Ha nem vetted volna észre, én nem a mondejót fikáztam, hanem a cs.zs.-t!:)))
De fikázhatom a mondejót is, csak az nem lenne fair!:)))) Nem kell mindig a csúnyát és fogyatékost fikázni!:))
Nekem az új Mondeoról a mostani VW Passat jut eszembe. A két autó baromira hasonlít egymáshoz...
Különben véleményem nincs, mert nem szeretem a Fordokat...
A Ford emblémát a kormányon megfordítottam, de az órákat nem. Kell ez nektek? Na jó, ha nyomtok egy frissítést (és talán anélkül is, akkor már a jót fogjátok látni a hozzászólásomnál.
Szerintem ez műszerfal kialakítás direkt azért ilyen hogy visszafogja az eladásokat (mondjuk valami beépült KGB-s így akar nagyobb teret nyerni az új ladának, vagy valamin hasonló) - hacsak nem valami tuti kockafejű németnek való kinézet, valami tudományos piackutatás alapán.
u.i.:Ha estleg magyarul tudó német olvasná - szorri a kockafejűért.
soloyo
Naja, a műszerfala, az anyósülés részen (Tehát a belinkelt képemen bal oldalt ;) tiszta VW...
Az ajtók/kilincsek is totál ugyanolyanok, a hátulja engem a C Mercire, az eleje a Ford Fiestára (új) emlékeztet...
Érdekes, nekem is rögtön egy fócvágen jutott eszembe, és ezeken a képeken még nem is annyira szembetűnő, mint az Autó Piac 21-edik számában lévőkben. Ezek szerint nem csak belemagyaráztam.
Nem néz ki rosszul, de nincs egyéni stilusa, ráadásul sokkal inkább egy Volkswagen, mint Ford. Nyilván nem véletlen, hiszen egy VW-tol elcsábitott designer munkája.
Ninja
Hát, ha az 5-össel egyezik, akkor logisch, hogy az E-nél egy picit rövidebb. Ezek szerint rosszul emlékszem, majd vasárnap megnézem a pontos adatokat.
Divat lett ez a középkategória-demégisnagyobbpicivel-deazértnemfelső. Ilyen autó még a Passat és az S60-as volvo is.
Azért ezek olcsóbbak, nem olyan igényesek, más a motorválaszték stb. Tehát ettől még a mondeo a passattal konkurrál, nem az 5-össel...
Olvastam valami német lapban egy összehasonlítást a méretek terén és nem arra emlékszem, hogy egyezne a méretük. Szerintem rövidebb, viszont belül tágasabb (ugyibár a Scorpio egy cseppet tágasabb volt mint egy 5-ös, főleg hátul).
Be kéne ide nyomni már valami adatokat. Valamelyik lapban nekem megvan, csak most ezer km-re vagyok tőlük :-)
Hali,
az új mondeo belső térkínálata állítólag megegyezik a Scorpioéval!! Ha ez csak néhány paraméterre igaz, akkor is WOW!
Nálam ez az egyik fő szempont...