Köszi!:)) Amúgy, jó tudni, hogy még te sem olvastad, így lgalább tudom, hogy nem vagyok lemaradva. Jó érzés. Na, jó mára tényleg ennyi, holnap még benézek! Ja, és az alábbi kép sem rossz, honnan szetsz ilyeneket?? Érdekelne. Holnap jövök, jó éjt! :-)))
Egyetértek. Olvastad már a nemrég megjelent életrajzi könyvet? Nagyon jó képek vannak benne, na, jó van néhány szörnyű is, de a többsége nekem tetszik.:-)) Én sajna még nem olvastam. Már régóta, ott van a polcomon, de még nem volt időm belekezdeni. Egyébként bocs, hogy ennyit beszélek, csak néha rámjön, és muszály valamit tennem ellene, ilyenkor jövök ide. Na, mielött valami még nagyobb hülyeséget írok inkább elmegyek, de majd jövök!:)) A kép tényleg jó!
Most már mindent értek! Én a Mátrixal voltam így, mikor elöször láttam még alig tudtam valamit Keanuról. S inkább a történet fogott meg, nem ő, mármint az, hogy végre gobdolkodnom kellett filmen, nagyon ritkán van ilyen! Bár be kell vallanom, a Drakulát már csak Keanu miatt néztem meg. Nem modhatnám, hogy megbántam, jó film, és nem is Keanu a legjobb benne! De azért aranyos, főleg mikor megőszül...:))
Hát úgy értettem,hogy mindegyik filmben a történet volt az elsődleges.Nem azért néztem meg őket /többször is/,mert Keanu szerepelt benne vagy Orlando /pláne :-) /
Mire érted azt, hogy mindegyikben?! Bocs, lehet, hogy kicsit hülye vagyok, csak már elég késő van, és igen nehezen fogom föl a dogokat, jobb is, ha megyek!:))
A GYU-n én sem aludtam el, de nekem a történet volt izgi, nem Orlando. Ez van. Most épp nem tudom. mit írhatnék még, úgyhogy jobb, ha megyek. Mindenesetre annak örülök, hogy sok olyan ember van aki úgy gondolkodik Keanuról, mint én, mármint, hogy jó színész! Orli pedig... Hát, hagyjuk is...:)) Szisztok!
Tudom, rajtad kívűlálló okok miatt igen ritkán tudsz föltűnni a fórumon, vagy elovasni, most mégis muszály írnom neked! A Mátrixon csak azárt tudtál elaludni, mert az első részét még SOHA NEM LÁTAD, és két Mátrixot nem voltál hajlandó megnézni! Így egyértelmű, hogy nem érted az egészed! Úgy utálni valamit, hogy még csak nem is látad, nem valami tisztességes dolog, bocs de most nem találok rá jó szót! Én csak is azért mondhatom kics Olikádra, hogy utálom, mer látam már egypár filmben. Csak annyit mondhatok, hogy pont ugyanúgy játsza Legolast, mint Willt, és, hát azért van némi külöbség!! Kíváncsian várom, vajon a Trójában milyen alakítást nyújt! Na, azt hiszem, mára ennyi. Szia, Ifj. Jack!
Nem tudom hogy miért szeretik sokan Orlandót egy 2 filmes kis senkit. Csak azért mert jól néz ki nekem ez nem lenne elég. Én viszont a Gyürűk urán aludtam el olyan unalmas volt!
Én teljes szívemből UTÁLOM Keanu Reeves - t, és nem értem mit lehet rajta szeretni. Én sokkal jobban szeretem Johnny Depp - et vagy Orlando Bloom - ot. De izlésk és pofonok, ahogy mondani szokták, persze nem akarom Keanu - t szapulni, mert vannak akik őt szeretik. Egyébként most meg kellett néznem a Mátrix 2 - t mert ez volt az újévi fogadalmam:)
Majdnem elaludtam, de most a netezés teljesen felélénkitett. Na megyek és nem rontom a levegőt a ti forumotokon. Dehát ilyen hozzászólásokra is szükség van!!!
Én is úgy vahgyok vele hogy elindítom a videot és majd éjfél után fel kell keljek hpgy kihúzzam a videot mert van vele valami problem! Úgyhogy király lesz az estém!
Nem erős,színes egyéniség? Hmmm...
Nem mondom,hogy annyira nagyon ismerem,de az eddigiek alapján nekem nem úgy tűnik.Sőt.Valahogy úgy fogalmaznám meg,hogy nem feltűnő de annál szimpatikusabb,szilárdabb egyéniségnek látom,akinek saját törvényei vannak és nem a külvilág sztárokkal szembeni elvárásaihoz igazodik.Az is tetszik,hogy ha jól tudom nem szeret a magánügyeiről beszélni.
Mindegy....ezen nehéz vitatkozni.
Vasárnap este lesz a Drakula c. film.
Abban vajon milyen szerintetek? Ha láttátok már,mert én még nem.
Na és az Édes november azt biztos nem láttad az annyira jó hogy elbőgöd magad a végén! Viszont a féktelenült viszont tipikus amerikai filmnek találom! Főleg amikor a busszal átrepülik a lukat az autópályán! Bizos volt hogy megmenekülnek a végén!
A szűz jegyűek jó pasik! Főleg azért mert az én jegyemhez (Bak) ez illik! De hoygha megfigyelitek az arca nagyon különleges de viszont a teste azért egy kicsit furcsa! Szóval ő sem a tökély de így kell elfogadni!
Rendben van a pasi :)
Látta valaki a Holtpontban? Olyan szexisen áll rajta a farmer....
A Szűzek sajna nem jönnek be, de asszem nem is fenyeget vele kapcsolatban ez a veszély :)