Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Nálam jelentősen tisztességesebb vagy, s nem szeretsz konfrontálódni. Ez a két dolog az, ami azt mondatja velem, hogy az énképed zavarása (márpedig a topik annak része, a gyermeked) okán nem vagy rá alkalmas.
Leegyszerűsítve: tönkrebaszn@d a topikit, mert féltenéd. Nem tudom, hogy jó-e a kifejezés, de ha megtanulnál szarni dolgokra, dolgaidra, akkir lennél delegálható.
Örömmel elegy félelemmel indulok a szentbékkállai polgármester- és képviselőválasztáson. Örömmel, mert követ vízbe dobni, s a keltett hullámokat nézni jó. És félelemmel, mert a franc se akar polgármester lenni, márpedig, ha nyernék, muszáj lenne.
"A felmérések azt mutatják, hogy Magyar támogatottsága hétről hétre nő, de a Fidesztől csak korlátozottan tud egyelőre szimpatizánsokat elcsábítani, inkább az ellenzéktől és a bizonytalanoktól vonzza be az embereket (bár tegyük hozzá, a bizonytalanok között vélhetően elég sok Fidesztől elfordult bizonytalan is van). Ez rövid távon jó hír a Fidesznek, hiszen így a saját magszavazói mozgósításával behúzhatja a hagyományosan alacsony részvételű EP-választást, talán minden idők messze leggyengébb szavazatarányával, de akkor is győzelemként tudja majd kommunikálni. Az önkormányzati választásba pedig, jelenleg úgy néz ki, Magyar nem folyik bele komolyabban, és sok minden történhet még addig, de a 2019-esnél sokkal rosszabb eredmény azért semmiképpen nem néz ki a Fidesznek országosan."
Egyedül ezzel a résszel nem értek egyet.
Szerintem ugyanis egyrészt most rekordszámú szavazó lesz (a Tisza eddig inaktív szavazói most garantáltan el fognak menni, pluszban ott lesz az összevont szavazás maga ugye, amit a Fidesz balszerencséjére épp most lépett meg).
Másrészt a Fideszre most - köszönhetően a meglehetősen enervált és szellemtelen kampánynak - valóban csak a hithűek szavaznak. (És talán még a helyileg megzsaroltak.)
Szóval én bizony rosszabb eredményt várok. Sokkal rosszabbat, mint 2019-ben.
Ebben messzemenően tévedsz. Minden potenciális erőfeszítésem ezzel ellentétes lenne, még az összes hibám ellenére is is, és még ha nem is vagyok/sosem voltam akkora kaliber, mint te. Próbálnék becsületes lenni , persze belesülhetvén. Egyszerűen nincsenek nagy ambícióim ebben (sem). de ez egyelőre egy ötletelés Opi részéről (aki ebben valóban sosem blöfföl) és nem irónia, mint a fickó mondta korábban. Unom az egészet amúgy, a végtelen tanácsaitokat, hogy miért ne, ezerféle okból, sőt hogy miért nem is lehet, ahogy a hat hónapos mondja, Jegeljük egy-két napra. Lehet, hogy nem is szeretném, de ti olyan négyen 12 óra alatt annyira össztűz alá vettetek, hogy lehet, hogy bedurdizok és azért is szeretném. Emelem kalapom. Holnap tisztában látom ezt ( talán).
Nem mondom, hogy túl jól ismerlek. De a gondolatfűzésedet talán egy kicsit.
Állnál a tükör képernyő előtt és lecsapnál minden beereszkedő pókot, csak mert megijednél - önmagadtól. Mármint attól, hogy valami az énképedbe zavart...
Az átmenetileg kiállított, Turul-G című szobron – ha nem lenne egyértelmű – az látható, ahogyan a mondabeli turulmadár, a magyarok mitikus állata elragad egy Mercedes G-osztályt. A kockafazonjáról híres Merci az utóbbi években az orosz maffiózók és oligarchák mellett az új magyar tőkésosztálynak is nagy kedvence lett, ilyennel furikázik többek között Rákay Philip, de Tiborcz Istvánt is látták már G-osztályt vezetni.
A fórumélet egyik legnagyobb tanulsága, hogy ha észreveszed valakin, hogy egy őstroll, egy született gennyzsák, aki kigyűjti a a legrosszabb posztjaidat és egyébként is egy manipulatív kígyó, azzal soha többet ne törődj, még annyit se, mint mint én most. nem éri meg, emberileg, és gerincben. Egy született görény az mindig az marad.
Basszátok meg... egy darab katonai ügyekkel (Ukrajna) foglalkozó posztert követek a fészen, de napok óta nem győzöm törölgetni és szundiztatni a szutyok Magyar Honvédség-"reklámokat".
Szerintem az egész levezetésed egy agyfaszság. nem összeférhetetlen, mert Vitónak is megadták még anno. A topikmodis felvetésre semmi szükség nem volt a Hümmögőnek adott válaszban, Opi mégis kitért rá. Szerintem. Nagy az arcod, csak kellene mögé teljesítmény is. Fikázni könnyű, érvelni mindig nehezebb. Szerintem.
Alapvetően alkalmas lennél moderátornak, ezt azért gyorsan le kell szögeznem, mielőtt még a kardodba dőlsz. :P
De...
Nem itt kéne kezdened!
1. Ez a topik nyilvánvalóan személyes, "szívügyed" lenne. Az pedig mint mondtam: komoly stresszfaktor.
2. A saját nicked is félted - az esetek 100(!)%-ában teljesen oktalanul. Még egyszer mondom: a 100%-ában! Mi lenne, ha nem egy nicket kellene féltened, hanem tízet? Ha huszat? Vagy kétszázat?
(A moderátor pajzsa ugyanis a közhiedelemmel ellentétben nem a moderátort védi, hanem a fórumozót. A legtöbbször más fórumozók, ritkán más moderátorok és néhanap saját maga ellen is.)
3. Mostanában tényleg nincs jó kedved. Mondtad, hogy miért. Mindannyian tudjuk. Meg is értjük. Nem is ismételném.
Az 1-2 pontokon lehetne segíteni, ha hajlandó lennél végre lazítani. Mer' az - ahogy a minap megbeszéltük - rád fér.
A 3. pont meg hát olyan, hogy lehet, hogy pont javítana a kedélyállapotodon egy új feladat.