A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Columbus navigációs rendszereknél honnan lehet megtudni, hogy különböző kódhoz milyen készülék tartozik, és az mit is tud. Pl. 1Z0 035 680 A vagy 3T0 035 680...
Nekem is pesszimista jellemzően. 100 km-re 3/4 óra is előfordulhat.
Egy ügyes megoldást láttam a Lexus navigációban. Három db. km óra ikonnal beállíthatók a hivatalos sebességek, majd még hárommal, hogy a delikvens mennyivel szokott menni. Eszerint számol... :-)
ja, új M0 kéne nekem is mán, mert így mindig útközben fut le a rendes útvonal-tervezés :)
amúgy másnak is pesszimista a megérkezési/hátralévő idő kijelzése? még a Setupban a leggyorsabbra állítva is sokkal hamarabb érek célba a megadottnál, így ezt nem lehet komolyan venni - ilyen az iGO esetében nem igen fordult elő...
időközben sikerült, aas jóvoltából.. de 2660-asom még mindig nincs. azé' moist egy kicsit majrézok ettől az update-től. tegnap frissítettem a blutooth kihangosítót az autóban és akkorát sz...ptam vele, hogy nagyon...végül Vépeti kollega segített...
Jön a V6 decemberben. Annyi a szépséghibája, hogy '08. 4. negyedéves adatokkal. Szolíd 1 éves lemaradás. Halkan jegyzem meg, hogy a bmw 2009 elején tudta ugyanezt... Sajnos elég szánalmasan hangzik.
-Most, hogy esténként kihúzom a biztit, és van, hogy csak jóval elindulás után (tehát messze nem az előző esti leállítás helyén) teszem vissza a helyére -azaz nincs gps jel sokáig-, így sem lépi át a határt. Sőt, ott kezd el pilinckázni, ahol szerinte utoljára volt, aztán pár perc után megtalál mindent és megy tovább szépen. Röveden: nálam ez a hiba sem jött még elő, pedig mélygarázsba is járok elég sűrűn.
-Hangvezérléshez mikrofon kell.... Még jó! 8) Vagy ez bug?
-Hát ezt nem tudom, de tényleg lassan írt lemezről lett betöltve.
-Ezt a térkép témát nem tudtam. Mondjuk én is előbb a térképet töltöttem fel, bár nem emiatt.
-Elvileg, ha már a 1100-as firmware rajta van a gépen, akkor menni fog, de korábbiak közül is láttam már olyat, ami simán vette az akadályt. A Te navidon is 1100 van gyárilag, ugye?
OK. Remélem a FirmWare frissítés is megérkezik addigra Seat verziókba is. Azt is remélem, hogy ha mégsem lenne újabb FW, akkor azért a V6 elfutna a régebbieken is. Nem úgy mint a BMW-s verzió...
- ha beállsz egy garázsba - ergo no GPS jel - utána a GPS mindig Németo-ból indul és nehezen talál rá a jelenlegi pozícióra
- hangvezérlést VCDS -el aktiválni kell + mikrofon is kell
- csak nagyon lassan írott DVD-t eszik az Update-hez
- hivatalosan elérhető a szalonokban a 45-héttől (ez nem hiba csak info)
- V5 kell hozzá - bár végül is ez sem hiba
- Nem minden RNS HArdware jó
Hirtelen ennyi, de még más is van csak most nem találom a neten.
Viszont most már akkor mindenkinek világos, hogy a VW miért adta ki a V5 térképet, ahol is a térképben magában nincs változás, de a software-t hozzáillesztették a 2660 FW új funkcióihoz