Szerintem is összecsapott volt a vége, meg egy kicsit disszonáns is: ha csak gyertyára telik, akkor honnan van Henrynek vadonatúj libériája?
Na meg két apró baki:
1. Őméltósága a vége felé letegezte Ivyt (amikor Ivy "hang nélkül" kihívta őt az ebédlőből.
2. A templomból már kijött az összeesketett pár, amikor Alf megszólította Blanche-t, hogy ...., Mrs.Lipton. Minimum Mrs.Wilson-t kellett volna mondani...
A feleségem szerint - bár ő nem autentikus forrás - kicsit összecsapott volt a vége. Gyorsan le akarták zárni a sztorit ami miatt néhány érthetetlen befejezés kerekedett. Pl. Mabel és Henry no meg Stokes és Ivy pályafutása....
Én is sajnálom, hogy vége, nagyon fog hiányozni. Talán az ismétlés visszahoz valamit az érzésből, de már nem lesz az igazi.
Jó tapasztalatszerzés volt ez nekem, mindig ezt mondom!!!
Pazar fél év volt velük, kár, hogy azt nem láttuk, mi lesz a Wilson házaspárral.
Ki fogja bírni Ivy és James üzlettársként egymást? James még csak-csak, de Ivyra már nem mernék mérget venni... kár, hogy vége, az egyik legjobb sorozat volt, amit valaha láttam.
jelzem, nem tűntem el a 23.résszel, mint 12trees apja a csempészhajóval, csak se pénteken, se szombaton nem nagyon voltam itthon, így alig tartok a 14.percnél, de vasárnap remélem rá tudok szánni egy fél napot, és akkor betekerem a többit.
850es athlon volt. nem akadozott, hanem mintha framek hianyoztak volna. a fenebe, miert erzem ugy, hogy marhasagot mondok. pedig tudom, mit akarok. namindegy.
en elegge nem ertek a video digitalizalashoz, es mar onmagaban annak is nagyon orulok, hogy valaki megcsinalja, szoval tenyleg halas vagyok. letoltottem a 7 hallot mar, es lejatszaskor ugy tunik, mintha framek kimaradnananak menet kozben. a mozgasok szogletesebbek, nem teljesen folyamatos az egesz. ez csak nalam van igy, vagy valami savszelessegi problema, amit grabbeleskor kene orvosolni?
ja, es az arj fajlokat nem tudtam kibontani. valami exit code 2vel kidobott mindig. de lehet, hogy nalam van valami.
DivX, igen. És ahogy haladtunk a történelemben, a technika fejlődése rohamosan lépkedett, azaz az első részek nem túl jó minőségűek, ámde élvezhetőek. 352*288, 22kHz 8 bit mono minőséggel kezdtem, most 640*480, 44kHz 16 bit mono, de a DivX képminőség elég gyatra. A honlapomon a "Halló, halló!" epizódokon megfigyelhető a minősége, mert az összes többit ilyen paraméterekkel digitalizáltam. Ja és amikor videóról szedtem le a cuccot, azaz nem a futó adásból, egy kicsivel rosszabb lett a képminőség, mert hiszen nem mindig tudtam, tudok a gép mellett lenni, amikor valamit rögzíteni akarok.
Sziasztok! Rengeteget olvastalak titeket, mire végre hozzá tudok szólni. Az összes hozzászólást kinyomtattam, hogy újra meg újra tudjak rajtuk (Mylord) röhögni. Viszont lenne egy kérdésem. A Foti-s honlapon mikor lehet a hiányzó részek tartalmát olvasni? Nagyon hiányzik a gyűjteményemből. A Mongol éttermes buli jó ötlet, én már voltam ott, és tényleg nagyon finom. Csak ajánlani tudom. És láttam a Mr. 12trees által felrakott képeket, és volt szerencsém látni a Benedek Miklós-Hollósi Frigyes párost a Rögtön! c. műsorban, meg is van videón, ráadásul én is ott voltam a felvételen a családommal. Minden szereplő isteni a sorozatban, csak az a sajnálatos hír, hogy ehéten vége van (lesz). Az ismétlést is ugyanolyan várakozással fogom nézni, mint az előzőeket (nem mintha nem lenne meg az egész videón). Isteniek!
(megjegyzem, a képek digitalizálásának minőségi fejlődése miatt az újravetítésekkor lehet, hogy mégbabább minőséget lehetne becserkészni. Esetleg mindjárt a duna tv-t fel lehet kérni, hogy honlapján tegye közzé az egyes részek digi változatát :-))
Ha ez azt jelenti,hogy meglesz divx-ben a Mylord és jó minőségben, akkor én innen a déli végekről hálaimát rebegek néktek. Majd megkérem Charles-t, hogy vezesse le az ünnepi istentiszteletet.
Így utólag is elnézést kérek mindenkitől, aki nálamnál jobban van birtokában az angol nyelvnek és esetleg a klaviatúra előtt örjöngve tépkedi a haját. Azt hiszem a legjobb lesz, ha maradunk a Ligeti Jakabnál.
Fiaim szombattól hétfőig Miskolcon lesznek. 20 G winyót adnék a kezükbe. Felkeresnének.
Az indexes adataidban található címre is küldtem mindezt + a mobilszámomat.
Szombat vagy vasárnap vinnék oda és a vasárnapi mylordot is fel kellene még rá tenni, ha lehet.
+ sok sok mindne finomságot, ami a kamrában található !!!