Keresés

Részletes keresés

Teo papa Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2528

Halihó

Én sem szoktam elindulni csak úgy. Most is megvadásztam a neten, aztán emileztem a tulajokkal, végül elutaltam 200 Euro előleget. Ettől kezdve csak a nyarat kell megvárni :-)

Sartiban is így voltam két éve a Galliniban. Nem volt semmi problem, csak mindenre rá kell kérdezni, mert ami nincs leírva, az nincs is :-)

Teo >

Előzmény: FKU-903 (2527)
FKU-903 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2527

Teo papa

Te csak összepakolsz és ugy indulsz el a nagyvilágba, vagy itthon foglalsz fix szállást. Ezek a helyek mennyire biztosak, mi nem mertünk elindulni csak ugy  a véletlenre bizva.Tavaly próbálunk még ott  maradni egy pár napot de 1 éjszakáért 100 eurót kértek szerintem az sok, ezért nem mertünk mi elindulni, igy maradt az Ibusz a tavalyi  megoldás.

Előzmény: Teo papa (2526)
Teo papa Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2526

Halihó

Tudom, hogy hol az Anesti, mikor ott voltunk, körülnéztem rendesen a jövőre nézve :-)) De nekem nem tetszett annyira, meg azt épp nem tudtam megcsípni magánban, csak utazási irodán keresztül. Ott meg ugye heti turnus ..

A másik, amit néztem az Agni House volt, az a falu felőli első utcában van, ami fölfelé vezet a Beach-en. Ablakok az Athos felé, ha kinéz az ember, akkor kicsit jobbra van a Beach partja. Ezt magánban elértem, tetszett is, de aztán mégis mást választottunk :-)

Teo >

Előzmény: FKU-903 (2524)
FKU-903 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2525

http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=sithonia itt is sok információt lehet szerezni Sártiról útleírások tanácsok én sokat olvastam innen( bocs ha ismeritek)

ezeket állandóan frissitik a hazatérök illetve aki valamilyen + információt tud szerezni.

FKU-903 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2524
Az Anesti apartman ahol mi voltunk az is kétszobás nagy erkély tartozik hozzá, csendes a környek a falutól kb1.5 km van éjszaka aránylag csendes, a közért a ház aljában van. Mi tavaly voltunk elöszőr Görögországba és nagyon megnyerte a tetszésünket, a tenger meleg és sekély. Nekünk a gyerekek miatt ez fontos szempont. Néztünk más helyet is de a városban volt elhelyezés, vagy messze a tengertől. Nekünk kb 60-70 m kellett mennünk szerintem nem elhanyagolható 2 kisgyerekkel.
Előzmény: Teo papa (2523)
Teo papa Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2523

Halihó

Köszi, én is rákérdeztem utazási irodára is, meg közvetlenül is egy másik apartmanra. Az utazási irodásnak az volt a baja, hogy 7 éjszakás turnus van csak, én meg 10-12 éjszakára akartam menni (végül 12 éjszaka lett), a közvetlennél ilyen problem nem volt, viszont Athosra való rálátással (tehát a tengerre féloldalasan) 90 Euro lett volna naponta.

Alapvetően nem szeretem az utazási irodákat, mert rugalmatlanok

Teo >

Előzmény: eszterlánc69 (2521)
Teo papa Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2522

Halihó

Én is megnéztem a képeidet már a napokban, mikor belinkelted. Kértem is ajánlatot az apartmanra, de aztán amit Toroniban kaptam, az jobban tetszett, így azt foglaltam le. Nekem két hálószobás kell mindenképp, mert egy baráti házaspárral megyünk az idén :-)

Teo >

Előzmény: FKU-903 (2520)
eszterlánc69 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2521

Szia!

Két háló + nappalis apartmant foglaltunk. (4x28.900,- + 14.500,- pótágyon)

130.100,- Ft. + 5.000,- foglalási díj + 1561 storno bizt.

összesen 136.661,- Ft. Augusztus 18-26 között.

A kétágyas pedig 62.820,- + 2.000,- foglalás + 754,- storno.

Rákérdeztem az utazási irodában, ez az ár fix ár, tehát nem árfolyam függő, ha netán nyárra megint felmegy az euro árfolyama, ez akkor is ennyi.

Ha jól emlékszem tavaly rá kellett fizetniük azoknak akik korán foglaltak.

Előzmény: Teo papa (2517)
FKU-903 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2520

Szia Teo papa már írtam eszterlánc69-nek, Ö megnézte az apartmant tavaj csináltam képeket igaz kezdő vagyok még ebben is de Te is meg tudod nézni www.kekesjozsef.fw.hu

Én láttama  Te képeidet, tetszettek.!!

FKU-903 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2519
 Mi akkor már itthon leszünk 2007.07.21-2007.07.28 részvételi dij 115600 Ft+ sztornó biztosítás díja 1387Ft=116.987 tengerre néző szoba+hozzá jön még a foglalási díj ami 4.000Ft teljes ár 120.987 Ft
Előzmény: eszterlánc69 (2516)
Teo papa Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2518

Jaa, ..

Én aug 19-től leszek Toroniban, egy két hálószobásban napi 50 Euroért :)

Teo >

Előzmény: Teo papa (2517)
Teo papa Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2517

Halihó

Milyet foglaltál 5 személyesnek? Két háló, vagy egy? Meg mi pénzért, ha nem titok?

Teo >

Előzmény: eszterlánc69 (2516)
eszterlánc69 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2516

Szia!

Augusztus 18-tól leszünk egy hétig Sartin.

Tavaly voltunk először, és nagyon tetszett. A faluban volt a szállásunk, de  mindennap átmentünk a Beach részre a gyerekek miatt.

Ti mikor mentek?

Előzmény: FKU-903 (2515)
FKU-903 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2515

Szia!!

eszterlánc

Örülök neki, ti mikor mentek? Tavaly sikerült még áprilisba lefoglalni, de idén már január 8-án lefoglaltuk.

Előzmény: eszterlánc69 (2514)
eszterlánc69 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 2514

Szia!

Sikerült lefoglalnom az Anestiben az apartmant, igaz, hogy két négyágyas már nem volt, csak egy, viszont mivel az pótágyazható, ott öten elférünk. Úgyhogy egy négyágyas lett plusz egy kétágyas.

Szinte hihetetlen, hogy ilyen korán már így elfogynak az apartmanok.

Mégyegyszer köszi a segítséget és az infokat.

Szia.

eszterlánc

Előzmény: FKU-903 (2488)
Teo papa Creative Commons License 2007.02.14 0 0 2513

Ja, ..

Az emilt szívesen veszem ha küldöd, bár tegnap este befutott két emil, ami nagyon megfelelő szállást takar. Még egy kérdést intézek nekik, aztán ebből szerintem rendelés lesz :-)

Egyébként két éve voltunk Sartin, akkor is elküldtem jópár emilt ilyentájt, oszt az első válasz tetszett és le is foglaltuk, pedig gondoltam, hogy nem kéne kapkodni. Aztán senki mástól nem jött válasz :o .. pedig küldtem többek között a Sithon Travelnek is

Teo >

Előzmény: molnarmarina (2510)
Teo papa Creative Commons License 2007.02.14 0 0 2512

Halihó

A motort azért "köll" bérelni, mert azzal egész más végignézegetni a szigetet, mint autóval. Olyan helyeken is mentünk, ahol autóval el se tudtam volna. Ahol tetszett valami, megálltunk, megfürödtünk, aztán mentünk tovább. Szerintem nagy királyság, bár az kétségtelen, hogy az autó sokkal olcsóbb :-)

Ha olyan autód van, akkor egy másik topicot is kéne látogatni ;-)

Teo >

Előzmény: molnarmarina (2510)
bobolya Creative Commons License 2007.02.14 0 0 2511
A másik fórumról kapott képek esti nézegetése alapján a következőkre jutottunk: a Stamatis az utolsó ház a beachen, a főút tenger felőli oldalán, pár méterre az úttól. A ház és a tenger között lehet egy emelkedő, amit a képek küldője dombnak nevez. Van egy kép valószinűleg a házból fényképezve amin a tenger felé vezető homokos út látszik, lefelé lejtősen. Ha valakit érdekelnek a képek szívesen elküldöm, vannak belső képek is a 3 fős stúdióról.
molnarmarina Creative Commons License 2007.02.14 0 0 2510
Ha gondolod átküldök emilben egy listát, azokról a házakról akik válaszoltak, árat, leirást küldtek, és van weboldaluk. Motort meg minek béreljünk ha van autónk? Ráadásul pont olyan mint a tied ami a honlapodon van.  
Előzmény: Teo papa (2508)
Teo papa Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2509

Halihó

Motort kell bérelni, nem autót :-)

Teo >

Előzmény: Ercsi33 (2505)
Teo papa Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2508

Halihó

Hát én is ebben a folyamatban vagyok épp. Elküldtem vagy húsz emilt, oszt alig-alig jönnek visszafele, annak is  jelentős része nemleges :-((

Igaz, én minimum két külön hálószobásat keresek :o ... de előbb-utóbb meglesz az

Teo >

Előzmény: molnarmarina (2504)
kvsz Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2507
Vourvourou-nál tényleg gyönyörű a strand, bár nem egyszerű lejutni, mert egy kis utcán kell lemenni. Ha Sarti felől közelítessz a falu felé, akkor lassíts és egy oszlopra ki van írva, hogy HOUSE LAMPOS, ott kell lekanyarodni, azon az úton végig menni, nem kell megijedni, mert egy darabon elég vacak az út. A végén lesz egy fás terület és ott van a gyönyörű tengerpart. Ahogy áramlik a tenger, mindig máshol hoz létre homokpadokat és olyan sekély, hogy akár a partról is be lehet gyalogolni. Sok kagylót és csigaházat lehet gyűjteni. Napernyőt vigyetek mindenképpen.
csá Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2506
Vourvourou jó választás, itt tényleg szép a tenger föleg a Karidi Beach-nél.
Ercsi33 Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2505
Sziasztok, szerintem ha autótok van, érdemes körbejárni a félszigetet, csodás helyek vannak a Sithonián, ha egy kicsit délre autóztok, ott van pl. Kalamitsi, gyönyörű tengerparttal,és tényleg csak pár perc autóval. Előtte pedig volt még egy falu, balra fenn a hegyoldalban, jaj nem jut eszembe a neve, de ki van írva jó nagy betűkkel, reggel értünk oda, éppen csak ébredeztek a görögök, nagyon hangulatos kis hely. Mi tavaly a párommal autót béreltünk, de rengeteget kirándultunk, Parthenon hegyi falu tényleg szuper, meg a túloldalon Toroni és Neos Marmaras is. Igaz itt elkapott minket az eső, de ez nem vette el a kedvünket.Kicsit átugrottunk a Kassandrára is, de szerintem közel sem volt ilyen szép.
Szóval aki rendelkezik autóval ott helyben, azzal megy vagy bérel, nagyon sok szép helyet felfedezhet!
Jó nyaralást!
molnarmarina Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2504
úgy lett Vourvourou, hogy eldöntöttük, hogy idén megint Görögország. Irtam egy millió szállásadónak, magánháznak, apartmannak stb. Utána elkezdtünk szortirozni kinézet, hely, ár, strandtól való távolság stb. szerint. A férjemnek valahogy a félszigetnek ez az oldala tűnt szimpatikusabbnak, Athos Hegy stb.  és szerinte erre sekélyeb és langyosabb a viz, ami nem biztos hogy igy van de a gyerekek miatt fontos.  Végül is a képeidet elnézve lehet, hogy jól döntöttünk. Autónk lesz a mozgáshoz és kiránduláshoz, éjszakai életet meg úgysem élünk a gyerekek miatt. A távolságokat még nem néztem félszigeten belül, de szerintem nem lehetnek túl nagyok, a görög térképet majd előásom valahonnan, már vagy 3 éve nem láttam. Az utóbbi években mindig rábeszélt valaki Horvátországra meg egyéb úticélokra és mindannyiszor megbántuk és elhatároztuk , hogy nem hagyjuk magunkat eltériteni a jól bevált Görögországtól, úgyhogy most már át is utaltam az előleget az apartmanra. A legfelső kép az különösen szép, van a helynek vagy a partszakasznak valami neve vagy simán a parton sétálva ráakadunk? Vagy az egész környék ilyen?
Előzmény: Kristi31 (2497)
bobolya Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2503
megpróbálom a mailodra elküldeni a képeket/ha nem haragszol/ talán az sikerül. Nem vagyok nagyon szakértője aszámítógépezésnek.
Előzmény: Jacques de Molay (2500)
bobolya Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2502

mégsem csatoltam, mert túl nagyok a képek.

Előzmény: bobolya (2501)
bobolya Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2501
Lehet hogy hülyén hangzik, de éppen ezt nem tudom én sem. Csatoltam pát fotót amit éppen most kaptam egy másik fórumról, ebben vannak utalások  a dombra. Mi tavaly voltunk 1 napot Sartitn, de csak a beachen fürödtünk, nem néztünk körül. Ez a "domb" a beachtől nem messze lehet, lehet hogy az út másik oldalán lévő hegyre gondol a fórumozó? nem tudom. Mindenesetre a prospektusban az van hogy a ház 250 m-re van a tengertől, a fórumozó hölgy szerint is 2-3 percre.
Előzmény: Jacques de Molay (2500)
Jacques de Molay Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2500
Milyen domb?
Előzmény: bobolya (2498)
bobolya Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2499
A stamatis tavaly épült és még nincs fenn ezen az oldalon, de azért köszi, már megtaláltam.
Előzmény: FKU-903 (2496)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!