“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Ez a hímsoviniszta kép fent, nem való női oldalra. Aljasul azt sugallja, hogy a férfiak dolgoznak, a semmitevő nők meg csak a külsejükkel törődnek.
De érdekes... Nekem nem ez jutott a képről az eszembe, pedig rám is azt mondják, h pesszimista vagyok, de benned nagyon sötét gondolatok lakhatnak... Nekem az jutott eszembe a képről, h a ffi barkácsol (hobbiból), a nő meg szépítkezik, h tessék az apunak... Sztem elég ártalmatlan dolog. Egy nőnek kell törődnie a külsejével.
A megszállók mindig terroristának kiáltják ki a megszállt népet, ha az ön-védekezik. Csak gondolj a palesztinokra.
Ami alapján ezeket a székely fiúkat elítélték nem más, mint a magyarságuk felvállalása. Innen is töröltek a pol. korrekt libsik egy általam betett hírt, miszerint a románok zászlót lobogtattak magyar hegycsúcson! Szabadon tehették, provokációból. Ugyanakkor a saját hazájukba a székelyeket az oláh megszállók megbüntetik a székely zászló használata miatt.
Ha te a házadban kiadsz egy családnak egy szobát albérletbe, és téged a saját házadból elzavarnak az elszaporodott albérlőid, akkor ők lesznek többségben a házadban. Tehát szerinted utána jogosan övék a házad!
Olvashattál már tőlem róla is, másról is kritikát, nem is egyszer, az más kérdés, hogy vagy nem olvastad, vagy nem emlékszel, vagy simán csak nem érdekel(t), mert neked a saját vélt vagy valós sérelmeiden (akad mindkettőből szvsz) kívül más igazából nem nagyon számít. Na mindegy, részemről erről ennyit, nem vagyok én gyógypedagógus, még ha igény lenne is rá.:)
Ez a hímsoviniszta kép fent, nem való női oldalra. Aljasul azt sugallja, hogy a férfiak dolgoznak, a semmitevő nők meg csak a külsejükkel törődnek. Holott ez nem igaz. A világ GDP-nek a felét a nők ingyen munkája adja. A másik fizetett felének is a felét, a nők munkája adja. Tehát a világ GDP-nek a 75%-a nők értékteremtő munkája adja. Ebbe nincs benne a háztartási munka amely a nők végeznek el. Amely a világ értékteremtő munkájának 5-10%-a. Tehát a világ értékteremtő munkájának a 80-85%-át q nők végzik el. Ezért rendkívül aljas a fenti kép!!!
a rolam ir kirtikad utan örömmel olvasnam a femiben levö falkarol is..
brewiallallatrol, akinek a munkassaganak nagy szazalekat a mocskolodas, ordenare stilus es szemelyeskedes tölti ki, ami nyilvan szamodra is kifogasolhato ...
Amúgy meg a magyarok hosszú tömött sorokba mennek ki, hogy annak a bornyasztókizsákmányolt perifériának a tagjai lehessenek:-) A többségük vissza se gyün ebbe az egyre inkább államilag központosított, illiberális kánaánba:-) Vajon miért lehet ez?:-)
Legyünk őszinték. 100 éve a migráns oláhok Gyulafehérváron a népek önrendelkezési jogára hivatkozva Erdély kiválását Magyarországból és Romániához való csatlakozását óbégatták ki..Az oláhok mindig is el akarták rabolni Erdélyt. Csak emlékeztetnélek mi alapján van náluk. Az árulókat mindig jól megfizették a nyugati gyarmatosító gazember gyilkosok. Egy csatlóst nyernek a gyilkos nemzetromboló terveikhez.
Van egy magyar közmondás. Adj a tótnak szállást kiver a házadból. Ez minden betolakodó migráns népre igaz. Majd meglátod, hogy az arabok az afrikaiak az őshonos fehér embert mind el fogják üldözni az EU-ból. Vagy meggyilkolják őket.
Pont ezért van, hogy a háttérhatalom többnyire bűnöző fiatal férfiakat indít útnak.
Olyanok vagytok, mint az ellenzék a magyar politikában. Nem tetszik a vezetés (joggal), de értelmes alternatívát nem nagyon tudtok felvonultatni. Persze hogy nem, hiszen a közös ellenség gyűlöletén kívül nincs igazán más összetartó erő, a munka (ami ebben az esetben a normális társalgás lenne az ottaniakkal való kényszeres hadakozás helyett) pedig büdös.:)
Olvastad Pogátsa Zoltán korrekt elemzését? Te a látszatról beszélsz, a neoliberálisok azt füstölték el nagyon gyorsan, amit az elődök évszázadok alatt megtakarítottak.