..Egyébként a Slash's Snake Pit albumot félig meddig hallottam még jó régen, aminek valami vörös boritója volt. Nem mondom, hogy rossz, mert egyáltalán nem az, csak valami hiányzott belőle amire beindul az ember igazán. Nem arra gondoltam, hogy nem ad ki semmit, mert nyilván nem egy lemez jött ki már amibe kulcsszerepe van, inkább arra, hogy nem durran akkorát a dolog.
De ez csak a szubjektív véleményem róla, nem kell egyetérteni vele.
Az, hogy Te nem hallassz Slashrol semmit, az nem biztos, hogy ot minositi.
Egyebkent megjelent par lemeze, nem akar hires lenni, es nagyon jo notai vannak.
Egyebkent ha meghallgatod a Guns lemezeket, akkor hallhatod, hogy mennyire zseni, vagy nem.
Én is láttam tegnap a showt az emtívín, és nagyon odabaszott! Axl semmit nem változott.Mintha lehibernálták volna, és most időzítve szabadlábra tették, hogy pontosan ugyanúgy megörjítse a jónépet, mint ahogy tette azt régebben. Slasht meg soha nem komáztam annyira, úgyhogy ezúttal sem hiányzott...(ha meg annyira nagy dalíró zseni akkor vajon miért nem hallunk róla semmit)
A PROFI:
amúgy a Look at your game girl-t tényleg Charles Manson írta, és az életrajzi adatok is megfelelőek :).
és nemcsak Marilyn Manson, hanem a zenekarából mindenki egy-egy sorozatgyilkostól kölcsönzött nevet. - De mondjuk ez lényegtelen. :)
bassza meg, már töltöm is a számot, kár hogy lemaradtam róla! kíváncsi vagyok
Most néztem meg az MTV Video Awardot.
Hát a Guns elég jó volt a végén.
Axl rasta frizója kurva jó.
Ez a Buckethead csávó mikor veszi már le a rohadt álarcát??? :-))) jó ez a Buckethead, de azért mégsem Slash...
hát ez gáz volt, mer pont a guns rész alatt volt stáblista, meg lehúzták a végét. mtv ismétlés suxx. remélem van valami nagyobb avi, ami letölthető...
várok minden ötletet. Masek
A Guns n' Roses mostmár az egész világ számára visszatért!!! A Guns n' Roses csütörtökön este -meglepetésvendégkénként- fellépett az MTV Video Music Awards díjkiosztón és királynak kijáró módon fogadták. A show-n készült video és mp3 felvételek -egyelőre- letölthetőek innen: New Era (klikk ide)
Grat Masek!
Azt nem tudtam, hogy Marilyn honnan vette a nevét, bár ez talán nem is baj. Mindenesetre Charles egy sorozatgyilkos volt, két családot írtott ki a bandája, köztük Roman Polanski rendező feleségét, aki 8 hónapos terhes volt. Charles Manson most börtönben ül, azt hiszem 64 éves és soha nem fogják kiengedni.
na mi van, mindenki elfelejtkezett a Guns-ról?
friss hírek:
-elvileg novemberben album (chinese democracy) - hiszem, ha látom
-elindult a world tour 2002
hétvégén london, belgium, ilyesmi...
remélem felébredünk, kiváncsiskodunk, hogy kinek van meg a hongkongi koncert mp3-ban (erre pl. én is kiváncsi lennék), stb.
Wake up, it's time to play!!!!
(kérdés : melyik gnr szám nyitószövege ez?)
már megvan, nemtom mi baj volt.
ha másnak is baja van :
http://www.tar.hu/newera/Guns/Mp3/mp3.htm
nem csökkentvén ezáltal a többi oldal forgalmát :)
pá.