Örülj neki ! Velem sem erőszakoskodott senki (a szó valódi értelmében) , de azért zsebre vágtam pár nyaklevest . Ugyan nem lettem tőle "mentálhibás" felnőtt , de amíg nem ér utol a totál amnézia , addig emlékszem rá .:-))
Szerintem már a topik címe is félrevezető . A csbe-t nem lehet megelőzni .
Max ha egyedül lakik valaki . Önmagával tán' nem fog összeverekedni/erőszakoskodni/veszekedni .
De ahol már ketten vannak , ott mindig lesz konfliktus . Annak a kezelését meg már óvodában kell tanítani . Hol vagyunk mi attól (cuzámen' maga az emberiség is), amikor kamaszok is képesek akár ölni is ?!
A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak az orosházi férfinak az ügyében, aki maró folyadékkal öntötte le 19 éves lányát , mert szerinte a lány gyakran váltogatta partnereit.
Vegyszerrel öntötte le a lányát egy férfi 2019. április 21-én, Orosházán, az Október 6. utcában, írja a police.hu. A férfi elmondása szerint a gyermeke gyakran váltogatta partnereit. Megpróbált beszélni vele erről, de nem tudott rá hatni.
Ezért a vizsgálat szerint egy félliteres műanyag flakonba maró hatású folyadékot tett, és az utcán, egy olyan helyen, ahol tudta, hogy meg fog jelenni a lánya, megvárta őt. Amikor megérkezett, odalépett hozzá és megkérdezte tőle, hogy kivel fog találkozni. A lány válasza után elővette a flakont és azért, hogy ne tudjon elmenni a randevúra, a vegyszerrel lelocsolta őt. A férfi a lány fejére is öntött a folyadékból, ami lecsorgott az arcára, így a maró anyag súlyos sérüléseket okozott.
DE van aki megnősül, és ezt az engem nem ért meg senki , állandóan bántanak, ezért muszáj innom játékot átviszi a házasságba, aztán meg csodálkozik, ha kap egy anyai maflást.
ha jol ertem a logikadat, ha a no a hazassagban jatsza a "nem ert meg senki, allandoan bantanak" picsogast, akkor szerinted is megerdemel a ferjetol egy maflast? :)))
Hülyeség. Kisfiúkkal is szoktak erőszakoskodni, emiatt nem kell nőnek vallani magát.
És valszeg az is volt még 40 évesen egy nyavajgós kisfiú a szülei nyakán.
DE van aki megnősül, és ezt az engem nem ért meg senki , állandóan bántanak, ezért muszáj innom játékot átviszi a házasságba, aztán meg csodálkozik, ha kap egy anyai maflást.
Jó volt a tegnapi Keménymagban Jeszi: a gyilkos férfi, elfogása után nőnek vallja magát és azt mondja, hogy önvédelem volt, mert erőszakoskodtak vele!!!!!!
A fejére is öntött a folyadékból, ami lecsorgott az arcára, a maró anyag súlyos sérüléseket okozott a 19 éves lánynak. Az Orosházi Rendőrkapitányság a férfi ellen súlyos testi sértés bűntett miatt eljárást indított.
Passz. Mindössze arra akartam rávilágítani, (hamár ennél a sztorinál előkerült, h az áldozat és az elkövető is ffi, azaz, nincs nemi diszparitás, így talán objektívebben látod a szokottnál) hogy itt sem olyan fekete-fehér a történet, hanem vannak előzmények, sérelmek, amik talaján végül kialakul az erőszak, aminek aztán büntetőjogi értelemben is lesz vonatkozása. Nos, ugyanez a szitu a legtöbb párkapcsolati erőszaknál is, nem egyoldalú, hanem interakció van, aminek a végén valamelyik fél a rövidebbet húzza.