Felszerelés nélkül sima egészpályás amcsi foci a 7a7 ellen a helyi focipályán, ahol leginkább FB,LB poszton nyomattam, most pénteken is megyünk majd ki, és akkor lehet tudok videót is csinálni azt majd belinkelem ide :)
nem rosszak a remixek de nekem az eredeti zene már annyira össze fort a filmmel,hogy 1 kicsit furcsák a feldolgozások. Egyébként a rocky sorozatot ajánlom minden önbizalom és akarat hiányban szenvedőnek.lehet belőle tanulni.Engem mindig felspanol az olyan edzések után amikor öten voltunk,hogy ne adjam fel.
ELADÓ!
CONDOR II-es XL-es vállvédő, BIKE L-es légbetétes sisak ráccsal, illetve protektorok (térd, comb, derék, far). A szett ára 55 e ft. Érd.: 06705225894
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy a Junior csapatba hogy álltok LB poszton mert, februártól szívesen mennék vagy LB-nek vagy DE-nek, talán még a FB jön szóba, a képességeimhez mérve, már 5éve amcsi focizok mondathatni már 9évesen kezdtem egyébként :) És elég jónak érzem magam, hogy menjek, és minél keményebb munkával segítsem a győzelemhez a Cadets-t!Februárban megyek:)
Week 10: Cleveland Browns - Denver Broncos 30-34 Atlanta Falcons - New Orleans Saints 34-20 Chicago Bears - Tennessee Titans Detroit Lions - Jacksonville Jaguars 14-38 Houston Texans - Baltimore Ravens 13-41 Miami Dolphins - Seattle Seahawks 21-19 Minnesota Vikings - Green Bay Packers 28-27 New England Patriots - Buffalo Bills 20-10 New York Jets - St. Louis Rams 47-3 Oakland Raiders - Carolina Panthers 6-17 Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts 20-24 San Diego Chargers - Kansas City Chiefs 20-19 Philadelphia Eagles - New York Giants 31-36 Arizona Cardinals - San Francisco 49ers