volt Térey János, Varró Dani, Nádasdy Ádám, Gál Sándor, Horváth Orsi, Buda Ferenc, Turczi+Parnasszus, Serfözö Simon+Zemlenyi Attila+Uj Holnap, Kereszturi Tibor, stb), szoval a feszitett program ellenere a keretek es a hangulat laza, csaladias, este tabortüz, enek-gitar, tanchaz, sör - szoval ertelmisegi let a falusi ejszakaban:))) Egyebkent fiatal csapat szervezi a taborokat par eve, mint talan a forumbol is kiderül, ez szivügyünk, lelkesek vagyunk - penz dolgaban neha szükösen vagyunk, es amugy is örülünk minden uj erdeklödönek, aki szellemileg, anyagilag minket segiteni tud. Ha meg mast akarsz tudni, kerdezz! Jónás Peti
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.09 0 0 111
Ha van konkrét kérdés az olvasótáborral kapcsolatban, arra megpróbálhatunk válaszolni. Egyébként ez a tábor nagyrészt hatvani és kézdivásárhelyi diákokból áll. Már tíz éve működik így, közös szervezésben, egyik évben itt, Magyarországon, másik évben pedig Erdélyben "szok' lenni". Mindig kiválasztunk egy témát (általában irodalom, néprajz vagy történelem egyes érdekes részeit), aztén két hétig vizsgáljuk előadók és "együttgondolkodás" segítségével... Ilyesmi.
Előzmény: onagyz (109)
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.09 0 0 110
Olvasni sok helyütt lehet az táborokról, de pontos adatokkal sajnos nem tudok szolgálni. Az biztos, hogy Vekeredy Lászlónak 5-6 éve jelent meg erről egy tanulmánya, ezen kívül a táborunkról (egyébként vagy harminc ilyen olvasótábor működik az országban)egy-két napilap szokott beszámolni, de nem túl átfogóan. Azonban tudom ajánlani Kocsis István hatvani könyvtárigazgatót és az olvastótáborozás doyenjét (ő volt 30 évvel ezelőtt az egyik elindítója ennek a "mozgalomnak"), aki szívesen ad információkat a táborozás hátteréről ki- és átalakulásáról. Telefonszáma 37/ 542-110.
Előzmény: onagyz (109)
onagyz Creative Commons License 2002.09.09 0 0 109
FZs - irtörténész - nem ugyanaz.
*
Hol lehet látni valamit (olvasni) - túl ezen a fórumon - az olvasótáborról?
Előzmény: hoka8 (75)
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.09 0 0 108
Péterem!
Nagyon köszönöm újboli jókívánságaidat, amit emailban majd részletezek és megerősítek. De engedd meg, hogy idézzem Mr. Wolfot a Ponyvaregényből: "azért egymás fa*t nem kell leszo*-ni!" Egyébként rendezés hiányában a darab újboli bemutatása elmaradt. Félkarú törpék vagyunk nélküled, kedves barátom.
Apropó: kinek a fényképe a híres kampányfotó, amelyen Jónás-Nagy-Lévay trimvirátus boldogan tekint a jövőbe? Kéne nekem egy másolat...
Kata! Vannak álmok, melyeknek az a sorsuk, hogy sosem teljesülnek be...:-))
Előzmény: nyugatinyúl (101)
cibkat Creative Commons License 2002.09.09 0 0 107
Kőszivű, én?!?!?!?!? Sajgószívű. És most bánom csak igazán.
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.09 0 0 106
Akarom írni: éjszakát. Csak korán kelt a szerencsétlen, ment szüretelni.
Előzmény: kicsirigó (105)
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.09 0 0 105
A buli jó volt, de ennyi nyers krumplit még életemben nem ettem... Minden tökéletes lett volna, de éjjel egyre elfogyott minden alkoholtartalmú ital, ráadásul Kata felvette a kőszívű becenevet. Továbbá meg kell állapítanom, hogy Kocsis még mindig jobban bírja az éjszakázást, mint mi. Emese "néninek" sem volt könnyű a másnap.
A tűz mellett véres vitát indukáltunk a jövő évi tábor témájáról, talán meg is egyeztünk valamiben, de én erre már sajnos nem emlékszem. Aki tudja, hozza vissza elgurult emélkeimet! A kolompot sajnos nem találtuk.
Hangulatról még annyit, hogy Nándi hosszú évek után nálam töltötte az éjaszkát...
Előzmény: csillagsz (103)
cibkat Creative Commons License 2002.09.09 0 0 104
Na mi van gyerekek, senki nem tért még magához a hétvége után? Jelentem: tegnap beköltöztem Makovecz úr egyik remekművébe,ma pedig megkezdtem az iskolát. (Picit megerőltető volt ugyan a mozgalmas hétvége után sok kilométert vezetni, majd résztvennni a nyitóbulin, de megcsináltam!)
Szombati beszámoló: meglepően magas volt a létszám. 4 igazoltan távollévő magyarországi táborozón kívül mindenki a tett helyszinén volt. Mi több: voltak olyan elvetemültek is, akik kérték, hogy nem-e lehetne-e hamarosan megismételni az atrakciót. Aztán újra és újra. (Akár fel is építhetnénk társadalmi munka keretében a titokzatos körülmények között leégett könyvtárat.) Kötelező program volt a több száz fénykép átnézése - alig egy pár órát vett csak igénybe, továbbá az isteni finom rablóhússal a szájbelső szétégetése. Feco nagy formában volt. Még sztorizgatott is. ( Csak így tovább! Ki ne ess a ritmusból szombatig! )
Vica! Emese tanárnő él és virul. Hamarosra igérték a munkahelyi irodájába a NETet, akkor ő is jelentkezik. Nándi miatt ne aggódj! Szegénynek olyan sok unalmas pofaviziten kellet résztvennie a hétvégén. Biztos hamarosan kipiheni magát és jelentkezik.
Peti! Megvan a névsor (természetesen otthon felejtettem, így csak pénteken tudom postázni - bár lehet, hogy más is gondolt rád és hamarabb is megkapod) és fényképek is fognak érkezni. Bár ebben Feco lesz az igazi Mikulás.
Az ifjuság szentül igérte, hogy ma bejelentkezik. Este hatig kaptak haladékot, szóval én a hejükben nem várnám ki kicsirigó haragját.
Kellemes munkahetet mindenkinek!
csillagsz Creative Commons License 2002.09.08 0 0 103
Sziasztok!Milyen volt a buli??irjatok mar le!!!
Nandi:Hova tuntel el?
Vicuska!
holdsugár Creative Commons License 2002.09.07 0 0 102
Annyira jó olvasgatni titeket! Kívánok nagyon jó bulizást ma estére! Sajnos nem tudok lemenni. Nyíregyen ragadtam. Nagyon sokat gondolok rátok. Milliószor puszilom Kocsist. Nézzétek meg a bábokat a könyvtárban. Írtó jókat lehet velük játszani, ha elég hülyék vagytok hozzá. Kicsirigó! Remélem jó lesz a "szülinapi bulid". Millió Puszi mindenkinek!!!!
M. Ági

(Ha nagyon jó a buli, valaki hívjon fel közvetíteni!)

nyugatinyúl Creative Commons License 2002.09.07 0 0 101
No, mielött a ragalmak ramragadnanak: en Emesenek csak azt a levelet masoltam le a Forumra valo bejutasrol (meg holdsugarnak, meg Horvath Orsinak is), amit Nandi nekem elküldött... Szoval meggyalaztak a csendörseget. A hiba nem (csak) bennem van...
A vagina pusztan szakmai szempontbol merült fel Vica es köztem, mint irtam multkor, a Vagina-monologokat probaljuk a szinhazban. Vicuska, nagyon varom a leveled az egyebekre!!!
Feco, hamarosan neked is irok emilt is, a durva postai levelem elökeszitendö es enyhitendö...
Egyebkent esz az irigyseg, ha az oramra nezek: kb most kezdtek el palinkat inni, par ora mulva elszabadul a pokol, Nandirol letepik a lanyok a polojat, Zoli elöveszi a gyufasdobozt, Zsuzsa börözik, Fecot lesodorja a szinpadrol az örjöngö rajongotabor, Kocsis kolompolva rohangal körbe-körbe, Emese eljut a forumra, a taborlakok spontan elöadjak a darabunk 14 oras improvizalt valtozatat, Levay Vince felnö hirtelen, es meg ki tudja mi mindenböl maradok ki, mindenkit ölel a nyugat technikai zsenije!!!! ES ZOLIKANAK BÖLDÖG SZÜLINAPOT, A 28. IGENIS SZEP EV!!!! Annal mar csak a 29. szebb! A bulirol reszletes beszamolokat varok!
csillagsz Creative Commons License 2002.09.07 0 0 100
CIBKAT:Tudod csak Peti leirta az esetet azzzal a sok szinesznocskevel akik a vaginajukrol beszelgetnek...ennyi az egesz nem kell felre erteni a dolgokat!!!!
Nandi:ha olvasod a forumot szombat du-an 4-ig akkor 6-ig hivhatsz azutan megint Agotaval cirkuszba kell mennem!!!
Puszi mindenkinek!!!
Vicuska!
Előzmény: cibkat (99)
cibkat Creative Commons License 2002.09.07 0 0 99
Peti! Milyen leveleket írkálsz te a Vicának? Az ész megáll!
csillagsz Creative Commons License 2002.09.06 0 0 98
Sziasztok!!!
BOLDOG SZULINAPOT.......ZOLINAK!!!
PETER:a vaginas leveledre nem tudok mit valaszolni..a tobbire majd irok....es varom a leveled.
NANDI:szoval a polod nem nalad van sok veszekedes utan kenytelen voltam atengedni Katinak...Bocsass meg ha ma kersetel es nem voltam otthon de a kicsi tesot el kellett vinni cirkuszba!!!
Mostmar jol vagyok es ugy nez ki minden rendbe!!!
Puszi mindenkinek!!
Vicus voltam!
cibkat Creative Commons License 2002.09.06 0 0 97
Zoli! Ki gondolta volna, hogy te is szűz vagy? No de: "Ha elmúltál már ennyi meg ennyi nem kell azt úgy a szívedre venni! Boldog születásnapot!" Amennyiben veszettül csuklottál volna tegnap este, úgy bocsánatodért esedezem. Nem bírtam egy tisztességes tüzet összehozni a kerti grillsütőben. Elkélt volna a szaktudásod. Ami a közös szalonnázást illeti: álmaim látszanak valóra válni.
Nándi! Tudod te, hogy hány lánnyal kellet megküzdenem az illatos pólódért? Azóta nem is tudok másban aludni. Nem kérheted vissza!
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.06 0 0 96
Istenem, már majdben 100-nál járunk. Ki gondolta volna...
Na, én elhagyom a gépet, testileg holnap, virtuálisan hétfőn leszek elérhető.
"Volt egy-két este..."
Előzmény: Ziggy Stardust (94)
csillagsz Creative Commons License 2002.09.06 0 0 95
Nandi!Koszi a leveled en is valaszoltam...beleptem a chat.hu ra de most mennem kell..este fele meg visszaterek..Jo szorakozast HatvANba mindenkinek!!!
Sok sikert!
En is ott vagyok veletek!
Előzmény: Ziggy Stardust (94)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.09.06 0 0 94
Kedves Vicám!
Válasz emil elment!!!

Mindenkihez! Figyelem! Valószínűleg a táborban vkihez keveredett az egyik pólóm, amelyet akár utcára is (!!!) felvehetek. Mivel az ilyen típusú pólóim száma igen korlátozott, kérem a becsületes megtalálót, hogy küldje vissza (de ne emilen).
Ismertetőjelek: sötétzöld Fruit of The Loom, XL méret, messzeföldön híres, pozitív végkicsengésű férfiillat.

Előre köszi! Sziasztok!

Előzmény: csillagsz (92)
MFecó Creative Commons License 2002.09.06 0 0 93
Megjött a tábori levél, köszi annak, akit illet!!
Na jó, viszem a gitárom, ha már a megkérdezésem nélkül programszám lettem...(de csak azért, mert Térey nem lesz ott, hehe)
Emesének tegnap telefonon keresztül elmagyaráztam, milyen egyszerű és logikus ide bejönni..., hátha sikerrel járt !
Örülök, hogy Kata és Ági ilyen lelkesen bedobják magukat 60-ban, csak így tovább!
Nándi, délután 3-ra kijózanodsz?
Akar jönni vki Pestről kocsival??? ha igen, hívjon fel!
üdv
csillagsz Creative Commons License 2002.09.06 0 0 92
Szia Nandi!!
Irtam neked ma levelet olvasd el mikor tudod...jo lenne veled beszelni ....kicsitt felek....
vicuska!
Előzmény: Ziggy Stardust (90)
csillagsz Creative Commons License 2002.09.06 0 0 91
Kicsirigo!!!Itt vagyok en minden nap bejelentkezek
csak korul kene nezni egy kicsitt.Es mi az hogy vicatol ezt mar megszoktuk...?Orsi ma du/an fog bejelentkezni ha minden jol megy..ha nem az nem az en hibam....!!!
Sajnalom de nagyon rossz napom van!!!
Vicus!
Előzmény: kicsirigó (89)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.09.06 0 0 90
Itt van Nándi, szervusztok, jó napot!
Nem tartom eleve kizártnak a lehetőséget, hogy már ma lemegyek Hatvanba, s a Windsor-missing miatt, ismét a Fácánban tartok fogadóórát 9-től éjjel 3-ig. Szeretettel várom az érdeklődőket.
Holdsugárkánkat pedig köszöntöm szintén szeretettel, elhozhatnád a "Két kis cica" szövegét, s kottáját, bébi; köszi.
Nem tudom, Zoli te hogy vagy vele, de nekem ez a 28 már nem volt sorsfordító, nem estem depibe, mint eddig, így is, úgy is vén hízott állatok vagyunk egy kis intellektuális körítéssel. A legjobbakat kívánom, hepibörszdéj!
Előre! Szevasztok!
Előzmény: kicsirigó (89)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!