Keresés

Részletes keresés

glevi Creative Commons License 1998.06.19 0 0 15
A választások óta semmit!
Attól tartok, hogy egyszer csak visszamenőleg kapok meg mindent egyszerre, és ráadásul még fájni is fog!
RaSeK Creative Commons License 1998.06.19 0 0 14
GregTom:

4 éve még nem vót ámítógépinternettem..

:-))))

Zak Creative Commons License 1998.06.19 0 0 13
- lábrázást
- vérnyomás-növekedést
- cukorrépáért harckocsit
Medwe Creative Commons License 1998.06.19 0 0 12
merhogy a medwe mindég kéccőüzen...

GregTom!
Fáraggyá lécci át a bemutatkozós topikba (és tedd meg a 3madik hozzászóllásodat es), mert itten ugyan má sikerült bemutatkoznod, de asztat ottan szokás kezdeni. Kösz.

Medwe Creative Commons License 1998.06.19 0 0 11
Én ma aztat, amit tennap: frászt!
1 bunkó medw (ez az aláírás)
Csülök Creative Commons License 1998.06.19 0 0 10
GregTom!
Örülök, hogy neked már van kormányod! Tényleg, de azért jó lenne, ha az országnak is lenne! A MAGYARSÁG nem jelent semmiféle szakmai szintet. Attól hogy valaki magyar attól még lehet nagyon okos és tökhülye is.
ZöPö Creative Commons License 1998.06.19 0 0 9
Azt, amit tegnap. Undort.
banya Creative Commons License 1998.06.19 0 0 8
Ma még semmit.
Tegnap gutaütést.
A Kisgizdák meg tárcanélküli minisztériumot, amolyan: nesze semmi, fogd meg jól-t. Szegény Boros Imre fogja koordinálni a PHARE pénzeket. Csak azt felejtették el neki megmondani, hogy
1. Ezeket a pénzeket csak - kemény feltételek melletti - pályázatokon lehet szerezni.
2. Brüsszelben bírálják.
3. Pántlikázva érkezik, annak, aki a projektet beküldte.
4. Elszámolási kötelezettség van, de nem ám magyr módra.
Tehát: Boros úr max. figyelheti a pályázatok menését és a pénzek érkezését - amúgy távolról. Nem mondom komoly poszt!
GregTom Creative Commons License 1998.06.19 0 0 7
Természetesen Salem-re nem vonatkozik a hozzászólásom!
GregTom Creative Commons License 1998.06.19 -1 0 6
Én minden nap azt kapom tőlük, hogy láthatom, hogy végre egy olyan csapat van összeállóban, amelyet büszkén vállalhatok, igen, ez az én kormányom, ez a Magyar Nemzet Kormánya. (Nem úgy, mint az előző 4 évben.)

Hozzászólásom off-topic része (enyhén felháborodott állapotban): már bocsánatot kérek az előttem szólóktól, de ISZONYATOSAN BUNKÓ EMBEREK VAGYTOK!!! Még nem csinált semmit a Fidesz-MDF-Kisgazda kormány, mert még nem is csinálhatott semmit. Tudniillik még nincsen ilyen kormány. De igazán gyorsan haladtak a koalíciós tárgyalások. Ráadásul meg sem várják a kormány fölállását, és már elkezdik a 40 pont megvalósítását. Ezenkívül ők nem azt mondták, hogy nem kérnek 100 napot, hanem azt, hogy tudják, hiába is kérnének, úgysem kapnak. (De úgy látszik, ti ennyi különbséget sem tudtok felfogni.)
Valószínűleg 4 évvel ezelőtt nem írtatok ilyen hozzászólásokat. Miért, akkor gyorsabban felállt a kormány? Nem gondoljátok, hogy kicsit eleve elfogultak vagytok, és nem is a valódi történések alapján itélkeztetek? (OK, én meg a másik irányban vagyok elfogult, de ha kritizáltam is az előző kormányt, akkor sem ilyen bunkó módon, ahogyan ti most azt, amelyik még nem is létezik.)

salem Creative Commons License 1998.06.19 0 0 5
Kedves Myname

Hogy érted, hogy nem csinálnak semmit hetek óta. Ha jól láttam Göncz Papa tegnap bízta meg a Viktort, hogy alakítson kormányt. Bármannyire is nem látszott, egészen tegnapig a Gyula vitéz volt a miniszterelnök. Tehát ha valaki "nem csinált semmit hetek óta az csak ő lehetett. Nem jól látom ???

Salem

Engels Creative Commons License 1998.06.19 0 0 4
Én Szabójánoshadügyért kaptam Torgyán Viktortól, aki barterben fogja venni a NATO-hadfelszerelést. Mondjuk, tokaji aszúért F16-ost. Kedves tőzsdecápa törzstársak, ez brókerszempontból jó nekünk?
myname Creative Commons License 1998.06.19 0 0 3

Én agyvérzést kapok Polgár Viktortól, nem csinálnak semmit hetek óta ( de nem kértek 100 napot ! ) Állítólag július végén, augusztus elején tuti lesz kormány. A portfólióm értéke meg csak zsugorodik, zsugorodik, zsugorodik... What shall I do ?
BlackLion Creative Commons License 1998.06.19 0 0 2
Ez jo :), de sajnos igaz :(

Aztan a vegen az a hulye Torgyan rafogja az egeszet a szocialliberalbolsevistazsido ex-kormany klienturara, akik mestersegesen, manipulacival lenyomjak az arakat.Hulye fasz ez a Torgyan.Ezuton szeretnek mindenkinek gratulalni, akik ra szavaztak(jobb keson mint soha).

Félisten Creative Commons License 1998.06.19 0 0 1
Bocs az offtopicért, de úgy látom, hogy a jelenlegi leendő kormány mindent meg fog tenni, hogy hosszú, keserves munkával egyszámjegyűre faragja le a tőzsdeindexet.

Ennyit a shortról, és én ezt a felismerést kaptam ma Bolgár Viktortól!

Félisten

BlackLion Creative Commons License 1998.06.19 0 0 0
Nos, en ma egy rekeszizomgorcsot kaptam tole.Vagy inkabb a HVG cimlapjatol(amin ot lathajuk volegenykent es Torgyan Pubit menyasszonykent)

Amugy Felisten:tovabra is shortot javasolsz?Szerintem trading market jon. Sorry az offtopicert.

Félisten Creative Commons License 1998.06.19 0 1 topiknyitó
Mindannyiunk által szeretve tisztelt Polgár Viktor a választás éjszakáján kijelentette, hogy úgy szeretnének dolgozni, hogy a bolgárok MINDEN NAP érezzék, hogy kaptak valamit tőlük, a kormánytól, a FIDESZ-MPP-től.
Nos, a kérdés, ma TE mit kaptál az igéretet tevőtől?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!