Nem egészen így van, hogy csak az hiányzik, hogy lógjon az ember szájában valami. A cigifüstből kijövő mérgek, mint narkotikumok, hatnak a személyre. Aki hozzászokik annak a cigifüst/narkotikumok hatása is hiányzik. Egy ideig.
Most miééé... Nem egyszer nem kétszer volt már olyan, hogy valaki bemásolt egy sokkal korábbi naplót. Pl. én is voltam már így. Ismétlés a tudás anyja. Állítólag.
Innen már csak egy lépés az USB portba dugható cigaretta pótló, pót cigaretta eszköz. Hozzá való MSN vagy skype kiegészítő sofware-el, amivel egy gombnyomással küldhetünk egy slukkot a beszélgető partnerünknek is. Előnye : nem kell felállni a géptől és kimenni bagózni, hanem csevegés/chat-elés közben el lehet intézni az ilyen irányú késztetést. Feltéve persze, ha a csevegő partner is bagós.
Én sepciel sosem dohányoztam, hogy egészség szempontjából előnyös legyek, de úgy tudom, hogy annak az a lényege, hogy valami legyék az ember szájában. Márminthogy aki le akar szokni, az is fojton rágcsál valamit, répát v. ilyesmit, a mozdulat miatt. Itt meg most a füst a lényeg, vagy hogy van ez?? Vagy ezt is lehet szívni?
A Nagyfőnök már évek óta mondogatja, hogy leszokik a cigarettáról és most megtette az első lépéseket. Vásárolt elektromos cigarettát. Én még nem láttam ilyet, de ma reggel megtapasztaltam a látványát. A cigaretta műanyagból készült és konnektorban kell feltölteni, illetve valami kapszulát kell kicserélni, ha már fogytán van a füst. Merthogy füstöl, mint az igazi! A vizet a környezeti légkörből szerzi be és átalakitja, én legalábbis úgy sejtem, mert az a pici kapuszala nem tudna vizet tárolni. Talán a pára? Igazából nem tudom, mert tudományosan nem közelitettem meg. És fontos még, hogyha a Nagyfőnök épp elektromosan cigizik, akkor világit a vége. Szóval hatásfokilag szinte megtévesztő. Most aztán az összes dohányos kolégám elhatározta, hogy ők is divatot alkotnak, mert érdekli őket. Az a lényeg, hogy egészség szempontjából előnyös legyen és akkor ez pozitiv irányba mutató lépés.
Kellemes munkavégzési délelőttön vagyunk túl. Szinte 9.36-tól folyamatosan dolgoztunk, kivéve a kávézolási időszakot. Úgyhogy mostmár jöhet a kiváló ebédlehetőség. Dalnokiné Esztike szerint néha nem árt belehuzni a munka dandárjába, mert különben kisünk a gyakorlatból. Nándi jól elfáradt, mert ő még nincs hozzászokva az ilyen lenduletes sebbességbe ágyazott munkaintenzivitásba. Nem ehhez szokott. Ebéd után kicsit már lassítunk mert az is kell. A hétvégén semmi különös nem történt, mert nem néztem tévét. Így aztán én nyugodt vagyok, mert elkerültek a rossz hírek. Viszont kellemes olvasmányélménnyel gyarapodtam. A könyv lényege, hogy ókori mendemondák valyon igazak voltak-e, vagy csak kitalálták az évszázadok során. Úgy mint Szodora és Gomora valóban rendkivül bűnös volt-e vagy csak picit. Vagy, hogy Karthagot tényleg beszórták-e asztali sóval, vagy csak így elterjedt és nem is igaz. Csak olyan asszociációs alapon. Mint pl. falra hányt borsó, amit igazából nem szokat az emberek megtenni, csak mesélnek rólla.
2009. 11. 05. csütörtök, 15:36:28 óra Kedves Naplóm!
A Nagyfőnök már évek óta mondogatja, hogy leszokik a cigarettáról és most megtette az első lépéseket. Vásárolt elektromos cigarettát. Én még nem láttam ilyet, de ma reggel megtapasztaltam a látványát. A cigaretta műanyagból készült és konnektorban kell feltölteni, illetve valami kapszulát kell kicserélni, ha már fogytán van a füst. Merthogy füstöl, mint az igazi! A vizet a környezeti légkörből szerzi be és átalakitja, én legalábbis úgy sejtem, mert az a pici kapuszala nem tudna vizet tárolni. Talán a pára? Igazából nem tudom, mert tudományosan nem közelitettem meg. És fontos még, hogyha a Nagyfőnök épp elektromosan cigizik, akkor világit a vége. Szóval hatásfokilag szinte megtévesztő. Most aztán az összes dohányos kolégám elhatározta, hogy ők is divatot alkotnak, mert érdekli őket. Az a lényeg, hogy egészség szempontjából előnyös legyen és akkor ez pozitiv irányba mutató lépés.