Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Szerintem ez nem hurok lesz, hanem egy fejvégállomás, ami be lesz hajlítva az érkezési oldal elé. Látványterveken (meg talán helyszínrajzokon is) lehetett látni.
Lerajzoltam neked. A kék ami volt kivéve a toronyház előtt hogy a Caf villamosok ki tudjannak járni. A piros az amit már kiástak. LMG-100 topiktárs rakott fel képet ott jól látszik a kiásás.
A piac utcán elkezdték a kábelek helyét csinálni. A csonka templomtól a Centrumig már feltörve az asztfal. Ha valóban sétáló utca lesz a piac utca akkor majd vigyázni kell mikor megint feltörik az asztfaltott a kábelek fellett.
Nem tudom, valami oka van hogy így csinálják. Középső peron nem olyan rossz Pesten sok van de itt szélesebbre csinálják a képek láttán. Azon környéken sokáig cserélték a távhő vezetékeit. Milyen hatalmas beton alagut rendszer lehet a városban a távhő vezetékek miatt.
Nyírlugossal kevertem össze. Szoktunk járni Nyírbéltekre és Vámospércsen keresztül megy a busz a Nyírségben.Nem lenne rossz oda is egy gyors járatott mert Halápig elég sok helyen megáll mert ugye a 37-es ritkán jár.
Biztos emlékeztek hogy létrehozták a megálló használati díjt. Jabil meg az egyéb különjáratosok fizesenek a megállóért. Abból a beszedett pénzből meg lehet csinálni a Segner téri megállót.