Gratulálok mégegyszer ehhez a szerzett sérülések ellenére is kiváló eredményhez!!! Szurkoltunk Neked, bár nem a helyszínen..... Biztosan ez is hozzájárult az eredményedhez :)))
Csak így tovább!!! Ilyen példa kell az ifjú titánoknak :)))
Hello! Ismét rajthoz álltunk.Csorba Ákos,Misi és én.Barni és Laci családi okok miatt nem jöttek.Ákos 3.és 5.lett.Misi nagyon jól ment,első nap 11. lett,második nap 9. ezzel 12 pontot szerezve folytatta a pontgyüjtést. Én,mivel 2. helyen álltam tudtam,hogy nagyon kell mennem,hogy nehogy lemaradjak.Szerencsére az első helyezett nem tudott eljöni,de az 501-es ott volt.(EC-n mindig megver)Gondoltam jó nekem a 2. hely is.Vertem neki aztán lesz, ami lesz.Hát lett....-első lettem.Az utolsó cross teszt után persze jól bevágtam a térdem egy sziklába,meg a bal csuklóm is kiment,nehogy még egy kicsit javítani bírjak másnap.Este persze nem sok alvás,annál több fájdalom.Másnap pár km után bejáródott,két meredek feljáró leküzdése,sport társak felsegítése után már semmit nem éreztem.Annyira,hogy majdnem kikéstem.Megjegyzem:Mihály sporttárs csont nélkül vette ezeket az akadályokat. Persze nem tudtam javítani,nem úgy mint Limbó (drz) cimborám és egy osztrák süldőőő,így csak 3. lettem.Összetettben 2. Nem baj,mert a kapott pontokkal átvettem a vezetést a kategóriámban. 8-)
Szia Robi! Kicsit csodálkoztam is, hogy a hétvégi képeket már ilyen gyorsan felrakták volna. Ámbár a mai technika...... Akkor sajna ezek még korábbi felvételek. Mindenesetre ott vagy Te is és Misi is a képek valamelyikén.
Akko félre lettem informálva ! Amúgy itt volt az alkalom hogy motorozzunk de persze most se tudtunk ,franba mert spanomnak jött volna még egy haverja ,rá vártunk, azután kiderült hogy otthon aludt ,azé mentünk oly ''KÉSŐN'' ! %)
Ez nem igaz, csak egy egyedi gépről van szó, most néztem a Suzuki USA oldalát, ott még mindig nincs 2009-es DRZ, viszont a többi kategóriában már ott vannak a jövőévi modellek! :(
Igen érdekes gépjármű! Szombaton délután meg én is voltam kint, hazafelé jövet szerintem Veled, vagyis Veletek találkoztam, egy DRZ-s volt meg egy Quados! Integettünk is egymásnak!
Szasz! Kicsit őrültek a képen látható emberkék, én úgy tudom fürödni fürdőgatyában szokás, nem pedig krosszmezben! ;D De végülis a divat állandóan változik, lehet hogy csak én vagyok lemaradva! :)
Jó képeket vágtatok!!! Kellemes kihülés lehetett..... Jó a fürdőrucitok is! Mai divat. De hol az úszósapi? Bár ahogyan elnézem, nem sok hajszál került rólatok a vízbe...... :)))