De az, hogy mi van kiírva, nem mindig számít. Bemész, alkuszol, más árat kapsz :-) Ha másnap megint visszamész kölcsönözni, megint más árat kapsz. Ha jól beszélsz, persze :-))
Sartin 2 motorkölcsönző van egymással szembe, én nem kölcsönöztem, de szerinten egyforma árak vannak. Erre a kuponra adnak 10 % kedvezményt de minden alkalommra kell nekik egy-egy kupon.
Én sem szoktam elindulni csak úgy. Most is megvadásztam a neten, aztán emileztem a tulajokkal, végül elutaltam 200 Euro előleget. Ettől kezdve csak a nyarat kell megvárni :-)
Sartiban is így voltam két éve a Galliniban. Nem volt semmi problem, csak mindenre rá kell kérdezni, mert ami nincs leírva, az nincs is :-)
Te csak összepakolsz és ugy indulsz el a nagyvilágba, vagy itthon foglalsz fix szállást. Ezek a helyek mennyire biztosak, mi nem mertünk elindulni csak ugy a véletlenre bizva.Tavaly próbálunk még ott maradni egy pár napot de 1 éjszakáért 100 eurót kértek szerintem az sok, ezért nem mertünk mi elindulni, igy maradt az Ibusz a tavalyi megoldás.
Tudom, hogy hol az Anesti, mikor ott voltunk, körülnéztem rendesen a jövőre nézve :-)) De nekem nem tetszett annyira, meg azt épp nem tudtam megcsípni magánban, csak utazási irodán keresztül. Ott meg ugye heti turnus ..
A másik, amit néztem az Agni House volt, az a falu felőli első utcában van, ami fölfelé vezet a Beach-en. Ablakok az Athos felé, ha kinéz az ember, akkor kicsit jobbra van a Beach partja. Ezt magánban elértem, tetszett is, de aztán mégis mást választottunk :-)
Az Anesti apartman ahol mi voltunk az is kétszobás nagy erkély tartozik hozzá, csendes a környek a falutól kb1.5 km van éjszaka aránylag csendes, a közért a ház aljában van. Mi tavaly voltunk elöszőr Görögországba és nagyon megnyerte a tetszésünket, a tenger meleg és sekély. Nekünk a gyerekek miatt ez fontos szempont. Néztünk más helyet is de a városban volt elhelyezés, vagy messze a tengertől. Nekünk kb 60-70 m kellett mennünk szerintem nem elhanyagolható 2 kisgyerekkel.
Köszi, én is rákérdeztem utazási irodára is, meg közvetlenül is egy másik apartmanra. Az utazási irodásnak az volt a baja, hogy 7 éjszakás turnus van csak, én meg 10-12 éjszakára akartam menni (végül 12 éjszaka lett), a közvetlennél ilyen problem nem volt, viszont Athosra való rálátással (tehát a tengerre féloldalasan) 90 Euro lett volna naponta.
Alapvetően nem szeretem az utazási irodákat, mert rugalmatlanok
Én is megnéztem a képeidet már a napokban, mikor belinkelted. Kértem is ajánlatot az apartmanra, de aztán amit Toroniban kaptam, az jobban tetszett, így azt foglaltam le. Nekem két hálószobás kell mindenképp, mert egy baráti házaspárral megyünk az idén :-)
Szia Teo papa már írtam eszterlánc69-nek, Ö megnézte az apartmant tavaj csináltam képeket igaz kezdő vagyok még ebben is de Te is meg tudod nézni www.kekesjozsef.fw.hu
Mi akkor már itthon leszünk 2007.07.21-2007.07.28 részvételi dij 115600 Ft+ sztornó biztosítás díja 1387Ft=116.987 tengerre néző szoba+hozzá jön még a foglalási díj ami 4.000Ft teljes ár 120.987 Ft
Sikerült lefoglalnom az Anestiben az apartmant, igaz, hogy két négyágyas már nem volt, csak egy, viszont mivel az pótágyazható, ott öten elférünk. Úgyhogy egy négyágyas lett plusz egy kétágyas.
Szinte hihetetlen, hogy ilyen korán már így elfogynak az apartmanok.
Az emilt szívesen veszem ha küldöd, bár tegnap este befutott két emil, ami nagyon megfelelő szállást takar. Még egy kérdést intézek nekik, aztán ebből szerintem rendelés lesz :-)
Egyébként két éve voltunk Sartin, akkor is elküldtem jópár emilt ilyentájt, oszt az első válasz tetszett és le is foglaltuk, pedig gondoltam, hogy nem kéne kapkodni. Aztán senki mástól nem jött válasz :o .. pedig küldtem többek között a Sithon Travelnek is
A motort azért "köll" bérelni, mert azzal egész más végignézegetni a szigetet, mint autóval. Olyan helyeken is mentünk, ahol autóval el se tudtam volna. Ahol tetszett valami, megálltunk, megfürödtünk, aztán mentünk tovább. Szerintem nagy királyság, bár az kétségtelen, hogy az autó sokkal olcsóbb :-)
Ha olyan autód van, akkor egy másik topicot is kéne látogatni ;-)
A másik fórumról kapott képek esti nézegetése alapján a következőkre jutottunk: a Stamatis az utolsó ház a beachen, a főút tenger felőli oldalán, pár méterre az úttól. A ház és a tenger között lehet egy emelkedő, amit a képek küldője dombnak nevez. Van egy kép valószinűleg a házból fényképezve amin a tenger felé vezető homokos út látszik, lefelé lejtősen. Ha valakit érdekelnek a képek szívesen elküldöm, vannak belső képek is a 3 fős stúdióról.
Ha gondolod átküldök emilben egy listát, azokról a házakról akik válaszoltak, árat, leirást küldtek, és van weboldaluk. Motort meg minek béreljünk ha van autónk? Ráadásul pont olyan mint a tied ami a honlapodon van.
Vourvourou-nál tényleg gyönyörű a strand, bár nem egyszerű lejutni, mert egy kis utcán kell lemenni. Ha Sarti felől közelítessz a falu felé, akkor lassíts és egy oszlopra ki van írva, hogy HOUSE LAMPOS, ott kell lekanyarodni, azon az úton végig menni, nem kell megijedni, mert egy darabon elég vacak az út. A végén lesz egy fás terület és ott van a gyönyörű tengerpart. Ahogy áramlik a tenger, mindig máshol hoz létre homokpadokat és olyan sekély, hogy akár a partról is be lehet gyalogolni. Sok kagylót és csigaházat lehet gyűjteni. Napernyőt vigyetek mindenképpen.