Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Ezzel már játszottam, igaz, anno az volt az ötletem, hogy a miniből kiszedem a microdrive-ot, és átpakolom a fényképezőgépembe. Nem lehet. Viszont próbáltam más mikrodrive-ot a miniben, és kezeli.
Mármint hogy a nanoban és a shuffle-ben van flash memória, a miniben microdrive (ami elvileg minden átalakítás nélkül kicserélhető egy CF kártyára), a többi iPodban meg 1.8"-os winchester.
Kérdésem volna: iPod-okban ugye microdrive van, nem? No a fényképezőgépekhez is lehet kapni ún. Microdrive-ot, ami lényegében egy CF kártya csak nem flash memórás tároláson hanem HDD-s tároláson alapul. Ez eddig okés. A kérdés az, hogy ha van egy iPod mini-m és netán valamikor bekrepál a microdrive-ja akkor én inkább egy efféle rendszerre építtetném át, tehát mondjuk egy 4Gb-s CF-et rakatnék bele. Ez megoldható vagy az iPOD alaplapját elég rendesen át kellene variálni, hogy kezelni tudja? Egyelőre elméleti kérdés, kicsit félek a hordozható cuccokba épített mozgó alkatrészes adattárolóktól (oké, miért vettem iPODot?:) jogos..).
tegnap kb 135 percnél írta ki hogy nuku. lemeríteni teljsen nem lehet mivel kikapcsol. Neked a két film akkor kb 200 perc?? Mert akkot megint megyek az applehöz anyázni
Két filmet végig tudok nézni vele, ha TV out-on játszom és még marad benne egy kis szufla. Az iPodon egyet biztos, kettőt néha...mikor milyen napja van:) De nem jó lemeríteni teljesen.
Ha valaki sokat hurcolja, akkor gondoskodjon tőttésről is!
Mások okulására(hátha más is így akarná a Hi-Fi cuccára kötni az iPodját):
a Dock csatin csak a fotókat és a vidókat löki ki magából ez a kis butus, a saját menüjét sajnos nem. Tervem szerint a TV képernyőjén tudtam volna váltogatni az mp3-ak közt, keresgélni stb. Csak ez a kis butus ezt nem teszi ki. Ráadásul az enyém még csak photo, gondoltam már a video-n orvosolták ezt a "problémát", de a szervíz szerint nem.
Nem értem miért ily butusok... Egyébként nagyon igényes kis cucc egy ilyen Kensington Dock 500...(ezen a butaságon kívűl, de erről meg nem a Kensington tehet).
gyerekek ez kész. 2 órát hallgattam zenét. Aztán betoltam egy 1 filmet. 2 órás filmet. 1.50 perc ment le belőle és kikapcsolt. Ez nemnormális dolog. Az előző is rossz volt meg ez is???
Tök mindegy, az aksinak nem számít. Csak az iPod fogja hülyén jelezni, hogy mennyi töltés van még az aksiban. De azt is rendbe lehet tenni egy teljes merités/teljes töltés/teljes merités játékkal.
na akkor még egy hüle kérdés:D Szóval most akkor zsír új az ipodom megen. Bedugtam a gépbe és feltettem rá 4 albumot. Közben feltöltötte maxra. LEvettem és hallgattam. Most fel kéne raknom rá még néhány cuccot. Akkor csináljam vagy azért használjam kicsit?
köcsögöm székem :D Haver is mondja hogy neki is 27.5. csak az zavart meg, hogy az előző 28 fölött vol jóval:P igazából leszarom, csak átfutott az agyamon, hogy megint hibás. De szerencsére nem. szal nekiállok töltögetni újra:D
Mitől lenne? Ez a régi marketing trükk, minden HD-nél ezt használják.
1 k = 1000 vagy 1024 byte? 1 M = 1.000.000 vagy 1.048.576 1 G = 1.000.000.000 vagy 1.099.511.627.776 30 G = 30.000.000.000 vagy 32.985.348.833.280?
Értelemszerüen az oprendszerek az utóbbival, a marketing az előbbivel kalkulál. 10% különbség, azaz a 30 marketing-GB az a számítástechnikában 27 GB-t jelent.
iPod photo-ból csak a képek jönnek ki a dock-csatlakozón? Mert én úgy szerettem volna, ha a sima "képernyőjét" is kiteszi a TV-re, és ott látom az mp3-ak címeit, de úgy néz ki ezt buktam. Valakinek valami tapasztalat/ötlet?
tudom sajnos:( a pixelt is hívtam. amúgy a HG megjelelős takar magában valami extrát vagy csak annyit, hogy fekete? Amúgy télleg nem értem az importőrt. 13án voltam az XMSben. Akkor azt mondták egy csomó van raktáron. Az A4ben meg aszonta a csóka, hogy hetente van hogy 10-et elad. Szal viszik rendesen. Erre az importőt gydönt, hogy beint? Nemértem. komolyan. Most szoltam egy másik havernak, hogy próbáljon utána nézni a dolgoknak. Megkukukol itthon a csendben. Tvben a zene szar, a laptop hangszóró meg trágya....ehhh:D:D HEELP:D:D:D
A Klipsch <a href="http://www.klipsch.com/product/product.aspx?cid=1038" target="_blank">iGroove HG</a> mint olyan jelenleg nem elérhető. Nem az importőrök (mert több is van) döntött úgy, hogy nem hoz, hanem nem elérhető jelenleg. De ez az EZÜST iGroove.
A FEKETE iGroove-ot <a href="http://www.klipsch.com/product/product.aspx?cid=961" target="_blank">iGroove</a>-nek hívják. Specifikáció szerint full u.a., mint a sima iGroove, csak fekete. A hivatalos disztribútor a Pixel, de náluk nincs, és nem tudtak szállítási időpontot mondani.
iGROOVE!! :D De most jelenleg az sem. 2 dolog miatt: 1. talán holnap kapom vissza az ipodom a szervízből. Pontosan nem azt kapom vissza, hanem egy újat. 2. Bemetnünk az A4applebe mint írtam. Ott már csak egy darab volt, a kiállított példány. Azt nem hoztam el, mert mániám a dobozolt termék meg a fólia :D. Mondja a faszi, hogy a hivatalos Klipsch importőr úgydöntött, hogy nem hoz be többet az országba!!!! Ez nagyon durva! Körbecsörögtem 1-2 helyet és sehol sem volt. Red Tower computer. Őket hívtam, mondta a srác hogy utána néz. Azóta nemtok felőle semmit. Viszont az XMS-ben András fog hozni még. De csak szeptember végén :-( de addira legalább lesz fekete. mondjuk mivel már nagyon kéne, ezért most minden követ megmozgatok, hogy jövő héten a kezembe lehessen a cucc! Szal szorítsatok :D