Keresés

Részletes keresés

Ercsi33 Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2505
Sziasztok, szerintem ha autótok van, érdemes körbejárni a félszigetet, csodás helyek vannak a Sithonián, ha egy kicsit délre autóztok, ott van pl. Kalamitsi, gyönyörű tengerparttal,és tényleg csak pár perc autóval. Előtte pedig volt még egy falu, balra fenn a hegyoldalban, jaj nem jut eszembe a neve, de ki van írva jó nagy betűkkel, reggel értünk oda, éppen csak ébredeztek a görögök, nagyon hangulatos kis hely. Mi tavaly a párommal autót béreltünk, de rengeteget kirándultunk, Parthenon hegyi falu tényleg szuper, meg a túloldalon Toroni és Neos Marmaras is. Igaz itt elkapott minket az eső, de ez nem vette el a kedvünket.Kicsit átugrottunk a Kassandrára is, de szerintem közel sem volt ilyen szép.
Szóval aki rendelkezik autóval ott helyben, azzal megy vagy bérel, nagyon sok szép helyet felfedezhet!
Jó nyaralást!
Előzmény: molnarmarina (2504)
molnarmarina Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2504
úgy lett Vourvourou, hogy eldöntöttük, hogy idén megint Görögország. Irtam egy millió szállásadónak, magánháznak, apartmannak stb. Utána elkezdtünk szortirozni kinézet, hely, ár, strandtól való távolság stb. szerint. A férjemnek valahogy a félszigetnek ez az oldala tűnt szimpatikusabbnak, Athos Hegy stb.  és szerinte erre sekélyeb és langyosabb a viz, ami nem biztos hogy igy van de a gyerekek miatt fontos.  Végül is a képeidet elnézve lehet, hogy jól döntöttünk. Autónk lesz a mozgáshoz és kiránduláshoz, éjszakai életet meg úgysem élünk a gyerekek miatt. A távolságokat még nem néztem félszigeten belül, de szerintem nem lehetnek túl nagyok, a görög térképet majd előásom valahonnan, már vagy 3 éve nem láttam. Az utóbbi években mindig rábeszélt valaki Horvátországra meg egyéb úticélokra és mindannyiszor megbántuk és elhatároztuk , hogy nem hagyjuk magunkat eltériteni a jól bevált Görögországtól, úgyhogy most már át is utaltam az előleget az apartmanra. A legfelső kép az különösen szép, van a helynek vagy a partszakasznak valami neve vagy simán a parton sétálva ráakadunk? Vagy az egész környék ilyen?
Előzmény: Kristi31 (2497)
bobolya Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2503
megpróbálom a mailodra elküldeni a képeket/ha nem haragszol/ talán az sikerül. Nem vagyok nagyon szakértője aszámítógépezésnek.
Előzmény: Jacques de Molay (2500)
bobolya Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2502

mégsem csatoltam, mert túl nagyok a képek.

Előzmény: bobolya (2501)
bobolya Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2501
Lehet hogy hülyén hangzik, de éppen ezt nem tudom én sem. Csatoltam pát fotót amit éppen most kaptam egy másik fórumról, ebben vannak utalások  a dombra. Mi tavaly voltunk 1 napot Sartitn, de csak a beachen fürödtünk, nem néztünk körül. Ez a "domb" a beachtől nem messze lehet, lehet hogy az út másik oldalán lévő hegyre gondol a fórumozó? nem tudom. Mindenesetre a prospektusban az van hogy a ház 250 m-re van a tengertől, a fórumozó hölgy szerint is 2-3 percre.
Előzmény: Jacques de Molay (2500)
Jacques de Molay Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2500
Milyen domb?
Előzmény: bobolya (2498)
bobolya Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2499
A stamatis tavaly épült és még nincs fenn ezen az oldalon, de azért köszi, már megtaláltam.
Előzmény: FKU-903 (2496)
bobolya Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2498
Nem jól kérdeztem?Akkor mégegyszer: A "domb "hol van, aminek a másik oldalára kell mennünk? A főút másik oldalán, nem a tenger felé eső oldalon?
Előzmény: Jacques de Molay (2494)
Kristi31 Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2497

Szia!

Vourvorou szerintem szép hely ,bár nem sok minden van ott.Egy két kajálda,bolt,de más nem nagyon.Igaz ha autóval mentek bármi elérhető:-))És miért nem Toroniban kerestek mondjuk szállást?Gyerekekkel szerintem az nagyon jó hely.
Nikitasban  van több jó szupermarket Lidl meg még két másik is,ajánlom menjetek oda bevásárolni jóval olcsóbb mit ha helyben veszitek meg.
Kirándulni menjetek mindenképp,nagyon szép öblök vannak végig a félszigeten!
Ajánlom Neos Marmarasnál  Parthenon falut nézzétek meg nagyon szép!

Ha van kérdés csak bátran:-)

Előzmény: molnarmarina (2495)
FKU-903 Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2496
Szia bobolya: ! probálj meg innen infokat szerezni http://www.sarti-info.cjb.hu/ 
Előzmény: bobolya (2491)
molnarmarina Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2495
Sziasztok, most olvasgattam bele a topicba és lehet, hogy nem is jó helyen érdeklődök. Mi a nyáron Vourvorouba megyünk, ezzel kapcsolatban nem nagyon találtam hozzászólásokat vagyis nem is igazán tudom melyik topikban keressem, ha van egyáltalán ilyen. Mivel Sartitól nincs igazán messze gyanitom, hogy akik gyakran megfordulnak a Halkidiki félszigeten tudnak valamit mondani a környékről. Egyébként autóval megyünk 2 kisgyerekkel és a neten kerestem privát kiadó apartmant. Csak úgy egy összbenyomásra lennék kiváncsi. De ha van ötlet kirándulásra, eldugott szép helyekre, jó kajáldára vagy bármi jótanács azt megköszönöm.
Jacques de Molay Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2494
Hát hogy meg kell kerülni a dombot, hogy eljuthass oda. Kivéve, ha már ott vagy.
Előzmény: bobolya (2493)
bobolya Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2493
A beachen a Stamatis ap-házat ismeri valaki? Azt az infót kaptam hogy a domb másik oldalán van. Ez mit jelenthet?
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2492

http://www.sithonia-sarti.fw.hu/ /Info-legjobb tarvernák/

Előzmény: bobolya (2491)
bobolya Creative Commons License 2007.02.12 0 0 2491
Sajnos nem lehet megnyitni.
Előzmény: FKU-903 (2489)
FKU-903 Creative Commons License 2007.02.11 0 0 2490

Egy más hely.   http://relaxetterem.fw.hu/

FKU-903 Creative Commons License 2007.02.11 0 0 2489

Sziasztok egy hely ami segíthet a tájékozodásban

http://www.forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=sithonia innen is sok mindent meg lehet tudni

FKU-903 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 2488

Szia!

Örülünk ha tudtunk segíteni. Mi 2 picivel voltunk.

Ahol mi voltunk az 4 ágyas az emeleten és az alatta lévő és tengerre néző! Mellettünk lévő valoszinüleg az nem az Ibusz tulajdona mert görögök voltak ott.

A földszinten alattunk is 4 ágyas.

Előzmény: eszterlánc69 (2487)
eszterlánc69 Creative Commons License 2007.02.08 0 0 2487

Szia!

Megnéztem a képeket, nagyon jók:)

Azt esetleg tudod, hogy van-e tengerre néző 4 ágyas apartmanjuk? Ja, és ráadásul kettő kellene, minél közelebb egymáshoz.:)) 5 gyerekkel megyünk, és jó lenne, ha mellettünk lennének.

Üdv.

eszterlánc

Előzmény: FKU-903 (2482)
FKU-903 Creative Commons License 2007.02.08 0 0 2486

Szia:::     Sikerült megnézni a képeket?

Előzmény: FKU-903 (2482)
FKU-903 Creative Commons License 2007.02.08 0 0 2485
IBUSZ irodában foglaltuk le a szállást még a tavalyi áron. 4 főre 109.000.-Ft fizettünk ebbe minden benne van stornó bíztositás. Ferenciek-tere 10 sz. alatti irodában.
Előzmény: bobolya (2483)
SZRENA Creative Commons License 2007.02.08 0 0 2484

Szia!

Az Anestibe az IBUSZ-nál is lehet szállást foglalni, nagyon jó árban van, és még most előfoglalási kedvezmény is van rá.

Reni

Előzmény: bobolya (2483)
bobolya Creative Commons License 2007.02.08 0 0 2483
 Az Anestibe hol, hogyan foglaltatok szállást?
FKU-903 Creative Commons License 2007.02.07 0 0 2482
Szia!! Mi tavaly is itt voltunk akarod nézd meg csináltam képeket, idén is oda foglaltuk le  a szállást.   www.kekesjozsef.fw.hu nekünk tetszett nincs messze a falutól és a tenger is közel van 10 m egy közért minden kapható nincsenek sokan a tengerparton.
Előzmény: eszterlánc69 (2477)
Jacques de Molay Creative Commons License 2007.02.04 0 0 2481
Thassos? Kréta déli része?
Előzmény: Ercsi33 (2480)
Ercsi33 Creative Commons License 2007.02.04 0 0 2480
Szia Zeki!

Meg talán az is, hogy eljönnek, befizetnek 26000 ft-ot(vagy akármennyit, spec.a mienk ennyi volt, most komolyan ennyiért azt hiszik mennek a luxusba?)aztán verik magukat hogy nem jó a szállás, nem jó a busz, sokat kell várni, feljelentik az irodát ha hazamegyünk, ezek rendszeres beszólások arrafelé. Mi már megfogadtuk, ezentúl megpróbálunk olyan helyet keresni ahol nem hemzseg a magyar, Málta például bejött , nagyon jó volt, hála isten kicsit igényesebb réteg utazott, sehol egy bunkó, talán a nagypofájuaknál nem hangzik sikkesen hogy ott nyaraltak.Meg hát mit tudnának ott csinálni, talán műemlékeket meg gyönyörű ódon városokat nézni!? Na ne, az nem nekik való!
Megérkezett értünk Sartira a busz hogy visz haza ugye, ám egy nénike húzta az időt(id.vez.srácnak forrt az agya az látszott) hogy azonnal cseréljék le a villanyrezsót mert ő főzni akar!! BABLEVEST!! 26 óra busz után nem volt egyéb baja, srác telefonál, mi akik mentünk volna haza már, még emiatt a nő miatt vártunk a 40 fokban.Basszus, komolyan mondtam nem hittük el, volt aki már szóhoz sem jutott.
Igaz lehet hogy az utazik a magyar topicban kellene ezeket megírnom, tényleg nem akarom senki kedvét elvenni, de szerintem aki utazik , vannak ilyen élményei, amúgy Sarti maga csodaszép!!
Előzmény: Törölt nick (2479)
Ercsi33 Creative Commons License 2007.02.04 0 0 2478
Sziasztok, én tavaly nyáron jártam Sartin, és még 99-ben a Jorgossal. Hát, a 99-es nyaralás az nagyon jó volt, nem volt a hely ennyire kiépítve, akkor Sarti Beachen voltunk, nagyon klassz volt.Tavaly a Kozmas apartmant választottuk,sajna....
Pedig tényleg nincsenek nagy igényeim ezt illetően, de ott egy éjszakát sem tudtunk aludni, valahogyan az ajtók kulccsal történő betevéséhez egyik tisztelt lakótárs sem értett. Tudom hogy ez bárhol előfordul, de nekem megvan a véleményem sokszor a magyarokról amúgy is. Pl: fiatal magyar fiuk motoroznak a tengervízben, görög rájuk szól hogy kifelé, mert ugye a motornak nem tesz jót, meg egyáltalán, fiuk ugy csinálnak mintha nem értenék, persze!!!, görög letolja az idegenvezetőt hogy miért nem csinál velük valamit, jó vicc, talán meg kellett volna tanulni viselkedni, de azt még otthon, anyukától, ott meg égetik a többi embert!4 éltes koru nőszemély, pl.minden este hullarészegen ordibált, kérdem a páromat hol ezeknek a férjük vagy valami, válasz:gondolod ezekkel férfi bírna élni..!meg utazni? Egy másik bácsi fennhangon mesélte az erkélyen minden arra járónak hogy ő már 8-adszor van itt, na ja, az biztos hogy nekem 2 szer elég volt.
Bár Sarti gyönyörű az igaz, de talán érdemes bérelni autót vagy motort és lemenni kicsit délebbre, na az igazán csodálatos.Idegenvezetőnk Zoli volt a Sithontól, ő nagyon jó fej, segítőkész, vele nagyon meg voltunk elégedve!!!!
Jó nyaralást annak aki Sartira megy, ez csak egy vélemény volt!
Előzmény: bobolya (2447)
eszterlánc69 Creative Commons License 2007.02.03 0 0 2477

Sziasztok!

Sarti Beach-en keresünk, ha lehet tengerparti apartmant. Az Anestit néztem, jónak tűnik, ha valaki ismeri légyszi írjon róla, hogy milyen.

Mi négy gyerekkel mennénk, de van két nagylány, és úgy gondoltuk, hogy nekik külön bérelnénk egy két személyes apartmant.

Eddig amiket néztem, nem is találtam 6 személyest, inkább csak 4-5-ig vannak.

Előre is köszi a válaszokat!!

Hello:

eszterlánc

nagyutazás Creative Commons License 2007.02.01 0 0 2476
sajnos nem
Előzmény: Jacques de Molay (2465)
nagyutazás Creative Commons License 2007.02.01 0 0 2475
köszi!
Előzmény: kaszandra (2467)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!