Keresés

Részletes keresés

ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.12 0 0 299
Ha nem jön senki, akkor 1 külön hozzászólásban elmondom, hogy a következő hozzászólásomban hozandó képemet először szebben (150 dpi-vel) tettem fel a netre, majd megrettentem, hogy rossz szándékú emberek bizonyos (alsó) részeit felhasználhatják saját céljaikra, ezért gyors segítséget kértem a tar.hu rendszergazdájától, aki ma válaszolt. Segítségével letöröltem a képet a mappámból és a helyére tettem ezt a lebutított (=rosszabb minőségű) verziót.
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.12 0 0 298
Én soha nem tudnám ilyen (már bocsánat) csúnyának látni őt, még eltorzult arccal sem. És hová lett a szőr a kezéről? Vagy az "belül" senkinek nincs?
Esetleg a háttérben álldogáló őrre gondoltál?

299 után kis türelmet kérek a meglepetéshez, nekem iszonyú lassan jön be a fórum. :-(

Előzmény: vincere (296)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.12 0 0 297
Bárcsak ott tartanánk már, hogy a mindannyiunk által látott III. Richard képeket hoznánk! :-)
vincere Creative Commons License 2002.06.12 0 0 296
Énszerintem ezen a képen Szervét Tibor van, úgy döntöttem. A Mary, mother of Jesus c. Hallmark produkcióból származik, amelyben Roman Guard szerepet játszik.

Szerintetek is ő az?

ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.12 0 0 295
Én spec. azt sem tudtam, hogy van ilyen darab a repertoáron...
CC, a tudatlan
Előzmény: vincere (291)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.12 0 0 294
A "kapcsolatunk" se tudja, lesz-e főpróba?
Szerintem ő azért ajánlotta ezt a lehetőséget, mert úgy tudja, hogy lesz. De ha egyszer a rendező még nem döntött a napról, akkor nem tudunk szállást szervezni, akármennyire is biztos az előadáson való részvételünk.
Előzmény: vincere (290)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.12 0 0 293
Én is úgy értettem, szerintem mindenki úgy érti, aki használja a kifejezést (akár jól, akár rosszul).
Előzmény: Törölt nick (289)
vincere Creative Commons License 2002.06.12 0 0 292
Szintúgy

vincere Creative Commons License 2002.06.12 0 0 291
Na, ez a kép sem volt még... Félreértés ne essék, ezt a darabot nem láttuk (CC és én), a Születésnapból van.

vincere Creative Commons License 2002.06.12 0 0 290
Az angol nyelvben helytálló CC leírása, a magyar nyelvben viszont tudtommal ez nem egy eldöntött kérdés. Bár valaki eldönthetné már végre...

Nem tudom, mi lesz Szegeddel, elvileg nemsokára tudok beszélni Istvánnal, megkérdezem.
A "kapcsolatunk" se tudja, lesz-e főpróba?

Előzmény: Törölt nick (289)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.12 0 0 289
Médiák alatt magyar értelmezésben a - hangsúlyosan - összes rádió, tv (és most már internet is) csatornát értettem. CC, az észrevételedet azért megszívlelem és köszönöm.
Előzmény: ColinCrazy (283)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 288
A kerek szerintem nagyon hamar meglesz :-)
Ma már nemigen... Ennyit tudtam összehozni ma a reagálásaimból.
Annyit elárulok, hogy a kép már a "helyén" van, de nem ér lesni!
Előzmény: vincere (273)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 287
III. Richárd hír: Szegeden, a jegyirodában még semmi hír a nyilvános főpróbáról, a rendező szíve joga eldönteni, hogy tart-e ilyet vagy nem (az pedig tény, hogy oda be szoktak menni ingyenjegyesek és fizetősök is, nem helyre szóló jegyekkel!)... Általában 2 héttel az előadás előtt szokták eldönteni. Az már mindjárt itt van... szállásunk meg még mindig sehol...
KEDVES VALLÓ PÉTER! KÖNYÖRGÖM, DÖNTSÖN!

Vincere! Próbálkozzam esetleg az 5-i előadással?
Mi van akkor, ha 2-án vagy 3-án lesz a főpróba?! Ajjaj!

Előzmény: vincere (267)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 286
Ja, és Diamnak köszönjük a dicséretet! Ha idejár olvasni, ezt is meglátja majd egyszer. :-)
Előzmény: vincere (257)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 285
Szerettem volna írni nekik (múlt szerdán vagy csütörtökön jártam ott először), de lusta voltam regisztrálni magam... SzT topicot nem is találtam (LZs-t bezzeg igen)...
Előzmény: vincere (257)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 284
Tényleg lehetne nagyobb! Nahát!
Előzmény: vincere (256)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 283
Mi Fórumos Topicolók pedig igenis színházbajárók vagyunk, szemünk van a jó alakításokra és darabokra, valamint szívünk és bátorságunk, hogy erről nyíltan írjunk.
Jaj, ez annyira tetszett és jólesett! :-)

Egyedül az ATV kezdeményezett egy "Művészdobogó" díjat az ilyen esetekre - és ez jó.
Pláne, ha SzT kapja... :-)

Egy szemtelen megjegyzés: nincs olyan, hogy médiák, mert a média a médium többes száma, már nem lehet tovább fokozni (ezt csak egy angol könyvből tudom, lehet, hogy tévedek). Nyilván nekem is van számtalan hibám (kíváncsi, dicsér - sosem tudom, hogyan kell jól írni), ezért szeretném gyorsan hozzáfűzni, hogy nem kötözködni akartam, csak segíteni.

Előzmény: Törölt nick (254)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 282
Offolok egyet: Magdi tevém csak írja a regényét: :-)
Előzmény: ColinCrazy (281)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 281
A lényeget is elolvastad?
Egyébként azon kaptam magam, hogy hiányzik az offolás: nem értettem, miért nem ide hozta Vincere az LZs-képet...
Előzmény: ananova (280)
ananova Creative Commons License 2002.06.11 0 0 280
elnézést.
Előzmény: vincere (277)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 279
Fogalmazzunk úgy: előbb-utóbb megkapná a választ... Igen, a Kedvencekben van (mint minden általam látogatott topic=kb. 8), mint említettem az Internet Exploreren belüli Kedvencekben is, nemcsak az index fórumok között. :-)
Előzmény: vincere (277)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 278
Bocs, de amíg itt nem értem utol magam, nem megyek máshová sem!
Öntudatos és felelősségteljes topicgazdi
(egyébként a mobil folyamatosan be van kapcsolva, + az e-mail-jeimet is ellenőriztem már, nemcsak itt vagyok elérhető!)

Valódi válasz:
Az előadás folyamán el is hangzik, hogy 90 percig tart (nincs szünet), tehát normál esetben 9-kor vége is lenne, ha időben elkezdenék. Decemberben késtek (ahogy mi is, 7:28-kor értünk az épületbe és még nem volt nálunk a jegy) és csak 9:30-kor lett vége (esélyem sem volt a 9:40-es vonatra)...
Gondolom, még ez az időpont is megfelelő.

Bizonyítékot is hoztam Artúr honlapjáról, tessék elolvasni:
GÖRCS kritika
(Egyéb formában is, hátha nem sikerülne a linkelés: http://www.szinhaz.hu/kalid/kritika2.shtml)
Most, hogy újra elolvastam, ráébredtem, hogy mennyire jó is lesz!!! :-)

Előzmény: ananova (276)
vincere Creative Commons License 2002.06.11 0 0 277
Ha a színházas topikba írnád, ugyanúgy megkapnád a választ, mert gondolom CC-nek is bent van a Kedvencekben....
Előzmény: ananova (276)
ananova Creative Commons License 2002.06.11 0 0 276
Meddig tart a G.Ö.R.CS. Kb. ????
/Nem akarok megint rohanni, mint a Millenárisról
:((
Mindig ide kell jönnöm, ha megakarok tudni vmi-t ami szinházzal kapcsolatos??? :)))))
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 275
Köszi a beszámolót!
Az Erdőre (és természetesen a Kriplire) én is kíváncsi lennék. Kaposváron sem voltam még soha...
Nyár-ügyben egyetértek (mellesleg jönnek az öttusa világversenyek is).
Előzmény: Törölt nick (250)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 274
Hogy nekem nem menne, az biztos! Miután Te közzétetted az első (és szerintem legjobb) megoldásodat, hazafelé megpróbáltam felidézni, de nem ment, a "jóbarátok" sehogy sem akart eszembe jutni. Kénytelen voltam megkérni Colinos topicgazdinkat, hogy nézze meg nekem és írja meg sms-ben...
Előzmény: Törölt nick (249)
vincere Creative Commons License 2002.06.11 0 0 273
Nem, nem költöztem azóta... Nem is azért mondtam, hanem csak azt próbáltam érzékeltetni, h. nincs rendszer az életemben, és egész addig nem is lesz, míg nem a saját lakásomban lakom (kb. sohanapján kiskedden). Tudom, h. szétszórt vagyok...
A kerek szerintem nagyon hamar meglesz :-)
Előzmény: ColinCrazy (272)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 272
A NL és tv-újság-beli cikk beszerzése óta is költöztél? Lehet, de a Kate&Leopold óta biztos nem. Igenis, szétszórt vagy. ;-)

Van egy ajánlatom: ha péntek előtt megcsináljuk a következő kereket (amire ugyebár jó esélyünk van), annak megünnepléseképpen itt is közzéteszem a dolgot. :-)

Előzmény: vincere (270)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.06.11 0 0 271
Ez nem ér! Olyasmiről beszélni a "kicsiknek", amit ők még nem láttak! ;-)
Előzmény: lakos (246)
vincere Creative Commons License 2002.06.11 0 0 270
És te hányszor költöztél el otthonról? MErt én 18 éves korom óta most már a 15. helyen lakom, csak Bp-en belül a 10. helyen... Így könnyű dolgokat elveszteni :-(

Rád is gondoltam, majd pénteken megkapod, amit gyártottam Neked. :-) Remélem tetszik, akkor is, ha nem VA-kép!
Juj, mi lehet az?! Nem fogom kibírni addig...

Előzmény: ColinCrazy (268)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!