“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
nem sportoltál soha, az iskolában ahova jártál nem volt tornaterem, így öltöző sem, soha nem öltöztél-vetkőztél legalább két másikkal együtt, így nem véletlenül nincs fogalmad az öltözői protokollról!
(azt a borzalmat NEM munkaidő alatt, NEM közterületen követte el az az égetnivaló)
Nem, de ha rajta van az egyenruha, akkor próbáljon meg felnőtt, normális, a testülethez méltó módon viselkedni.
Ha legközelebb igazoltat téged a rendőr, akkor told le a gatyád, kamerázd le a seggedet és a herédet, mutasd meg neki, és várd a humorodra a reakcióját.
Mert nem akarod megérteni, hogy mire való a szolgálati kamera. A bohóskodásra ott van a saját telefonja. Aki a kettő között nem tud különbséget tenni, az nem való rendőrnek.
Hát, ha szerinted egy rendőrnek az a lazítás, hogy kávészünetben a hivatalos kamerával a saját vagy a kollégája seggét és a heréjét veszi fel... szerintem az nem való rendőrnek.
Szerintem éppen az a lényege és attól lenne népszerű, hogy nem kell tőle engedélyt kérni és soha nem fáj feje. Az már tényleg a férfiak megalázása, ha elvárják tőlük, hogy egy robotnak udvaroljanak.
"Szerintem nem besokkolt, csak szerinte és a testület illetékes tisztjei szerint a hivatalos kamerát nem altesti humor bemutatására kell használnia a rendőrnek."
No, ez miatt meg pláne alkalmatlan lenne.
Ugyanis ez azt jelentené, hogy az összes, épp (pl. kávé-) szünetelő alkalmazott sem szórakozhat/lazíthat/kapcsolódhat ki. Az pedig árt az alkalmazottak munkahelyi jólétének, végső soron pedig demoralizálja a testületet.
Szerintem nem besokkolt, csak szerinte és a testület illetékes tisztjei szerint a hivatalos kamerát nem altesti humor bemutatására kell használnia a rendőrnek.
Azt csinálja otthon vagy a kocsmában a saját kamerájával.
Aki rendőrségi felvételeket nézeget, annak egy csupré férfiseggnél, vagy egy zacsesznál nagyságrenddel megrendítőbb erejű képsorokat kell végignéznie. (Nem ragoznám, de szerintem el tudod képzelni te is, hogy mikkel találkozhat szembe egy rendőri testkamera.)
Szóval ha ennyitől ő már besokkolódik, akkor egészen bizonyosan alkalmatlan erre a munkára.