Paulinám, forest jöhet, csak fel akartam hívni a figyelmedet arra, hogy mi még nála is megfelelőbb megoldást jelentenénk csillapíthatlan sex, baby? éhségedre! :-)
Továbbá, hadd terjesszem fel Ketchupot egy bónusz sex, baby-re, mert úgy látom, nagyon dícséretesen kommunikál az érdeklődőkkel!
libikém!
nem értelek. asszem te is skizofrén lettél. :)
merthogy még korábban azt írtad, forest jöhet. most meg itt értetlenkedsz.....
hogy mit is eszek foresten...hmmm:
szép, okos, ügyes, aranyos....satöbbi. de nem írok ilyeneket, mert még elbízza magát ;)
(satu nem kell.......;)))))) )
különben meg ti is pont így, szóval titeket is eszlek!!!
Úgy látom, erdőbe vittek Téged. Ellenben továbbra sem értem, mit eszel forest kollégán, elvégre semmiben sem lehet kiemelkedő olyan rajongók mellett, mint Béla vagy én. Elvégre ugye az én IQ-m kimagaslóan magas, Béla pedig méreteivel (53 cm!) tud elkápráztatni Téged. Jut eszembe, ha nem elégedett forest-tel, kölcsön tudom adni a satut, amivel Bélát is meghosszabbítottuk :-))).
a libertine
u.i.: Shalina, könyörgök, fejezd be és tedd közzé írásodat!!!
ó libi!
belétek mindig szerelmes leszek!
nem tom még mi lesz, azért nem hagyom ott teljesen. pukkadjanak meg, akiknek nem tetszem :)))))
de azért itt vagyok nektek, mindig, mindig!!!!
forest meg forest. :)
PMB, úgy látom, mégse rúgtak ki Téged annyira az UB topikból. Most akkor télleg visszatérsz ide vagy visszatáncolsz? Csak akkor vagyunk elég jók Neked, amikor máshol megbántanak? Remélem, nem!
Azt a forest gyereket meg nyugodtan hozd át ide, én már beletörődtem, hogy most őbele vagy szerelmes, de ezt még Bélának is meg kell emésztenie!
a libertine
u.i.: micsoda szó ez, hogy "őbele" vagy "őbelé" :-)
A topik felpörgetésének céljából - a jövő héttel kezdődően, rendszertelenül - libertine memoárjai avagy visszaemlékezései címmel fogok rövidebb-hosszabb írásokat közölni. Shalinának pedig üzenem, hogy bosszankodás helyett inkább írja már meg azt az összefoglalót és hallgasson ToT-t!