Innentől bármely dehonesztáló, vagy annak szánt kifejezés, vagy utalás politikusok vagy rokonaik szexuális preferenciájára: 1 hét - 1 hónap - végleges tiltás a topikból.
Ugyanez fórumozóval kapcsolatban: 1 hét - 1 hónap - végleges aktuálpolitika tiltás, indokolt esetben root tiltás.
38! És mit írt a medwe a Hápogó Kacsában?
Ugyanis olvastam a vitátokat (az Általad hivatkozott beismerés nem volt benne) és az nem derült ki belőle, hogy mivel húzta ki Nálad a medwe a gyufát, csak az, hogy nagyon utálod.
Tényleg, mit írt az a manus?
Ne írd le az egészet, csak a témát és hogy mit kifogásolsz benne.
Kicsit kipécézve érzem magam, sajnos nem lesz sok időm reagálni. Nekem az is elég, ha valamit írok, ott konkrétan mutatnátok rá tudatlanságomra, nehogy túl általános legyen! Ez a vessző kimaradás volt a csepp a pohár vízben?
Nos tochik, mentegetőzésnek hat, de egyszer a kezem ügyébe akadt egy Hápogó Kacsa (szóval nem járatom..) és nagyon ismerős stílus bukkant fel benne. Először azt hittem, hogy valami firkász olvassa a Törzsasztalt és innen vannak átfedések. Aztán az aláírásnál esett le a tantusz - "medwe". Szóval az itteni írásai korreláltak a Kacsa cikkel. Én nem vontam le belőle tudatlansági következtetéseket, bár érdemes elolvasni. Medwe "bevallotta". Én elhiszem Neki. Lehet, hogy Nálad és medwénél tudatlanabb vagyok, de hidd el nyugodtan veszek kézbe akár Kacsát is (sok mást is!), nem direktben fog megfertőzni. Míg például épp itt nagyon sok mondat köszön vissza a Népszabóból, a 168 órából, a Napi Magyarországból, néha a Fórumokból. Vannak akik szinte felolvasóestet rendeznek. Madár volt itt, aki ahogy megjelent valami azonnal indított egy topicot az aznapi Mao alapján. Megy Surányi?, megy Princz?, etc. Remélem engem sem a Kacsa (medwe :-)) fertőzött meg!
Kedves Micimaci!
Értettem, offtopic vagyok, megyek is az önkritikába... :-)
Érdemel az a téma egy önálló topicot?
És vajon melyik témakörben? (tasztal, politika, horribile dictu kultúra????)
Engedjék meg, hogy azt javasoljam: nyissunk egy külön topicot, ahol 38 viselt dolgait kellő részletességgel megvitathatjuk. Természetesen, építő szándékú hozzászólásokkal. Kedves Tochik megnyitnád ?
Nem, 38, kedves, nem én döntöm el. Ez csak a véleményem, ami arról az usque 40-50 hozzászólásaidról alakult ki bennem, amit az elmúlt hónapban olvastam. "38 összesről" nem tudok, de bizisten nem fárasztanám magam vele.
A Kacsa Magazinról kérdeztél. Szerintem más kategória írni bele és megint más olvasni. Nem veszem egy kalap alá az összes olvasót és az összes szerzőt, mert elég tarka lehet a kép. Átlagban azonban abban talán megegyezhetünk, hogy egy szennylap író értelmi képességeiket illetően anblokk egy szinttel feljebb lehetnek az olvasóiknál. Erkölcsileg persze nyilvánvalóan nem.
De azt nem tudom, hogy kinek milyen írásait minősítetted zöldségnek, illetve honnan veszed, hogy törzsasztalosok is írnak a Kacsába.
Ha tájékoztatsz, esetleg könnyebb lenne a dolgom.
Akkor ez egy összegzés volt. Olvasod a "38 összest"? Minek van értelme, mit látok, mit hogy értelmezek, értelmes-e, azt persze Te döntöd el, ugye? Az idő szűkössége miatt rögtön reagálj és akkor megmagyarázom, ez így túl általános.
Az oknyomozót és a leleplezőt mint szavakat és az értelmüket is tudom, de kösz, hogy segítettél.
38!
Nem azért tartalak tudatlannak, mert egy hozzászólásodból hiányzott egy vessző, hanem mert szinte az összes hozzászólásodból hiányzik az értelem.
Félre ne érts, vannak más törzsasztalosok is, akikkel nem vagyok egy véleményen, de ez azért van, mert bizonyos dolgokat másképp látunk, másképp értékelünk. Viszont LÁTJUK ezeket a dolgokat és ÉRTÉKELJÜK ezeket a dolgokat. Nem csak fecsegünk összevissza.
tochik: "..még neki is iperednie kell(ene) (fizikailag és erkölcsileg is!) de legalább ne havonta változna a véleménye, és ha már havonta .."
Én a "de" elé tennék vesszőt..
tochik nagyon szigorú vagy, ha egy vessző lemaradásból rögtön tudatlanságomra következtetsz. Nem a Kacsából művelődöm, bár hasonló szintű a helyesírása, mint a többi lapnak. A Te mércéddel milyen tudatlan az, aki még ír is oda!? Ráadásul zöldséget. Hasonlókat, mint itt. Remélem a vessző nélkül is értetted mondandómat!
Nem volt neki, hiszen politikus. Azt nem várom tőle, hogy következetes legyen, hiszen még neki is iperednie kell(ene) (fizikailag és erkölcsileg is!) de legalább ne havonta változna a véleménye, és ha már havonta változik, akkor lehetne inkább 1 kicsit csendesebb. Nem?
Skorpió, HJM!
Segitsetek nekem.
Orbán Viktor 1994-ben azt mondta, hogy mit ugrálnak a nyugdíjasok, miért akarnak emelést, amikor negyven évig ők tették tönkre az országot.
A választási kampányban felhánytorgatta a szociknak, hogy nem teljesítették a választási ígéretüket, hol a nyugdíjak értékállósága. Aztán megígért mindent. Most kiderül, hogy a nyugdíjasok rovására (özvegyek és árvák könnyeiből) akarja tovább-építeni a piacgazdaságot.
Tényleg! Kérdem:
1. Hol a nyugdíjak értékállósága?
2. Kell-e ilyen?
3. Hol a Viktor szavahihetősége?
4. Most akkor mi lesz?
38!
Nincs bajom a helyesírásoddal. Az csak reprezentálja a tudatlanságot. A probléma az, hogy sokszor nem érted azokat a kifejezéseket, amiket használsz. Nem is csoda, ha a Kacsa Magazinból művelődsz!
Kedves tochik!
Biztos, hogy tudatlanságomban nem tettem vesszőt a két szó közé? Igérem még figyelmesebb leszek! A sajtó terméket olvastam, épp medwe magasröptű értekezését leltem benne. Vessző is volt benne..
Mennetek havajra meg szunszitibe meg flodabicsbe mi ?
Csakhogy ti jol megettetek az aranytojas tojo tyukot. Mostanra csak a laba maradt - levesnek !
Tetszettek volna fiatalok maradni ! (Antall utan szabadon)
Rossz idöben vagytok rossz helyen - ez pedig Bruce Willies utan szabadon.
Kedves F.B.I !
Csak ugy is legyen - de nehogyma' a nyugdijjasok emeleset elsikkasszak !
Hagyjuk a negatív kisugárzásokat! Fő-fő privatizélőnk (alias: Gansperger) a mai Össztűzben világosan elmagyarázta, hogy az ügy nem más, mint a Népszabadság pánikszerű reakciója, ami a Magyar Nemzet privatizációja miatt tört rájuk.
Hát nem aranyos?
Veriga
Most hallottam T.J. vagyonnyilatkozatáról, egy 64m2-es lakás, 2 Lada Samara + 8m2 garázs . Ez most valami vicc? Vagy komolyan azt hiszik hogy a nép teljesen hülye. Lehet hogy nem friss az info, de engem akkor is föl...tt agyilag
Ma is kaptunk valamit. Megtudhattuk, hogy a választások óta menekül a külföldi tőke Magyarországról. Ennek eredményekét, amíg májusban még pozitív eredményt mutatott a nemzetközi fizetési mérleg hiánya, júniusban a hiány 520 millio dollár volt. (Persze, Oroszország és az ázsiai valutaválság ...)
Idézek a Büdzsé '99 topicban "PM-elképzelések a költségvetési irányelvekről" néven található cikkből:
A tervek szerint a munkáltatók által fizetett társadalombiztosítási járulék a jelenlegi 39 százalékról 35-re, majd a következő három évben két-két százalékponttal 2000-ben 29 százalékra csökkenne. Ezen belül az egészségügyi járulék 15-ről 14, a nyugdíjjárulék pedig 24-ről 21 százalékra változna.
Ettől még persze lehet, hogy a TB viszont NEM fog csökkenni, csak a PM-ben fantáziálnak.