“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Ha nem lenne benne semennyi igazság, akkor a hatalmi tébolyos férfiak páriának számítanának a párkeresési piacon, a valóságban meg ugye az egyik legkivételezettebb csoportról van szó.:)
Interjú a 27 éves egri lánnyal, aki az Éjjel-Nappal Budapestben tűnt fel, mostanában azonban rendhagyó házasságával került reflektorfénybe.
24.HUKoholák Alexa: A villamoson ülve jöttem rá, szerelmes vagyok Balázsba | 24.huBalázzsal és Évával érkeztél. Mindenhova együtt jártok? Mindhárman tagjai vagyunk a Blasius & Agatha Spirituális Tanácsadó Központnak, így nem csoda, hogy együtt mozgunk. Amúgy Éva a stylistom a médiás megjelenéseimnél, kivéve a Csak show és más semmit, ahol Kiss Márk válog...
Úm.: jemeni háború (naponta 20-50 gyermek hal meg), migráns-válság, kekeckedés az oroszokkal, kekeckedés Kínával, szándékolt gazdasági válságok(melyek során a többség veszít, de némelyek rengeteget nyernek), a dollár egyeduralmának minden eszközzel (!!) történő biztosítása, etc.
Meglehet. Viszont, ha Vajnának olyan igényei vannak, mint pl. mellbőség, derékbőség, életkor, stb a pinával kapcsolatban, akkor ez reálisan erősen leszűkíti a belé szerelembe eső hölgyek körét. Andy Vajna most 74 éves, a felesége 36! Közel 40 év korkülönbséggel, ha erre Vajnának igénye van, eléggé leszűkülnek a lehetőségei a szerelemre.
Timike 36 éves pinája a 74 éves vén fasznak igenis pénzt ér! Miért is ne érne pénzt?
Másfelől, meglehet, h Vajna sem szerelmet akar, hanem 40 évvel fiatalabb pinát! Honnan tudod, h szerelmet akar?
Én is vmi hasonlót akartam kifejezni, csak akkor nem sikerült jól. Sztem azért nem kerül a legális zónába, mert morális kérdés, h pl. adófizetés esetén nem válna-e az állam stricivé. Ilyen kérdések merülhetnek fel a legalizációval kapcsolatban. Sztem...
"H az ilyen Timike-félék pont a Vajna-félékbe szeretnének bele, az nehezen hihető... Szerződést kötnek. Timike szolgáltatja a pinát, hűséges marad, és cserébe magángéppel röpteti a cicusát..."
Persze. És pont azért van ez, mert Timike úgy gondolja, hogy a pinája pénzt ér - és valóban: van olyan fickó, aki pénzért veszi a nőt. Megkötik az üzletet és ennyi.
De ez még nem jelenti azt, hogy Vajnába ne tudna valóban beleszeretni egy nő sem. Kell hozzá egyfajta ízlés, nem mondom... de hát halálraítélt sorozatgyilkosok is kapnak szerelmes levelet, ugye.
Nézd. Ti beteszitek a libsiszamárféknyúzt. Akkor a lajkakutyának is itt a helye. Annál is inkább, mert a kutya okosabb, mint a szamár. Jobban észreveszi az ólálkodó globális háttérhatalmat. Míg a szamár csak egyet tud, ha meglátja, hogy: IÁÁÁÁ! És ezzel tele a fórum.
"Itt a fórumon eszem meg a kaját? Nem. Tehát, nem tartozik a fórumra."
A libsivilágfigyelőlajkakutya SEM ezen a fórumon alkotja meg a rettenetesháttérhatalmititkokat leleplező cikkeit, oszt' mégis azt akarod, hogy erről beszéljünk.
Persze. A Vajna féléknek a személyiségük része a zsebük! A vagyonuk uúgy hozzátartozik a személyiségükhöz, minthogy pl hány könyvet olvastak...
H az ilyen Timike-félék pont a Vajna-félékbe szeretnének bele, az nehezen hihető... Szerződést kötnek. Timike szolgáltatja a pinát, hűséges marad, és cserébe magángéppel röpteti a cicusát...
Itt a fórumon eszem meg a kaját? Nem. Tehát, nem tartozik a fórumra. Ellenben az igen. hogy a hazánkat elveszejteni akarók libsikat leállítsuk itt. Mi páran, akiknek még nem ment a józan eszük Mert tudod, ha sikerül a tervük, te se, és én sem eszek már semmit. A föld alatt nincs szükség rá. És akkor nem mondhatod el a neten a többi férfinek sem mit főzöl Ilyen egyszerű.