Keresés

Részletes keresés

bugadoktor Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12327

Bocsánat az OFF-ért!

Néhány hete, a szemétszállító cégek váltásával kapcsolatban, ezt írtam:

bugadoktor

válasz | vissza a topikba

2013.03.09 08:06:35 © (12271)

Szóval, csak átfestik a cégtáblát? Mi fog a lakosok részére, változni ezen kívül?

Tudod, régen, ha nem ment egy kupi, akkor nem a cégtáblát változtatták meg, hanem kicserélték a személyzetet.

A Szerkesztő úr válasza, (kiemelés tőlem):

xy333

válasz | vissza a topikba

2013.03.09 08:10:55 © (12273)

Szerintem ki lesz cserélve a személyzet, mármint a vezetés, ez nyilvánvaló. Nem a kukásautón lógó emberektől függött a szolgáltatás minősége, hanem a vezetőségen. Azon, hogyan szervezték meg a munkát, lecseszték-e a lakossági panaszok után a vétkeseket stb. Hogy a te hasonlatodnál maradjak: itt a kurvák a vezetők voltak...

A legfrissebb Érdi Újságban, egy közleményt jelentetett meg, az új cég elérhetőségeivel együtt.

Az egyik illetékes közzétett e-mail címe: pato.simon@eth-erd.hu.

A nevezett úr az Érd-Kom Kft-nél is vezető volt.

Akkor?

ügyefogyottérdi Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12326

tessék szentesítetni az aláírási íveket,meg párat sokszorosítani és aztán megszervezhetjük.

Apropó a most feltörekvő jövő politikai helyi erőinek is itt volna ebben az ötletben is a lehetőség.

Előzmény: NaLáÉr (12324)
ügyefogyottérdi Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12325

"Ezt a kis időt még élvezzék ki, mert ha egy kis esze is van a lakossságnak, akkor nem fog otthon maradni a következő választásoknál."

Sajnos annyi kis esze sincs az érdi népnek,mert aztat fogja megint mondani,hogy KIRE SZAVAZZAK a fideszre,vagy az mszmp-re.

Meg olyan nyilatkozatot is kimondanak, hogy nem megyek el szavazni,mert nincs ilyen,vagy olyan szervezetnek az indulója,pedig ez csak az az igazság ebből, hogy a lusta volt a parasztja elmenni szavazni.

Szóval a fidiszes helyi szavazó bázis akkor is el fog menni bármikor a 13-nak szavazni, ha cigángyerek hullik az égből,a többi lusta meg azt várja, hogy majd a másik megoldja helyette.

Előzmény: Törölt nick (12323)
NaLáÉr Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12324

Polgártársak!

Út-ügyben egy igazi "polgári" javalattal élnék: állampolgári jogon kérjük, követeljük, hogy azt a pénzt, adót amit közlekedéshez, autóhoz köthetően az érdiektől beszednek -különös tekintettel gk-adó, átírás-, kötelezően fordítsák a helyi utak építésére, karbantartására.

Na, ki kezdi gyűjteni az utcabeli aláírásokat?!...

Vagy ennyit nem ér az egész?!

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12323

Teljesen mindegy, fő, avagy mellék út......egyik rosszabb, mint a másik.

Kíváncsi volnék, ha ne adj ég baleset történne ez okból kifolyólag, akkor ki-kire mutogatna?

Városvezetőink urai a helyzetnek.....semmittevésből és hazugságokból jelesre vizsgáztak.

Ezt a kis időt még élvezzék ki, mert ha egy kis esze is van a lakossságnak, akkor nem fog otthon maradni a következő választásoknál.

Kevés embere elégedett, az itt uralkodó állapotok miatt.

Előzmény: tomsojer (12322)
tomsojer Creative Commons License 2013.04.04 0 0 12322

Felajánlhatnánk érdet idén a Párizs-Dakar rallye új színhelyeként.

Nem kellene átvinni a sok európainak a "nagyvizen" a sportszerét, csak letérnek

az M7-ről és pariban a mellék-,  (vagy akár némelyik fő-) utcában elindulnának délnek

és Bagoly-Pacsirta-Páva utcán ki, majd vissza északnak a Szajkó utcán:)

(viccként írtam, de sajnos van mögötte igazság) 

Előzmény: X ANTI (12318)
riminyák Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12321

A magyar forradalmár csapat faragja a fát, hagyjuk szegény székelyeket, oszt készül belőle valami...

Előbb még karót sejtet, oszt ahogy csapkodják a fejszét nő a forgács bameg ez sem sikerült...

Méghogy nem! Pont ezt akartuk csinálni, sikertörténet már megint...mint mindig...

riminyák Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12320

Egyre jobban érdekel(ne) milyen tervek alapján készül a csatornázás. A tervek, a költségvetés meg hasolók...

Soha nem fogjuk megtudni!

Vannak elképzeléseim...letagadnák!

ÖregMackó Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12319
Nem ide tartozik de egyszer szeretném megérni, hogy legyen kire és ne "kire nem" kelljen szavazni. Vagy hiú álom?ÖregMackó
Előzmény: ügyefogyottérdi (12316)
X ANTI Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12318

Vagy otthon kalandtúra szervezéssel foglalkozik. Ott kiűzik őket elhagyatott külszini fejtésekhez. Itt városi "terepen" tudnának csapatni élesben.

Előzmény: Törölt nick (12317)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12317

Hirdetik Érd jó hírét!

Következtetek abból, hogy ma egy angol rendszámú autóból kiszálló idős úriember fotózta a Szovátai úton lévő gödröket.

Valószínű még nem találkozott  hasonló utakkal, mint itt vannak.

Gratulálunk azért, hogy itt tartunk!

ügyefogyottérdi Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12316

Már más fórum topicban is olvastan a most idézendő pár szót.

"tetszettek volna meggondolni 2010 októberében a választáskor"

Nos kezdem azt mondani, hogy most az egyszer ez igaz és Én tanutam a magam kárára. Nem voltam szavazni,de most fogom tudni,hogy kire nem,mert el fogok menni amikor lesz választás. Nagyon durva tanulópénzt fizettem én is,amikor lusta voltam 2010-ben.

Javaslom a sorstársaimnak is tegyék majd ezt.

Előzmény: Törölt nick (12315)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.03 0 0 12315

No igen.....meg közpénzből terepjáró, mert nekünk jár az.

Ingyen üzemanyag, biztosítás, javítás, gépjármű adó....stb....Mit számít az, milyen az út.

Várhatóan 53.700 ft-ot fizetek ki a héten futómű felújításra.  Ha valaki lassan közlekedik, az én vagyok, de így is tönkremegy idővel.

Kátyúból ki, kátyúba be, függetlenül attól, hol közlekedsz.

Most nincs autóm így sétálok ami egészséges, csak éppen bokáig sárosan érek a buszhoz.

Elszomorító ez az egész és egy kis remény sincs arra, hogy valami változzon jó irányba.

De virágzik........

Szánalmas!

Előzmény: X ANTI (12314)
X ANTI Creative Commons License 2013.04.02 0 0 12314

Hummer vagy PSZH kell és más színben látszik az érdi úthelyzet. Vagy olyan soklábú, mint amivel a TEK jaszkarizik.

Előzmény: Törölt nick (12312)
riminyák Creative Commons License 2013.04.02 0 0 12313

Aszongya, az útviszonyoknak megfelelően kell vezetni. 

Magyarul legyen  kiskocsink oszt kapjuk fel a vállunkra, aztán gyí!

Előzmény: Törölt nick (12312)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.02 0 0 12312

Egy a sok közül, amin nem lehet közlekedni.

A Bajcsyról már nincs egy normális út, ami átvezetne a Lőcsire, Szovátaira.

A Daróci egy nagy rakás kaki, a Tárnoki szintén, a Sóskútin ugyan nem csatornáztak, de az már évek óta járhatalan.

Kátyú- kátyú hátán.

A Szovátai úton, lefelé vezető szakaszán szinte az összes cstornabekötésnél megsüllyedt az aszfalt. Balesetveszélyes!

A mellékutcákról ne is beszéljünk.

Előzmény: mennyország (12311)
mennyország Creative Commons License 2013.04.02 0 0 12311

Az Ürmös utca szinte járhatatlan a sok ároktól.

bugadoktor Creative Commons License 2013.04.01 0 0 12310

Megnéztem az új társaság vezetőjének beszélgetését a szemétszállítás jövőjét illetően.

Tetszett, hogy Érden is megvalósítják a rendszeres zöldhulladék elszállítást, mert a kertekben folyamatosan gyűjteni, és csak évente kétszer elszállítani, az kevés.

Mosolyogtam viszont azon a részen, amikor az új vezető a „legélesebb változásnak” azt tartja, hogy a jövőben a dolgozók zöldszínű ruhában, és fehérszínű gépkocsikkal végzik a munkájukat.

Tényleg ilyen fontos a külsőség?

nagydajab Creative Commons License 2013.03.31 0 0 12309

Tök jó! Eddig azthittem hogy van az Érdkom és átveszi az ASA. Erre kiderül hogy az Érdkom az ASA alatt dolgozott. Mindegy, remélem elviszik a szemetet, és nem fog drágulni. Bár most azt mondják de kitudja?

Előzmény: xy333 (12308)
xy333 Creative Commons License 2013.03.31 0 0 12308

Nem az ASA, ők eddig szállítottak. Egy önkormányzati cég alakult, az vette át az Érd-Komtól, mert törvény kötelezte. Érdi Hulladékkezelő vagy valami ehhez hasonló nevű, biztosan utána lehet nézni a nevének.

Előzmény: nagydajab (12306)
gysevic Creative Commons License 2013.03.31 0 0 12307

Köszönöm a választ.

Közben ezt találtam:

Előzmény: nagydajab (12306)
nagydajab Creative Commons License 2013.03.31 0 0 12306

Az A.S.A. fogja szállítani de hogy mikor? Arrol nagy csend van a cég honlapján is.

Előzmény: gysevic (12304)
gysevic Creative Commons License 2013.03.31 0 0 12305

Bocsánat,hogy ezt itt kérdeztem,de a "céltopikot" valamiért törölték,pedig tavaly még létezett...

Előzmény: gysevic (12304)
gysevic Creative Commons License 2013.03.31 0 0 12304

Ha megnézed a szemétszállítási díjat, az is magasabb 10 % al.

Ha lesz egyáltalán majd csökkentés, akkor, ott fogunk tartani, mint előtte. "

Nem tudja Valaki véletlenül,hogy holnaptól (04.01. Hétfőtől) ki és egyáltalán mikor szállítja a szemetet? Mindenhol csak azt látom,hogy az Érdkom már nem,de hogy akkor ki,arról hatalmas kuss van mindenhol...

Előzmény: mennyország (12291)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.26 0 0 12303

Köszönöm szépen.

Előzmény: mennyország (12302)
mennyország Creative Commons License 2013.03.25 0 0 12302
Előzmény: Törölt nick (12300)
mennyország Creative Commons License 2013.03.21 0 0 12301

Adjál meg egy mail címet, hogy elküldhessem.

Előzmény: Törölt nick (12300)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.20 0 0 12300

Szívesen segítenék a családnak, de a túrára sajnos nem tudok elmenni.

Esetleg az elérhetésüket meg lehet kapni?

Köszönöm szépen.

Előzmény: mennyország (12299)
mennyország Creative Commons License 2013.03.19 0 0 12299

Sziasztok!

Az egyesületünk április 28-án teljesen ingyen fog túrát vezetni a Solymári-barlangba.

A teljes bevételt ennek az érdi családnak a megsegítésére fogjuk fordítani.

A túra ára 2400 Ft /fő, de lehet többet is adni.

Az Over magazin következő számában szintén benne lesz ez a túra és a segítség kérése.

Jó volna, ha valakinek lenne kapcsolata az Érdi újsághoz és ott is megjelenhetne ez a lehetőség.

Aki szeretne egy kúszós-mászós barlangtúrán részt venni és ezzel segíteni egy bajba került érdi családnak, az jöjjön el április 28-án egy túrára.

www.barlangtura.hu

Arról is be fogunk számolni, hogy mennyit tudtunk összegyűjteni és hogyan lesz átadva a pénz.

Kérnék reklámra segítséget!!

Köszönöm!

mennyország Creative Commons License 2013.03.19 0 0 12298

Sziasztok!

Valamilyen segítség kellene az érdi családnak.

Kinek van ötlete, lehetősége segíteni?

http://tv2.hu/musoraink/mokka/124173_mar_csak_a_media_segithet_a_szegeny_csaladnak.html

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!