Naaaa, pontosítsunk! Egyesek azért nem tudtak elaludni (3-4 tájban), mert mások már felébredtek az első kómából és mindenáron halat akartak fogni! :-)))
Akkor a legkevésbé alkalmatlan időpontban 19-20-21-én lesz a tali. Bízom abban, hogy akik ezt az időpontot jelölték kevéssé alkalmasnak azok is át tudják hidalni a nehézségeiket és meg tudnak jelenni.
A helyszín: Lengyel , Annafürdői Erdei Iskola. Bevonulás péntek du, elvonulás vasárnap du, illetve az egynapos program szombat délelőttől távozásig.
A "szervező bizottság" nevében ezúton is meghívok minden Audioland lakót és családtagjait, barátait tekintet nélkül arra, hogy csak olvas vagy ír is bármely Audioland topikra.
Jelentkezés és a részletek később, augusztus végén szeptember elején.
Te...Te bakkafántoss! Há mölegbe minden férfi honajja izzad. És megyen ki belőle a só.... ittá mán sós fröccst vagy sós sert? A tekilához meg benyjja az ember az egész napi adagot. Egésség testvérkém! Egésség!
Nem csak újonc, hanem read only üzeműek és családtagok is jöhetnek.
A helyszín: Lengyel-Annafürdő erdei iskola. Lengyel egy kis tolna megye falucska, a megyehatár mecsekhez közel eső részén. Hagyományosan (már ha az eddigi 3 hagyományosnak mondható) 3 napos. Péntek éjszakába nyúló délutáni beköltözéssel és vasárnap kora délutáni távozással. A társaság egy része csak szombatra szokott lejönni. Többen összeállnak egy-egy kocsira.
A helyszín lehetőséget ad erre az időre teljes ellátásra és szállásra mely önköltségi alapon szokott működni. A házigazda eddig én voltam. Még nem váltottak le :)
Olvass vissza a topik elejére. Képek is vannak, sőt filmeket is linkeltek be az olvtársak (ha még éllnek).
A gyulajrt.hu szájton az erdei iskola alatt is vannak infók.
Köszi krizsi az emilt, amugy nekem pl mindegyik hétvége jó szerintem még nincs olyan hideg talán szeptember végén se, majd max valamivel melgítjük magunkat:)
Pillanatnyilag eldőntésre vár, hogy szeptember első vagy harmadik hétvégéjén legyen a tali.
De persze mindenki összehord minden hülyeséget. Beszélnek kajáról, piáról, Spacc nyakig való beásáról, csak éppen hifiről nem beszél senki. Lehet, hogy a következőben a teljes polidilit hívom meg inkább. Szvsz egyszerűbb az élet velük :)