Hát a somszédomnak van egy lángvágója és lebontja a drótkeritést és áthívja pár haverját és áttolják. Ezért talán meg kéne kérni egy kocsiszínt hogy ott tároljuk. És a pénzgyűjtést illeti eladom a dedós, szánalmas cuccaimat amikből már rég kinőttem pl: homokozójátékok, játékcsörgő, pár elunt játékállat és egy pár gyerekdalos kazetta, dedós gyerekvideókazetta, legóskészlet. Össz. 40.000 Ft. haszna lesz az egyletnek. És a másik hogy nem kell nyomorognom a saját szobámba.
Annyira nem feltűnő ha egy trélerrel beálsz a kertbe amin egy villamos van. És a szomszéd hogy lopja ki? Részletekeben? Most őszíntén. Honnan szedsz össze annyi pénzt hogy megvegyél és elszállíts egy UVt??
Mennyi pénz szánnál egy UV megmentésére? Mert a tömegközlekedési cégek általában meghirdetik eladásra a fémhulladék-kereskedő cégek közt a selejtezett kocsikat.Szóval az árak néha elszökhetnek súlyos tízezrekkel is...
Én eljácom a méhhes fiút aki a méhtelepen dolgozik és adok egy kis pénzt a kocsiszínnek és elvisszük. Csak a szomszédom elől titkolni kell mert megátja és ellopja utánna leadja súlynak hogy tudja a házibulijait kifizetni.
Én már reggel fél hat óta a neten vagyok de fórum közelbe nem jutottam. Új híradás:
A Zuglói kocsiszínben áll a 3201 egy konténerben. És akkor a 3249-essel vicces kis páros lenne. További hírek: A Zuglói kocsiszínben egy csomó meglepően jó állapotú villamos mindegyiken rajta a rémisztő S de már 20 éve selejtezték őket.
A 3249-es mnit tudjuk az ötven éves évfordulon a 3200-as kocsi párja volt, ezért lenne jó megmenteni, és reméljük még együtt közlekedni látjuk a 3200-as járművel valaha. Ha jól tudom Miskolc környékén számtalan régi villamos váz található hétvégi házak telkén ezekre is oda lehetne figyelni, vagy a Fefe telephelyen űálló UV és más járműűvekre.
Hiába minden igyekezet,mert Zuglóban vannak a múzeális kocsik,de mindegyik,sőt a MUV vezérlőtáblája megbontva,Stuka ami dirib darabra van esve,szellem UV3700-3701,asszem UVpót (eredeti)5965 ös pályaszámmal,1000,bár ő van Szentendrén járműskanzenben (ugyanitt tárolóvágányok..Borzadáj!) VEKE egylettől is feláll a szőr a hátamon! (Nem kedvelem Őket..Bevallom!) Mit terveztek jövőre illetően? Azért kivi vagyok,hátha mást tudsz nyújtani mint Ők.... Forrás ahol ezeket megtalálod: (Múzeális kocsikat) www.hampage.hu naonjó,és ajánlom figyelmedbe!(Közlekedési Múzeum)
Kedves villamosbarátok itt az egylet még sajnos nem vagyunk bejegyezve anyagi gondok miatt. Egyenlőre az internet segíségével működünk. Jelenlegi célunk a villamosmentés más cél nincs.