Keresés

Részletes keresés

kibé1 Creative Commons License 2024.04.26 0 1 5728

:))

Előzmény: búvár-halász (5725)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.26 0 3 5727

Én nem tudom, hogy te ki vagy, féléves nikként (biztos valami nagy öreg lehetsz), de Opi iróniáját vagy esetleg annak a hiányát inkább Opira bíznám (szerintem magasabb százalékban olvasható ki a felvetésből, hogy nem ironikus, mint az, hogy az lenne) . Fikkantani a legkönnyebb, abba nem kell energiát tenni, sok sikert  ehhez a továbbiakban is. Téma részemről mára befejezve.

Előzmény: Kaidug (5722)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.26 -1 4 5726

eddig Nyúlszájú és a Vito kapott helyi topikmodi jogosultságot, és mindkettő nyilvánvalóan besült"

Ezt nem tudom, miből gondolja, mikor nyilvánvalóan fogalma sincs, melyik nicken, mit moderálok.

(Mellesleg mára az a topik vállalhatóbb lett, mint az aktuálpol bármelyike)

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.26 -1 3 5725

Egy helyi topikmoderátorságról való egy órás álmodozás az hataloméhség? Hát ember, komolyan, ez teljesítmény, no de végül is magfideszes vagy, az egybites válaszokat kedveled.:)

Előzmény: kibé1 (5720)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.26 -1 5 5724

Ebben lehet igazságod, eddig Nyúlszájú és a Vito kapott helyi topikmodi jogosultságot, és mindkettő nyilvánvalóan besült. Az a kérdés, hogy ez predesztinálja-e azt, hogy ha én kapnék, az is besülne, elkövetném-e ugyanazokat a sablonhibákat, mint ők. Tudnék-e mértéket tartani a saját pozíciómat illetően, tudnék-e méltányosan bánni azokkal is, akiket utálok, elvinne-e a hevesség, eleve sz@rba nyúlnék-e azzal, ha elvállalnám, Simán benne van minden ilyen faktor, de potenciálisan az is, hogy esetleg nem mindenben és mindig és mindenkivel szemben és nem mérgezően csinálnám. Ezekre én sem tudom a választ.

Mindenesetre azért külön köszönöm neked, hogy egy ma felmerült gondolat kapcsán, ami ezt az esetleges ténykedést illetné, rögtön és végtelenül kritikusan letörted a szarvaimat, ne legyen már a parasztnak egy jó napja se álmodozni arról, hogy ő esetleg egy méltányos és normális helyi moderátor lenne.:)))

Előzmény: MrJones512 (5718)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.26 -3 3 5723

Józan paraszti ész.. 

Előzmény: kibé1 (5717)
Kaidug Creative Commons License 2024.04.26 -1 2 5722

Még OPI iróniáját sem értette.

Előzmény: kibé1 (5720)
Kaidug Creative Commons License 2024.04.26 0 3 5721

egy topik (fórum) nem csak úgy tud "meghalni", hogy törlik... hanem úgy is, hogy eltűnnek a lakói."

Láttunk ilyet.

A Gyere.be végnapjaiban, vagy 2 évig egyedül a megboldogult Utulien vitte oda a komcsi linkjeit.

Ha néha-néha szólt hozzá még valaki, elzavarta a fenébe...

kibé1 Creative Commons License 2024.04.26 0 2 5720

Meglep búvár hataloméhsége :)

MrJones512 Creative Commons License 2024.04.26 0 2 5719

Sűrűbben is mentek, ami azt illeti. :)

Előzmény: Kaidug (5716)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.26 -1 3 5718

Nem akarod te azt elvállani, hidd el.

Van neked elég bajod anélkül is, hogy az itteni társasággal összerúgod a port.
Márpedig te annyira félsz ennek a topiknak a bezárásától, hogy inkább hülyére moderálnád, mint hogy bezárják.

Amivel gyakorlatilag épp te csinálnád ki a topikot.

Ugyanis egy topik (fórum) nem csak úgy tud "meghalni", hogy törlik... hanem úgy is, hogy eltűnnek a lakói. Vagy eltüntetik őket - a végeredmény szempontjából ez tökmindegy!

És mire nullkilométeres lokálként rájössz, hogy neked folyamatosan egyensúlyoznod kell a penge élén (ha túlmoderálsz, akkor azért - ha engedékeny vagy, akkor meg azért hal ki a topik), addigra már le is estél róla.

És az egy kurva nagy stressz. Főleg azért, mert a főnököd nem fogja megmondani neked a merrehánymétert: csak számolgatja a ballépéseidet és közben az alkalmat lesi. (Vagy ha nagyon megunja, hogy túl jó vagy, hát akkor kreál egyet, ami legalább ellenszélben két kilométerről hasonlít egyre.)

Hát kell ez neked, mondd?

A helyedben én inkább megbíznék Reginában. Ő egyrészt tudja a csíziót, másrészt van olyan arc, hogy szól. Ha kell.

Előzmény: búvár-halász (5715)
kibé1 Creative Commons License 2024.04.26 0 1 5717

Ritkán lepődök meg de ma sikerült

Régi ismerősöm   aki hegyi gazdálkodó,fideszes:),,rákérdeztem mit szól Magyar péterhez.

szerinte MP Orbán hülyítése..

De kit??,,,mindenkit

Még megkédeztem volna hogy ezt miből rakta  össze, de otthagyott

Ennek az embernek nincs internete,nincs mobilja,csak rádió,,,tv

Se bankszámla, se kártya

Kaidug Creative Commons License 2024.04.26 0 2 5716

Láttunk már ilyet.

A 'rossz' emlékű An-offban, pl.

Előzmény: MrJones512 (5714)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.26 0 4 5715

Ezt nem láttam, azt sem tudom, hol folyt le. Jól van, akkor toljátok, amíg Opi és/vagy Regina szerint elfér.

Azt is most látom először, hogy felmerült, hogy kéne nekem ide egy helyi topikmodi pajzs, hát, nem volna ellenemre, sőt, nagyon örülnék neki.:)

De ez majd nyilván kialakul, ha tényleg van realitása.

Előzmény: MrJones512 (5713)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.26 0 4 5714

Mondjuk... ha a modist törölné, mer' ott szenesítjük el, akkor a fél világ rajta röhögne.

Najó, ne szerénykedjünk: az egész világ rajta röhögne. :)

Előzmény: Nyúlszájú (5712)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.26 0 3 5713
Előzmény: búvár-halász (5711)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.26 0 3 5712

Miután Maci állítólag nem látja a hozzászólásaimat, írd meg neki, plíz, hogy a legfelsőbb helyről kaptunk engedélyt.

Operator  8 órája    -6 2 22196

...

Viszont ezt a fészbúkegyetemi foteljogászkodást NEM ITT kéne folytatni, a Szőrmentén erre tökéletesen alkalmas,

Előzmény: MrJones512 (5709)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.26 0 4 5711

Jó lenne, ha nem adnád Nyúlszájú alá a lovat, mert minden nap reggeltől estig az itt egyetlen tiltott tevékenységet folytatja még a te rásegítésed nélkül is, így meg pláne

(Őstrollból nem lesz szalonna). Persze úgyis fogod, mert te sem bírod megállni.

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.26 0 3 5710

Vagy mégsem?"

Ez utóbbi.

A topik nem törlődött, csak a hozzászólásom.

Pedig a DSA szerint még indokolni is kellene. S nem csak egy pont bepöttyintésével, mert üresen nem engedi el a szoft.

Bár asszem van olyan lehetőség, hogy ne menjen értesítő. Főleg, ha egyszerre több törlés van.

MrJones512 Creative Commons License 2024.04.26 0 2 5709

"Újabban meg törlési értesítő sincs, nem indoklás."

Na, ez egy érdekes kérdés, mer' bizonyos esetben* régen se volt, meg most se. Holott ugye... törlési értesítőnek mint tuggyuk: LENNIE KELL.

*Ha nem direkte a hozzászólást törölte a moderátor, hanem mondjuk a komplett topikot.

Márpedig ha a topik törlődik, az magával húzza az összes, benne szereplő hozzászólás törlését is. Ebben az esetben viszont a topikban előfordult minden egyes, a topiktörlés pillanatában élő hozzászólásról törlési értesítő kéne.

Vagy mégsem?

Előzmény: Nyúlszájú (5703)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.26 0 3 5708

A Partizán 5 perc múlva kezd élőzni MP belügy előtti tüntetéséről. Gondolom, majd az MP csatornák is. De az első bizonyosan.

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.26 0 3 5707

Csak nem nyílt nap van a Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központban? 🤣

Előzmény: Nyaky Z. (5706)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.26 0 2 5706

Az a jó a választási kampányban, hogy a politikusokat az őket megillető helyen látom. 

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.26 0 2 5704

Ki az a Troppauer Hümér amúgy, papuska?

Előzmény: Lelkis Béla (5702)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.26 0 3 5703

Jön majd érted a cuki katonabácsi"

GágáGáspár? LOL.

A DSA indoklási kötelezettséget ró a szolgáltatóra.

Újabban meg törlési értesítő sincs, nem indoklás.

A törölt hsz miatt joga van a delikvensnek szót emelni, de akkor meg kitiltják a modis topikból.

Joga lenne a békéltető testülephez fordulni, de erről nincs információ, hogy kihez. Gondolom, nem véletlenül.

Aztán lehetne továbblépni, de ehhez frissíteni kellene a Felhasználási feltételeket, az MM-t, az Állásfoglalásokat.

Szóval 'fészbukjogászként' én úgy látom, van még teendő.

Te hogy látod?

Előzmény: Lelkis Béla (5702)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.26 -4 0 5702

Cuki pofa vagy ezzel a DSA-val...

Lennék pók a sarokban, amikor kitöltöd a NÉV mezőt és várod, hogy összeüljön az ájrópa tanács, hogy az egyesített prájd hadakkal elfoglalja Magyarországot, mert Troppauer Hümér szólásszabadsága súlyosan sérült az orbáni diktatúrában...:-)))

Jön majd érted a cuki katonabácsi és jól megment:

Előzmény: Nyúlszájú (5695)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.26 0 1 5701

Biztosan, de sztem a forma és a funkció számít.

Lásd még: hápog+totyog+úszik = tepsiszájú nyeklice kacsa

Előzmény: búvár-halász (5697)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.26 0 2 5700

Oki-doki.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (5698)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.26 0 2 5699

Ezt az öt milliós számot nem tudtam hirtelen a wikin vagy egyéb helyen ellenőrizni, de ezzel együtt is tényszerűen nem igaz, hogy Sztálin és Hitler csak a dobogó 2. és 3. fokára férhetnek fel,mivel ennél jóval több embert ölt meg mindkettő, bármennyire is a patás ördögöt látod a britekben és az amerikaiakban (én is azt látom egyébként, csak én az orosz-kínai-Belarusz- Észak-Korea-Irán tengelyben).

Előzmény: Lelkis Béla (5690)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.04.26 -3 1 5698

nem az angolok, a spanyoloktól ered a kifejezés, ld. az alanti hsz-emet

Előzmény: búvár-halász (5697)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!