Keresés

Részletes keresés

38 Creative Commons License 1998.08.11 0 0 552
Kösz, Micimaci. Medwe már megtette, nyitott egy ignoráló topicot, de ezért nem fogom szidni. Marha jó, tochik kiszedi belőlem medwe cikkét (miközben majdnem engem szid, hogy olvasom a Kacsát - milyen tudatlan vagyok, medwe kirekeszt) és utána nick szerint vagyok megszólítva, hogy külön topicban szidjam medwét! Ismerős módszer..
ego Creative Commons License 1998.08.11 0 0 551
Micimackó!
(11:30 PM) Remélem neked lesz igazad és a kormányváltás és a romló gazdasági adatok között nincs összefüggés. Már csak azért is, mert megtakarításaim nagyobbik része részvényekben van. Sajna én nem vagyok biztos abban, hogy jó cserét csináltak akik a váltásra szavaztak.
Micimackó Creative Commons License 1998.08.11 0 0 550
Igen tisztelt asztaltársak és 38! Javaslom nyissanak önálló topic-ot, ahol pld. szidhatják medwét, egymást, stb.
38 Creative Commons License 1998.08.11 0 0 549
Tochik, megvan! Hápogó KACSA II. éf. 14. (25.) szám július 16,16. o. "Újra itt a zsebtigris!" by Medwe.
De nagy kutatómunkát nem ér meg, még szkennert sem. Olyan medwés egy kicsit.
Aztán lehet, hogy vannak más cikkei is, nekem ez akadt a kezembe. Megzavart a fedőlap cím: Csak erős idegzetűeknek! Bombasztikus részletek a véres leszámolás titkairól
38 Creative Commons License 1998.08.11 0 0 548
Medwét abszolút nem utálom, sőt! Nem húzta ki a gyufát, inkább azt hiszem én húztam ki Nála. A cikket előkeresem, de csak Neki van joga kitenni. Nem biztos, hogy megvan még, lehet, hogy kidobtam. Hasonló sületleségek voltak benne, mint amiket ide ír(t). Medwét nem ismerem, de a típusából láttam már.. Remélem Te nem medwe vagy, mert sok néven fut(ott), ami abszolút nem probléma, csak az ember igyekszik figyelni most már..
Micimackó Creative Commons License 1998.08.11 0 0 547
Hát, Ego... Amikor jött a medve keletről, tavaly októberben, aztán idén januárban, úgy emlékszem még másik kormány volt....
ego Creative Commons License 1998.08.11 0 0 546
Micimackó!
Csöppet sem?
A választás óta többé kevésbé folyamatos az áresés. Emlékezz vissza, a kormánya iránti bizalmatlanságot érezve O.V. polgár maga próbálta csitítani a kedélyeket tőzsdei látogatása során. Persze Oroszország és az ázsiai valutaválság most alaposan besegít az esésben, de ne áltasd magad.
(Amint azt már korábban leírtam, ma került nyivánosságra, hogy amíg májusban pozitv volt a nemzetközi fizetési mérleg, addig a júniusi 520 millio dolláros hiányt mutat.)
pipi Creative Commons License 1998.08.11 0 0 545
bocs Viktor
Micimackó Creative Commons License 1998.08.11 0 0 544
Pipi ! Erről most nem Viktor tehet.
pipi Creative Commons License 1998.08.11 0 0 543
500 pontos bukón áll a tőzsde
tochik Creative Commons License 1998.08.11 0 0 542
38! És mit írt a medwe a Hápogó Kacsában?
Ugyanis olvastam a vitátokat (az Általad hivatkozott beismerés nem volt benne) és az nem derült ki belőle, hogy mivel húzta ki Nálad a medwe a gyufát, csak az, hogy nagyon utálod.
Tényleg, mit írt az a manus?
Ne írd le az egészet, csak a témát és hogy mit kifogásolsz benne.
38 Creative Commons License 1998.08.11 0 0 541
Kicsit kipécézve érzem magam, sajnos nem lesz sok időm reagálni. Nekem az is elég, ha valamit írok, ott konkrétan mutatnátok rá tudatlanságomra, nehogy túl általános legyen! Ez a vessző kimaradás volt a csepp a pohár vízben?
38 Creative Commons License 1998.08.11 0 0 540
Nos tochik, mentegetőzésnek hat, de egyszer a kezem ügyébe akadt egy Hápogó Kacsa (szóval nem járatom..) és nagyon ismerős stílus bukkant fel benne. Először azt hittem, hogy valami firkász olvassa a Törzsasztalt és innen vannak átfedések. Aztán az aláírásnál esett le a tantusz - "medwe". Szóval az itteni írásai korreláltak a Kacsa cikkel. Én nem vontam le belőle tudatlansági következtetéseket, bár érdemes elolvasni. Medwe "bevallotta". Én elhiszem Neki. Lehet, hogy Nálad és medwénél tudatlanabb vagyok, de hidd el nyugodtan veszek kézbe akár Kacsát is (sok mást is!), nem direktben fog megfertőzni. Míg például épp itt nagyon sok mondat köszön vissza a Népszabóból, a 168 órából, a Napi Magyarországból, néha a Fórumokból. Vannak akik szinte felolvasóestet rendeznek. Madár volt itt, aki ahogy megjelent valami azonnal indított egy topicot az aznapi Mao alapján. Megy Surányi?, megy Princz?, etc. Remélem engem sem a Kacsa (medwe :-)) fertőzött meg!
tochik Creative Commons License 1998.08.11 0 0 539
Kedves Micimaci!
Értettem, offtopic vagyok, megyek is az önkritikába... :-)
Érdemel az a téma egy önálló topicot?
És vajon melyik témakörben? (tasztal, politika, horribile dictu kultúra????)
Micimackó Creative Commons License 1998.08.11 0 0 538
Uraim és Hölgyeim !

Engedjék meg, hogy azt javasoljam: nyissunk egy külön topicot, ahol 38 viselt dolgait kellő részletességgel megvitathatjuk. Természetesen, építő szándékú hozzászólásokkal. Kedves Tochik megnyitnád ?

tochik Creative Commons License 1998.08.11 0 0 537
Nem, 38, kedves, nem én döntöm el. Ez csak a véleményem, ami arról az usque 40-50 hozzászólásaidról alakult ki bennem, amit az elmúlt hónapban olvastam. "38 összesről" nem tudok, de bizisten nem fárasztanám magam vele.
A Kacsa Magazinról kérdeztél. Szerintem más kategória írni bele és megint más olvasni. Nem veszem egy kalap alá az összes olvasót és az összes szerzőt, mert elég tarka lehet a kép. Átlagban azonban abban talán megegyezhetünk, hogy egy szennylap író értelmi képességeiket illetően anblokk egy szinttel feljebb lehetnek az olvasóiknál. Erkölcsileg persze nyilvánvalóan nem.
De azt nem tudom, hogy kinek milyen írásait minősítetted zöldségnek, illetve honnan veszed, hogy törzsasztalosok is írnak a Kacsába.
Ha tájékoztatsz, esetleg könnyebb lenne a dolgom.
38 Creative Commons License 1998.08.11 0 0 536
Akkor ez egy összegzés volt. Olvasod a "38 összest"? Minek van értelme, mit látok, mit hogy értelmezek, értelmes-e, azt persze Te döntöd el, ugye? Az idő szűkössége miatt rögtön reagálj és akkor megmagyarázom, ez így túl általános.
Az oknyomozót és a leleplezőt mint szavakat és az értelmüket is tudom, de kösz, hogy segítettél.
tochik Creative Commons License 1998.08.11 0 0 535
38!
Nem azért tartalak tudatlannak, mert egy hozzászólásodból hiányzott egy vessző, hanem mert szinte az összes hozzászólásodból hiányzik az értelem.
Félre ne érts, vannak más törzsasztalosok is, akikkel nem vagyok egy véleményen, de ez azért van, mert bizonyos dolgokat másképp látunk, másképp értékelünk. Viszont LÁTJUK ezeket a dolgokat és ÉRTÉKELJÜK ezeket a dolgokat. Nem csak fecsegünk összevissza.
38 Creative Commons License 1998.08.11 0 0 534
tochik: "..még neki is iperednie kell(ene) (fizikailag és erkölcsileg is!) de legalább ne havonta változna a véleménye, és ha már havonta .."
Én a "de" elé tennék vesszőt..
Csülök Creative Commons License 1998.08.11 0 0 533
Tochik!
(Skorpió tömörségével élve.) De!
38 Creative Commons License 1998.08.11 0 0 532
tochik nagyon szigorú vagy, ha egy vessző lemaradásból rögtön tudatlanságomra következtetsz. Nem a Kacsából művelődöm, bár hasonló szintű a helyesírása, mint a többi lapnak. A Te mércéddel milyen tudatlan az, aki még ír is oda!? Ráadásul zöldséget. Hasonlókat, mint itt. Remélem a vessző nélkül is értetted mondandómat!
tochik Creative Commons License 1998.08.11 0 0 531
Nem volt neki, hiszen politikus. Azt nem várom tőle, hogy következetes legyen, hiszen még neki is iperednie kell(ene) (fizikailag és erkölcsileg is!) de legalább ne havonta változna a véleménye, és ha már havonta változik, akkor lehetne inkább 1 kicsit csendesebb. Nem?
Skorpió Creative Commons License 1998.08.11 0 0 530
Tochik !

Nagyon szivesen :

1. Sehol
2. Kellene
3. Miert ? Volt neki ?
4. Semmi

tochik Creative Commons License 1998.08.11 0 0 529
Skorpió, HJM!
Segitsetek nekem.
Orbán Viktor 1994-ben azt mondta, hogy mit ugrálnak a nyugdíjasok, miért akarnak emelést, amikor negyven évig ők tették tönkre az országot.
A választási kampányban felhánytorgatta a szociknak, hogy nem teljesítették a választási ígéretüket, hol a nyugdíjak értékállósága. Aztán megígért mindent. Most kiderül, hogy a nyugdíjasok rovására (özvegyek és árvák könnyeiből) akarja tovább-építeni a piacgazdaságot.
Tényleg! Kérdem:
1. Hol a nyugdíjak értékállósága?
2. Kell-e ilyen?
3. Hol a Viktor szavahihetősége?
4. Most akkor mi lesz?

38!
Nincs bajom a helyesírásoddal. Az csak reprezentálja a tudatlanságot. A probléma az, hogy sokszor nem érted azokat a kifejezéseket, amiket használsz. Nem is csoda, ha a Kacsa Magazinból művelődsz!

38 Creative Commons License 1998.08.11 0 0 528
Kedves tochik!
Biztos, hogy tudatlanságomban nem tettem vesszőt a két szó közé? Igérem még figyelmesebb leszek! A sajtó terméket olvastam, épp medwe magasröptű értekezését leltem benne. Vessző is volt benne..
Skorpió Creative Commons License 1998.08.11 0 0 527
Kedves HJM !

Mennetek havajra meg szunszitibe meg flodabicsbe mi ?
Csakhogy ti jol megettetek az aranytojas tojo tyukot. Mostanra csak a laba maradt - levesnek !
Tetszettek volna fiatalok maradni ! (Antall utan szabadon)
Rossz idöben vagytok rossz helyen - ez pedig Bruce Willies utan szabadon.

Kedves F.B.I !
Csak ugy is legyen - de nehogyma' a nyugdijjasok emeleset elsikkasszak !

(Kiveve HJM-et !) :-)))

Veriga Creative Commons License 1998.08.11 0 0 526
Micimackó!

Hagyjuk a negatív kisugárzásokat! Fő-fő privatizélőnk (alias: Gansperger) a mai Össztűzben világosan elmagyarázta, hogy az ügy nem más, mint a Népszabadság pánikszerű reakciója, ami a Magyar Nemzet privatizációja miatt tört rájuk.
Hát nem aranyos?
Veriga

Josh Creative Commons License 1998.08.11 0 0 525
Most hallottam T.J. vagyonnyilatkozatáról, egy 64m2-es lakás, 2 Lada Samara + 8m2 garázs . Ez most valami vicc? Vagy komolyan azt hiszik hogy a nép teljesen hülye. Lehet hogy nem friss az info, de engem akkor is föl...tt agyilag

Josh

ego Creative Commons License 1998.08.11 0 0 524
Ma is kaptunk valamit. Megtudhattuk, hogy a választások óta menekül a külföldi tőke Magyarországról. Ennek eredményekét, amíg májusban még pozitív eredményt mutatott a nemzetközi fizetési mérleg hiánya, júniusban a hiány 520 millio dollár volt. (Persze, Oroszország és az ázsiai valutaválság ...)
Micimackó Creative Commons License 1998.08.11 0 0 523
Josip Tot fantomcégét, a tulajdonosi körben Simicska és Gansperger feleségével, valamint Kövér L. sógornőjével. Jól át lettek világítva...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!