Hoho, ez majd megoldodik ha megjelenik a dolog CD-n is, akkor majd abból kapsz és nem kell CD-t irni. Amugy még várunk vele, mert ha nyerünk az 1Gonline-n, akkor meg lesz kis lemez, és akkor nem sok értelme van egy demo kiadásával is bajlódni, de ha nem nyerünk akkor biztos, hogy megjelenik. Amugy van hozzá CD borító is, ha nagyon irkálni akartok CD-t akkor majd felrakom a netre és lehet, majd borítót nyomtatni hozzá.
Phoebe: demot azok kapnak, akik szavaztak ránk, de most nem lehet mert, szünetel az oldal, de szerintem nemsokára újra beinditják, szavazz ránk, és irj egy emailt, akkor megy a demo..
Na megy a levél mindenkinek, aki jelezte a demora való szándékát. Ez egy master nélküli verzió, ahogy kész a véglegesítés + remix dalok, mindenkit értesítek rólla.
Na most jött hívás a studióból és mint a mesében, közlik velem: "Sajnos egyenlőre nem tudjuk befejezni az anyagot, mert elköltözik a studió.."
Hát erre nem tudom, mit lépjünk, de az lesz hogy megprobálom megszerezni töllük az anyagot és mi fogjuk befejezni..vagy nem tudom mi lesz..még ma irok, mert nekünk is nagyon sürgős már..
Lehet jarni Hooligansre mellesleg, de arra is probaltam ravilagitani, hogy a tagok enyhen ittas allapotban furcsa dolgokat csinalnak, Superbutton meg ugy cirkuszoltak, hogy mindenki szegyenkezett :)
Hát választhatsz (de erről majd kapsz levelet) hogy letöltöd, akkor már most szerdán megkapod, vagy megvárod a borítot és akkor kapod meg, de az még legalább két hét..de ha letöltöd, utánna is megkaphatod majd a borítot. na
Az téves dolog, mert nem lépünk fel, de ha jó koncertet akarsz látni, menj le nyugodtan, a Watch My Dying-on beszarsz. Amugy már kész a demo, mi lepődtünk meg a legjobban, hogy milyen jó lett:))) Magyarországon még ilyen énektémákat senki sem irt!!!
Nem kell ahoz alkoholistának lenni, és is ezt csináltam ott, kinéztem egy csajt,gyorsan berugtam ..odamentem, de már beszélni nem tudtam, igy ennyibe maradt mindig a dolog..