Keresés

Részletes keresés

kájzer szóza Creative Commons License 2002.06.11 0 0 510
sziasztok,
nem tudom ki az aki emlékszik, de
tíz éve volt a Népstadionban a Guns koncertje.
1992, május 22.

Ennek kapcsán van egy értekezés a musicmagazin.hu-n, nézzétek meg!
csáó

zAcsKO Creative Commons License 2002.06.10 0 0 509
PROFI

A House of Blues az a most szilveszteri, vagy a tavalyi felvétel?

Előzmény: A PROFI (508)
A PROFI Creative Commons License 2002.06.10 0 0 508
Hi Gunnerek!
Az oldalamon, az mp3 szekcióban elhelyeztem két új linket, az egyik a House of Blues, a másik a párizsi 1992-es koncert teljes mp3 anyagát tartalmazza.
www.gunsandroses.ini.hu
Mike McCready Creative Commons License 2002.05.22 0 0 507
Az origon vagy az indexen, nem tudom mar, olvastam egy oldalrol, ami ilyen grupie, meg ex-felesegek, szeretok oldala.
Jo kis dolgokat lehet olvasni, tobbek kozott Erinrol is, meg persze AXL-rol.
Ha megtalalom beteszem a linket.
Egyebkent nagyon pezseg az elet Slash korul mostanaban...
Erin Everly Creative Commons License 2002.05.16 0 0 506
Látom mostanába senki nem nagyon írogat! Na mindegy, egyébként nem tudjátok hol lehet kapni jó Guns N Roses-os pólókat? Mert CD boltokban mostanában nem nagyon lehet találni de persze lehet hogy csak rossz helyen néztem.
Erin Everly Creative Commons License 2002.05.05 0 0 505
Olvastam és köszi majd még megpróbálom remélem DVD-n talán sikerül megszerezni mert videokazin már próbáltam lemezboltban de azt mondták ,hogy nem tudják megszerezni mert lejárt a szerződésük a kiadóval.
A PROFI Creative Commons License 2002.05.05 0 0 504
Szia Erin!
Üdvözlöm Axl-t ;-)
Válasz ment!
Előzmény: Erin Everly (503)
Erin Everly Creative Commons License 2002.05.05 0 0 503
Sziasztok!
Én új vagyok itt még sosem írtam ide ezelőtt de neked Profi és supervisor1-nek küldtem tegnap
egy e-mail-t de attól tartok nem sikerült.Vagy megkaptátok?
A PROFI Creative Commons License 2002.05.03 0 0 502
Mike!
Én a Rock in Rio-t tudom ajánlani, amit az oldalamról vagy a mellesleg.hu-ról tölthetsz le illetve a winmx-el mindenféle Guns klip letölthető.
A Chinese Democracy-ról dalokat csak a RIR-n énekeltek úgy, hogy arról értékelhető videofelvétel is készült.
Előzmény: Mike McCready (501)
Mike McCready Creative Commons License 2002.05.03 0 0 501
Profi!

Honnan tudnam letolteni a C.D. koncertfelvetelet?

Előzmény: A PROFI (500)
A PROFI Creative Commons License 2002.05.03 0 0 500
500!
A PROFI Creative Commons License 2002.05.03 0 0 499
Bár nem sok esélyt látok rá, de pl. augusztusban állítólag Belgiumban is fellépnek egy hasonló fesztiválon.
A PROFI Creative Commons License 2002.05.03 0 0 498
Rajtam nem múlik a Sziget. Elhelyeztem az oldalon a Sziget szavazógépét, úgyhogy lehet szavazni a Guns-ra Itt.
Előzmény: Finck (497)
Finck Creative Commons License 2002.05.02 0 0 497
Ezt ki fordította? :-))
Lehet, hogy még a Szigetre is beugranak??
Ugyanmán, hiszem ha látom!
Előzmény: A PROFI (495)
A PROFI Creative Commons License 2002.05.02 0 0 496

A hét közepén jelent meg az első hír, miszerint a Guns n' Roses lekötött egy koncertidőpontot 2002 nyarára. Ez a www.summersonic.com oldalon jelent meg először, de a hír hivatalosan még nem került megerősítésre.
Ezt követően a koncert híre megjelent a www.metalhammer.co.uk oldalon is. Itt a zenekar menedzsmentjéből származó információkra hivatkozva közölték, hogy a zenekar tényleg fellép a 2002 augusztus 17-18.-án megrendezésre kerülő Summersonic fesztiválon Osaka-ban, Japánban.
Emellett az is kiderült, hogy a Chinese Democracy teljes mértékben elkészült, és ahogyan a magazin írja, "Az album már létezik. Reményeink szerint év vége előtt megjelentethető. Félelmetesen jó album lett."
A www.cdnow.com oldal szintén hivatalosan megerősíti a nyári fellépés tényét és rövid részleteket árul el a fesztiválról.
Eszerint a harmadik alkalommal megrendezendő, Summersonic fesztiválon fellép a Guns n' Roses. A zenekar a szabadtéri színpadon fog fellépni, mialatt Morrissey a fedett színpadon játszik majd. A fesztivál további (ismert) fellépői: No Doubt, Offspring
A hírt mostmár az MTV is megerősítette.

A The Sun nevezetű angol újságban a következő rövidhír jelent meg:

A Guns n' Roses fellép a Carling Leeds Festival-on augusztus 23.-án, ami a zenekar első fellépése lesz 9 év óta Angliában. Még hivatalosan nem erősítették meg, hogy a zenekar a Reading-i (szintén Anglia) fesztviválon is játszik-e ugyanazon a hétvégén. Jegyek a jövő héttől kaphatóak.

A PROFI Creative Commons License 2002.05.02 0 0 495
Haszika! Köszi!

A Randy Castillo tribute show-ról:

2002 április 29.-én a Los Angeles-ben található Key Club-ban gyűltek össze régi barátok, zenésztársak, hogy kellő tisztességgel és jó rock zenével vegyenek búcsút Randy Castillo-tól, a kiváló dobostól. Az összejövetelen részt vett többek között Slash, Izzy Stradlin, Matt Sorum és Duff McKagan is.
Íme egy beszámoló a történtekről:
"Tényleg király show volt. Sok zenekar jött el, hogy emlékezzen, és bemutattak egy Randy halála előtt készült videot és néhányat véletlenszerűen a gyerekkorából. És fellépett néhány tényleg rossz humorista is...
Végül kijött a zenekar, Slash, Duff, Matt, Izzy és Josh (Buckcherry). Az It's so easy-vel kezdtek, Duff vokálozott. Josh majd' felrobbant az energiától. Azt hiszem Duff egy versszakot is elrontott. Aztán jött a God Save the Queen (Isten óvd a királynőt) a Sex Pistols-tól azt hiszem. Majd a Nice Boys szokatlan verziója következett.
Ezután jött a Lit Up (Buckcherry), ami nagyon jól szólt. A közönség is nagyon ráérzett azt hiszem. A Paradise City egy rendhagyó változatával zárták a fellépést, amiben az énekes rappelve mondta el a szöveget.
Ezután következett azt est fénypontja, Steven Tyler (Aerosmith) jelent meg a színpadon és így szólt: "Ez volt az első dal, amit a gitáromon írtam" és következett a Mama Kin. Nagyszerű meglepetés volt. Steven egy mikrofonba énekelt néhány részt Slash-el. Olyan jó volt látni együtt játszani őket és mindenki azt kívánta, bárcsak zenélnének még.
A show egy nagy dob jam-mel zárult, Matt még a közönség közül is felhívott pár srácot kongán játszani. Király volt, egy megható emlék Randy Castillo-nak. Nagyszerű volt látni, hogy mindenki egy közös ügy miatt jött össze."

Egy másik beszámoló szerint:
...Úgy tűnt, mintha sohasem hagyták volna abba az együttzenélést. Izzy kitűnően nézett ki, tényleg nagyon ott volt. Duff elsöprő volt. Slash pedig Slash volt, szívta a Marlboro-it, miközben tőle megszokott módon rázta a fejét..."

Képek a show-ról
Mike McCready Creative Commons License 2002.05.02 0 0 494
csak nem tudom letolteni az uj szam teljes klipjet. Honnan lehetne megszerezni?
Haszika Creative Commons License 2002.05.02 0 0 493
kurvára jó az oldal
Előzmény: A PROFI (476)
Mike McCready Creative Commons License 2002.05.02 0 0 492
The Randy Castillo benefit concert Monday was the first chance to see SLASH live in quite awhile. A couple of fans did send in some reviews of the show! Jason says the show began at 8:45 with Nicklebag and went on for four and a half hours! There were other bands, but the big draw was the GNR "reunion" of SLASH, Duff and Matt. They did some from the old GNR setlist including "It's So Easy" and "Nice Boys". Next up was "God Save the Queen" followed with B-real from Cypress Hill joining them on stage for "Paradise City". As if this weren't enough to make you glad you came, out walked Aerosmith's Steven Tyler to sing "Mama Kin" with the band. The show ended with a half hour drum tribute to Randy Castillo that included about eight drummer friends of Randy's. Jason left awhile after that and ran into SLASH signing autographs and doing pictures with fans. Jason has been wanting an autograph from SLASH for so long; but when he was within a foot of SLASH, SLASH and entourage left. A big disappointment. We understand that the group left for a quieter club where they sat and considered baby names. Jason is still glad he went. He had to scalp tickets to get in. As soon as the name is settled, Jason, maybe you will do better in the autograph line!

Izzy is a kornyeken volt mellesleg...

murray Creative Commons License 2002.04.16 0 0 491
GNR klippek ha valaki még nem ismerné!

http://www.mellesleg.hu/zene/clip.php?art=46

supervisor1 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 490
Ilyen nincs: a Gilby Clark meg a Slash most törik be azokat a ki******* vad lovakat!!!!!!!!!!
mit mondjak, döglesztő.
supervisor1 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 489
Jöttem, a 93-es Tokiói koncertet nézem, hallgatom, Slash az Isten!
Ahogy a Double talkin' Jive-ból Civil War-t csinált, hát az nem mindennapi!
Számomra nem kérdés többé: Buckethead se kutyaütő (főleg a RIO3 Paradise City-je, Nightrain-je), de Slash-t nem pótolhatja senki!
Adná a Jó Isten, ha egyszer, még utoljára talán mégis, esetleg, ha nagyon szeretnénk...........ha akarnák.

***GNR4ever***

Axl Creative Commons License 2002.04.14 0 0 488
Jah, a végén még teljesen elmegyek a fekete rock n' roll, vagyis a black metal irányába. :)
Tormentor forever!
Előzmény: Mike McCready (487)
Mike McCready Creative Commons License 2002.04.13 0 0 487
Gyerekek nem csak mi oregszunk, hanem a rock n' roll is, szoval kene valamit csinalni:)
Slash rulez!!!
Előzmény: Axl (486)
Axl Creative Commons License 2002.04.13 0 0 486
basszus gyerekek, öregszünk
MayheM forever
Előzmény: A PROFI (484)
uhuhu Creative Commons License 2002.04.13 0 0 485
ha gondolod - az mp3-aknak tudok adni tárhelyet!
---ha a tártulaj is beleegyezik, de biztosan belefog. Érdekel???
Előzmény: A PROFI (478)
A PROFI Creative Commons License 2002.04.13 0 0 484
Izzy Stradlin a napokban volt 40 éves. Boldog szülinapot neki!
Mike McCready Creative Commons License 2002.04.03 0 0 483
Slash hivatalos oldalan errol semmi nincs...
Előzmény: A PROFI (482)
A PROFI Creative Commons License 2002.03.06 0 0 482
Ha megnezed Slash zenekarat, ok egesz jol elvannak
Tudtommal januárban feloszlottak.
Forrás : www.mygnr.com
Előzmény: Mike McCready (480)
Matyika_ Creative Commons License 2002.03.03 0 0 481
Ja, Duff ezért nem ment vissza Axlhöz. "Pénzér? Minek?"
Előzmény: Mike McCready (480)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!