A Guns n' Roses mostmár az egész világ számára visszatért!!! A Guns n' Roses csütörtökön este -meglepetésvendégkénként- fellépett az MTV Video Music Awards díjkiosztón és királynak kijáró módon fogadták. A show-n készült video és mp3 felvételek -egyelőre- letölthetőek innen: New Era (klikk ide)
Grat Masek!
Azt nem tudtam, hogy Marilyn honnan vette a nevét, bár ez talán nem is baj. Mindenesetre Charles egy sorozatgyilkos volt, két családot írtott ki a bandája, köztük Roman Polanski rendező feleségét, aki 8 hónapos terhes volt. Charles Manson most börtönben ül, azt hiszem 64 éves és soha nem fogják kiengedni.
na mi van, mindenki elfelejtkezett a Guns-ról?
friss hírek:
-elvileg novemberben album (chinese democracy) - hiszem, ha látom
-elindult a world tour 2002
hétvégén london, belgium, ilyesmi...
remélem felébredünk, kiváncsiskodunk, hogy kinek van meg a hongkongi koncert mp3-ban (erre pl. én is kiváncsi lennék), stb.
Wake up, it's time to play!!!!
(kérdés : melyik gnr szám nyitószövege ez?)
már megvan, nemtom mi baj volt.
ha másnak is baja van :
http://www.tar.hu/newera/Guns/Mp3/mp3.htm
nem csökkentvén ezáltal a többi oldal forgalmát :)
pá.
Hi Gunnerek! Az oldalamon, az mp3 szekcióban elhelyeztem két új linket, az egyik a House of Blues, a másik a párizsi 1992-es koncert teljes mp3 anyagát tartalmazza. www.gunsandroses.ini.hu
Az origon vagy az indexen, nem tudom mar, olvastam egy oldalrol, ami ilyen grupie, meg ex-felesegek, szeretok oldala.
Jo kis dolgokat lehet olvasni, tobbek kozott Erinrol is, meg persze AXL-rol.
Ha megtalalom beteszem a linket.
Egyebkent nagyon pezseg az elet Slash korul mostanaban...
Látom mostanába senki nem nagyon írogat! Na mindegy, egyébként nem tudjátok hol lehet kapni jó Guns N Roses-os pólókat? Mert CD boltokban mostanában nem nagyon lehet találni de persze lehet hogy csak rossz helyen néztem.
Olvastam és köszi majd még megpróbálom remélem DVD-n talán sikerül megszerezni mert videokazin már próbáltam lemezboltban de azt mondták ,hogy nem tudják megszerezni mert lejárt a szerződésük a kiadóval.
Sziasztok!
Én új vagyok itt még sosem írtam ide ezelőtt de neked Profi és supervisor1-nek küldtem tegnap
egy e-mail-t de attól tartok nem sikerült.Vagy megkaptátok?
Mike!
Én a Rock in Rio-t tudom ajánlani, amit az oldalamról vagy a mellesleg.hu-ról tölthetsz le illetve a winmx-el mindenféle Guns klip letölthető. A Chinese Democracy-ról dalokat csak a RIR-n énekeltek úgy, hogy arról értékelhető videofelvétel is készült.