Szerintem jogos lehet a megafon használat egy csarnokban is. Főleg, a felduzzadt táborok esetén. Mikor n ember n+1 rigmust akar egyszerre elkezdeni. Volt pl., hogy ti is írtátok, hogy kétfélét nyomtatok, mert nem lehetett hallani fent, hogy lent mit kezdtek el.
Egypáran mi már szombat 19 órától elkezdtünk melegíteni,ez sikerült!Vasárnap alvás nélkül átmentünk a csarnokba,ott a régi csarnok büféjét céloztuk meg 11-kor!Többiek 13-kor csatlakoztak hozzánk!Majd meccs elött 1 órával elindultunk az új csarnokunkba!A szurkolásunk szerintem jó sikerült,ez köszönhető,hogy 1 szócsővel összetudtuk fogni a B-közepet!Az idő elteltével,biztos hogy rájöttek a rendezők,hogy ott kaptunk helyet!Meccs végén meg bementünk 4-en a szektorba kisebb nagyobb sikerrel!Utána MIKI a LEGNAGYOBB FALCO szurkoló a családjához igyekezett segítségért,és ezek a szemét zsaruk őt elvítték!Majd utána a rendőrök királykodtak,ott elszakadt nálunk a cérna!És ott hibáztunk hogy a rendöröket egypáran megtámadtuk,ami nagy baromság volt!De az alkohol dominált belölünk! körmendieket gyülölöm,de elkell ismernem,hogy ők is jó hangulatot műveltek!Meg az hogy csak 5 bohóc csinálta ott a fesztivált!Ezen meglepődtem,mert körmenden szinte mindenki szokta!Rengetegen voltak szinte 1200-1500-an voltak!
megnéztem a Pécs-MAFC öf-t az origón, és majd beszartam, amikor a Zebrákat mutatták: meccs közben ücsörögtek nyugiban, dobolgattak, dúdolgattak olyan jópofán sramli üzemmódban, talán +36-nál járhatott a meccs és halálra unták magukat... ölég "kemény" lehetett :)
Úgy 10-12en a meccs elejétől kezdve végig szurkoltunk, majd az előttünk ülők is bekapcsolódtak. Néha-néha és a végén a közönség is szurkolt. Jót szurkoltunk és jó volt a hangulat. A bírói sípszót és a dudát sokszor nem lehetett hallani.
ASE:
Az Atomic Boys tagjai, ahogy megérkeztek egyből elkezdtek szurkolni és az egész meccset
sportszerűen végig szurkolták. Csak akkor burkolóztak hallgatásba, amikor 10-12 ponttal vezettünk. Szerintem az elmúlt évekhez képest kevesebben voltak, mint szoktak lenni, de lehet, hogy ez csak nekem tűnt úgy.