Most kaptam a választ az ut.i-tól hogy összekötni már nem tudják, viszont a beachen van a Stamatis ap-ház abban tudnak adni 2 hetet, oda át lehet iratni. Mintha olvastam volna valamit róla, esetleg valaki nem ismeri? állítólag tavaly épült.
Azt jól tudom hogy csendesebb a beach felé eső rész? nekünk az nem volna baj, és nem kellene annyit gyalogolni a vízhez. Na most legyen elég okos az emberlánya!
Azt kérdezném még az Ilias-sal kapcsolatban hogy mi autóval megyünk, a parkolás megoldható e a háznál? A férjem nagyon szeret szörfözni, el tudja e helyezni a ház
aljában, udvari részében, lépcsőházában vagy valahol szerintetek?
Nézd meg a 2430-ast. Ezt látod a teraszról. A hátsó ablakokon egy másik apartman hátsó ablakait látod. :-) A 4 ágyas a magasföldszinten van. (2429-es képek) Vele szemben van az 5 ágyas, az egy picit nagyobb. A konyha viszonylag jól felszerelt. Éles kést azért vigyetek itthonról. :-) A kavicsokat úgy képzeld el, hogy 4-5 mm-esek. Még diszkavicsnak is kicsi lenne. A tenger 4-5 m-re a parttól 1-1,3 m mély. Onnan lassabban mélyül, de kb. 30 m-re a parttól van egy homokpad, aminek van olyan része ahol combközépig ér a viz. Sziklák a vizben csak az öböl kikötő felöli végén vannak.
Tavaly voltunk Sartin június elején és az Iliasban laktunk a 2. emeleti galériás lakásban. A konyha jól felszerelt vannak edények, tányérak, evőeszközök. Van rezsó kis sütővel. Az erkély az utca felől van és a hegyekre néz. Az 1 emeleten is vannak 4 ágyas szobák hasonló felszereltséggel. A tulaj nagyon kedves, ők is ott laknak a másodikon. Csendes kis utca nincs nagy forgalom. Sekély víze és finom homokos partja miatt a Beach részét ajánlom a gyerekek nagyon élvezték.
Rendben, majd írok. Már csak ott lehetnénk!2005-ben is írtam egy beszámolót a korfui nyaralásunkról, a www.utirany.hu-ba, meg tavaly is egyet a kassandrai nyaralásunkról/sajna nem a legjobban sikerült egy bizonyos utazási iroda jóvoltából/. Üdv.
Kaszandra, Gretzki! Azt szeretném kérdezni az Iliasról hogy a teraszok az utcára nyílnak, vagy hátrafelé is, /netán valami tűzfalra vagy szemétdombra!?/Igaz hogy már lefoglaltunk egy utcára nézőt, de azért érdekelne a véleményetek. Azt tudjátok e esetleg hogy a 2 légteres 4 fős ap. az emeleten van? A konyha mennyire felszerelt, stb. A tengerpart kavicsos, de a vízbe befelé is kövek vannak? És itt hirtelen mélyül? Mi tavaly a Kassandrán voltunk, onnan mentünk át egyik nap Sartira, és a beachre sikerült keverednünk, az tényleg nagyon szuper volt a kisgyerek miatt, meg miattam is mert sajna nem tudok úszni. Köszi előre is.
Tévedsz, Sarti jó hely, a környék még jobb, csak lassan használhatatlan a túltelítettség miatt. Előtte egyébként Neos Marmaras volt ilyen, aztán elszoktak onnan az emberek. Paralia meg tényleg fos :-)
Egyébként meg pl. Makrigialos azért nem jó, mert teljesen kontinentális a hangulata, semmi mediterrán nincs benne. Viszont nincsenek nagyon sokan, és kifejezetten rossz a kaja, összességében tehát nem ajánlanám. Sarti inkább mediterrán, viszont rettenetesen sokan vannak, és a kaja is jó. Thassos is mediterrán, nincsenek sokan és igen jó a kaja.
Igen, Sartit és Thassost is megjártam már. Sarti az utóbbi időben "enyhén" túlzsúfolt lett, és alábbadta a szintet a magyar közízlés nyomása miatt. Thassos ezerszer görögebb.
azóta már nézelődtem, és most nem tudom eldönteni, hogy a két viszonylag olcsó hely közül melyiket válasszam: Sarti vagy Makrigialos? Makrigialos vagy Sarti?