Falco-Körmend: Szerintem a meccs nem volt a legnagyobb színvonalú! Mi kicsit jobbak voltunk ezért nyertünk! Meccs utáni balhé: Viszi és a többi falco szurkoló kezdte és kérdés nem fér hozzá ki nyert a leláton egyértelmű, hogy mi Körmend szurkolók! Ti falcós majmok ide még nagyon kevesek vagytok, ti úgy tudtok verekedni, hogyha 20-an vagytok 2-3 ember ellen! Szurkolásotok is 3 nótából áll a mi 20-30 nótánkkal szemben!!!
Nem is akarok többet eről beszélni mert ti csak egy klón csapat vagytok és soha nem is lesztek mások, mert mindenki tudja ha mi nem lennénk ti sehol nem lennétek!!!
Persze megyünk!Bár a vasárnapi meccsünk után első felindulásban voltak olyan hangok,hogy "megy a faszom,minek menjek stb.",de tudom péntek felé már csörögni fog a mobilom,hogy:na mi van,mi lesz,megyünk?
Gondolom KisVisziék is jönnek,meg hát a szokásos idegenbe járó mag.
Na, tessék. A falcósok és mi is elfelejtettünk egyet kihúzni... És még mi pofázunk szurkolásról... :)) Én tudom mi lett volna, de mivel lehet, hogy jövőre kihúzzuk, inkább maradjunk a mi titkunk. (Mondjuk nem egy nagy szám, én a mellett vagyok, hogy hagyjuk a francba.) Hogyan került körmendi közel a drapitokhoz? Na mindegy. Szerintem ő sem gondolta komolyan.... :)
örülök, hogy korrektül látod a dolgot! Szerintem nem volt rossz a kiirásunk! Jó lett volna a Henrikről is írni valamit, de sokáig egyébként egy másikon gondolkodtunk, ami szvsz kár hogy nem valósult meg! Pedig az nagyon fasza lett volna! Na mindegy! majd legközelebb... Erről a drapis történetről nem hallottam!
Én megmondom őszintén arra számítottam,hogy az öreg Henriknek írtok ki valamit,a meccs előtt is azt mondtam a többieknek,figyeljétek meg biztos,hogy "megtalálják"!Meg is lepődtem,hogy csak ennyivel készültetek,de korrekt kiírás volt,tömör,a mondanivaló benne volt!
Egyébként a meccs utáni felfordulásban egy körmendi le akarta szedni az egyik drapinkat,erre egy Falcos odaugrott "mit csinálsz"felkiálltással,a gyerek meg hanyatt-homlok menekült!
Nekünk is lett volna még egy kiirásunk, csak szünetbe, hát hogyis mondjam, elkeveredett! :) Nem tudom arra mi volt írva! De majd utánajárok! Vagy valaki körmendi esetleg nem tudja? Tiéteken mi volt? Mármint a másikon?
Egyébként a kiirásotok korrekt volt, komolyan, csak az a gáz vele, hogy nem saját, hanem már Újpesten volt párszor! Meg még pár helyen!
Szerintem jogos lehet a megafon használat egy csarnokban is. Főleg, a felduzzadt táborok esetén. Mikor n ember n+1 rigmust akar egyszerre elkezdeni. Volt pl., hogy ti is írtátok, hogy kétfélét nyomtatok, mert nem lehetett hallani fent, hogy lent mit kezdtek el.