Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Ha most az EP-n elér egy kritikus szintet( a holdról is jól láthatót), akkor az akkora lendületet adhat, ami megmozgatja, átrendezi a fideszes tábort is.
(belegondoltam a bús magyar életbe, ahogy nekünk, ellenzéki páriáknak nem maradt már senki, akire szavazni tudtunk volna, vszleg sok fideszes is tarthat ott, hogy a kiábrándulása ellenére, orrát befogva a narancsra ikszel. Nekik is ott lesz menekülőútnak a Tisza. )
Egyszerű ez: a Tiszának meg kell még ebben az évben annyira erősödnie, hogy az LMP, MSZP, Momentum hármas végleg eltűnjön a söllyesztőben, a DK pedig lényegesen meggyengüljön, mondjuk a felére essen vissza.
Ha mindez megtörténik, akkor nekiállhat a Fidesz leszalámizásának is...
az ilyen és efféle kis kijelentésekkel (más értelmi képességét becsmérlő, lenéző, dölyfös, öntelt és sorolhatnám a jelzőket milyen hozzáállás---picit mintha Hitler is ilyen lett volna...nem?? felsőbbrendűség a legjavából.... ugyehogyugye)
hogy ki mit érdemel--döntse el a Jóisten-jah hogy mostanság divatos istenesdit játszani
Sok minden jól lát, egyedül az önkormányzati fejtegetését nem értem.
Ha az elbukik, akkor tuti nem MP-n, hisz ő visszavonta a megyei listáit. (egyedül Pesten próbálkozik, de ott meg Karácsony nagy sakkozó, és biztos vagyok benne hogy nyeri is a főpolgit)
De ha vidéken nem tud kiegyezni egymással az ellenzék, és visszaléptetgetni, akkor ráfaragunk.
Megint lesz egy narancsba borult óborzalom, és úgy 26ra keményebb feladat vár a Tiszára.
Különben ez a Mi hazánkos idióta eléggé tehetséges szónok, bár szerintem be van kötve a rendszerbe (ügynök, besúgó), és csak azért nem ült tizenéveket, mint az a barom pszeudo terrorista barátja, aki kegyelmet kapott, majd kilovagolt elmebetegként a böriből. Ezek együttműködtek, egyik börtönben, a másik politikai pályán. Ja, és Tóth amúgy a neve, csak azt kellemetlennek találta, nem volt eléggé előkelő, mint a balfasz Philip is, aki Kálmán.
Ebben nem tudom, hogy sajnos-e, de egyetértünk. Lopják el 30%-át, de a többi a közösségé. Nem tudják a Főnököt megrendszabályozni, mivel egyrészt hajóágyú, másrészt rendkívül ravasz lett 35 év alatt. Tegnap hallgattam a Partizános vitát, és bizony, nekem is az a véleményem, hogy akik ( Cseh Katka, stb) aláfekszenek a pénzek kifizetésének, az tényleg erkölcsi értelemben vett hazaárulás.
Mondjuk ha 2010-ben tudták, hogy Gyurcsányék alatt az oroszok világították át a rendszert, akkor 2010-ben az első dolguknak kellett volna lennie annak, hogy a rendszert lecserélik. De ez csak mellébeszélés, az igazság teljesen máshol van, tulajdonképp ilyen gyenge gyurcsányozást még alig halottam, már elnézést.
Én nem ilyen okokból lamentálok rajta, hanem pszichológiai okokból, normalitási szempontból. Azon már túl vagyok, hogy trójai faló lenne, mert biztos vagyok benne, hogy nem az.
Más... az itteni telexszopók hogy röhigcséltek éveken át, hogy Orbánon látszik is, hogy védőeszközt visel. Cimbalmos barátunkat kérdezem, hogy most is ugyanúgy röhigcsél vagy ő is azok közé tartozik, akik habzó szájjal ugatják a fészen, hogy kit kéne még lelődözni...?
Mert a Fico ügy megmutatta, hogy SENKI sincs biztonságban, egy echte tót hazafi (rendes liberális féreg egyben) lőtt rá a miniszterelnökükre, egy kis agymosás után, mert olyanokat motyogott a kamerába, hogy a MÉDIATÖRVÉNY miatt lőtt, hogy az olyan antidemokratikus lesz majd, ha megszavazzák.