Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2004.02.03 0 0 162
SZUPER!

szőkén mellőzzük:)

Előzmény: wacsy (161)
wacsy Creative Commons License 2004.02.03 0 0 161
Hogy lássuk is miről beszélünk:-)

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

harpokratesz Creative Commons License 2004.02.03 0 0 160
Viggo ausztrál, vagy új-zélandi. azok meg szőkék többnyire. a GYU-ban festve és bodorítva volt a haja. ha tudná milyen sármos így...
Előzmény: KENU (159)
KENU Creative Commons License 2004.02.02 0 0 159
Na, örömmel látom, hogy mindenki egyetért velem abban, hogy Viggo szőkén elég illúzióromboló látványt nyújt! Amikor elöször láttam a GYU-t még én is azt, hittem, hogy a filmen kívül is így néz ki, úgyhogy később elég nagyot csalódtam...
Keanuban viszont nem csalódtam, és ez számomra sokkal fontosabb!:-))

Ami Ifj.Jacket illeti, majd megkérdezem tőle, hogy képzeli ezt! Csak 4x...

Előzmény: wacsy (156)
harpokratesz Creative Commons License 2004.02.02 0 0 158
igen, az Oscar is kb. 5-6 órás szokott lenni, de biztos lesz rövidebb összefoglalója, a GG-ról is volt másnap, csak a német adón.
Előzmény: wacsy (152)
harpokratesz Creative Commons License 2004.02.02 0 0 157
egy javítás: nem ROTR, hanem LOTR (Lord of the Rings).

Viggo-t most láttam szőkén egy GG-os fotón, nem akartam elhinni hogy ő, de sajna igen. én is inkább maradok Aragorn-nál, ebben nagyon cool. kár, hogy szőke, a GYU-as frizura nagyon jól áll neki (nem is gondoltam volna, hogy nem eredeti). majd keresek róla valami lapot és tüzetesebben megvizsgálom. mintha ő is angol lenne, akárcsak Orlando.

tegnap láttam Elijah Wood-ot gyerekként játszani egy filmben, Mel Gibson volt a filmbéli apukája, hááát, zabálnivalóan aranyos kölök volt a hatalmas, kerek, kék szemeivel.

Oscar-t nézzétek majd a hónap végén, HBO leadja, de a német PRO7 is.

Előzmény: wacsy (156)
wacsy Creative Commons License 2004.02.01 0 0 156
Hja hogy csak 4x látta...:-))Hát rajongó az ilyen? :-)

Szerintem nem nyúzott,inkább vékonyabbá vált.Már a Matrix idején is feltűnt,de most méginkább.

Kíváncsi voltam és megnéztem Viggo nem gyűrűk urás képeit.Háááát....megmondom,szimpatikus,kedves embernek látszik,de tetszeni nem tetszik.Aragorn-"díszletben" egész más.Talán a csapzott haj és a borosta teszi,nem tudom:-))

Előzmény: KENU (155)
KENU Creative Commons License 2004.01.31 0 0 155
Köszönöm, hogy föltetted, nagyon jók!!! Szerinted is annyira nyúzott?? Mert szerintem nem.
Ja, egybként tévedtem, Ifj.Jack még csak négyszer látta a kalózos filmet, bocs...:)
Előzmény: wacsy (154)
wacsy Creative Commons License 2004.01.31 0 0 154

megtaláltam

V.M.-t még sehogysem láttam csak gyűrűk ura szerelésben...

Előzmény: KENU (153)
KENU Creative Commons License 2004.01.31 0 0 153
Én épphogy Keanu hagjáról nem maradtam le, mert tegnap volt egy mozis műsor az HBO-n és beszélt a Mátrixról.:) Nem t'om milyen régi felvétel volt, de szerinem nagyon jól nézett ki!
Láttad már V.M.-t szőkén?? Aragornként tényleg nem rossz, de szőkén nekem nagyon nem tetszik! Ha esetleg újra találnál egy-két friss képet, kérlek, tegyél be eggyet! Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy néz ki most!
Előzmény: wacsy (151)
wacsy Creative Commons License 2004.01.30 0 0 152
:-)
Nem vagyok jártas Oscar-ban,de ha a GG-ról 5 órás közvetítés volt,akkor erről esetleg még hosszabb lesz?:-))
Közben meglestem ám a globe-os Keanut!Igaz a hangjáról lemaradtam:-(

Köszi az információkat!Időhiány miatt nem tudom ezeket így követni,ide viszont elég gyakran benézek.

Ja és Viggo tényleg nem rossz:-))
Még csak a gyűrűk urában láttam,de kifejezetten van valami a tekintetében,ami nyomot hagy az emberben.

Azért ideje már egy újabb Keanu-fotónak is...

Előzmény: harpokratesz (147)
wacsy Creative Commons License 2004.01.30 0 0 151
Köszönöm :-)
Elég sokára láthatjuk a folytatást ami azt illeti.

A GG díjátadásról találtam képeket a neten.Csakis Keanu miatt kerestem,mert látni szerettem volna róla egy friss képet.Sajnos nem tettem el a linket és már nem tudom,hol láttam :-(
De jelenthetem,hogy Harpokratesz igazat beszélt:-)

Előzmény: KENU (146)
KENU Creative Commons License 2004.01.30 0 0 150
Tényleg nagyon jó hangja van, ebben egyetértünk! Ezért is jó eredetiben nézni a filmjeit! Szerncse, hogy az Oscarról nem fogok lemaradni, mert legalább az összefoglalót megtudom nézni!
Én is JD-nek drukkolok!...és persze GYU
Előzmény: harpokratesz (149)
harpokratesz Creative Commons License 2004.01.30 0 0 149
K. hagjától viszont elaléltam. kár, hogy nem énekel...
Előzmény: harpokratesz (148)
harpokratesz Creative Commons License 2004.01.30 0 0 148
a GG-t már nem fogod tudni látni, ezeket mindig élőben közvetítik, úgy mint az Oscart. talán a honlapját érdemes megnézni.

ja, és Keanuval volt interjú is, ha jól emlékszem, de nem értettem, mert németül ment.

Előzmény: KENU (146)
harpokratesz Creative Commons License 2004.01.30 0 0 147
Óhhh, egy Golden Globe-t kihagyni nem lehet, még ha ötórás is. ennyi filmsztárt együtt ritkán látni. Keanu jól nézett ki fekete öltönyben, az arca kissé gondterheltnek látszott, de azért igyekezett mosolygósra vennie magát. szerintem önmaga volt, olyan amilyen az életben, és nem kúlos, mint a Mátrixban.

Johnny Depp zseniálisan játszott a Karib-tenger kalózaiban, úgyhogy abszolút esélyes, bár én inkább Sean Penn-re tippelnék a nyerésben (Mystic River).

a GYU-nak nagyon szorítok és Peter Jackson-nak is, hogy vagy a legjobb film, vagy a legjobb rendezés kategóriában is nyerjen, annál is inkább, mert az amcsik nemigazán értékelik ezt a gyönyörű filmtrilógiát, talán mert fantasy-mese. nem népszerű náluk ez a filmes műfaj, nem úgy, mint keletebbre. szerintem a Mystic River fogja elvinni a pálmát, Clint Eastwood-nak muszáj már adniuk díjat. ő a rendező és a film is nagyon jó, de én teljes szívemből a ROTR-nak kívánom. azért mégiscsak hét év PJ és a stáb életéből. most tudtam meg, hogy PJ-t felkérte a New Line Cinema, a gyártó, hogy ő filmesítse meg a könyvet. azt hittem PJ is nagy Tolkien-fan (mondjuk most már biztos az) és önszántából vágott bele, de nem. ehhez képest nagyon profi munkát végzett és teljes odaadásal.
úgyhogy hajrá ROTR - minél több díjat zsebeljél be!
(érdekes, hogy a külföldi filmkritikusok sokkal jobban értékelik, szeretik a filmet, ezt Golden Globe bizonyította).

én már említettem Gollamot, hogy nagyon kedvelem, de hát ő max. csak háziállatnak lenne jó otthon, így kénytelen vagyok megnevezni a GYU-ból egy jó pasit (hogy legyünk hűek a topic címéhez):
az Aragorn-t alakító Viggo Mortensen azért nem rossz, elég jóképű, ráadásul egy sokoldalú művész: ír, fest, zenél, ... stb. verseskötete is jelent meg már. őt is besorolták a világ 50 legszexisebb embere közé. kár, hogy más filmben nem láttam eddig.
de, a kis Elijah Wood is tündéri hobbit a kék kontaktlencséjével. ő gyerekszínészként kezdte, állítólag kapkodtak érte a filmesek, mert olyan kis édes volt.

Előzmény: wacsy (145)
KENU Creative Commons License 2004.01.30 0 0 146
Na, akkor figyi: Elizabeth és Will az esküvőjükre készülnek, ám Elizabeth-et elrabolja egy nő, akiről késöbb kiderül, hogy Barbarossa lánya, aki bosszút akar állni az apjáért. Willnek egy szigetre kell elmenni menyasszonya után, ahol majd meg kell küzdenie egy viziszörnnyel(?!), és Jackkel is találkozik. Álítólag egymás ellen fognak harcolni, hogy miért, azt nem tudom... Mindezt egy újságban mondta el Orlando, hát, majd meglátjuk...a viziszörnyet nagyon nem értem. Egyébként Orlando nem volt hajlandó elárulni, hogy happy enddel végződik-e Will és Elizabeth szerelme, azt mondta, akkor senki nem menne el megnézni a filmet. Úgyhogy 2005-ig izgulhatunk...:)) Egyébként jó kedvre derített, hogy azt mondtad a Forradalmak jó film, nagyon sokan mondják nekem, hogy nagyon rossz lett, és ez elszomorít, nekem igenis tetszett és ezt vállalom! Nem tudod véletlenül, hogy adják-e valahol a Golden Globe-díj átadást? Úgy megnézném Keanut!
Előzmény: wacsy (144)
wacsy Creative Commons License 2004.01.29 0 0 145
Hát jól bírtad...!:-)Köszi a keanu-s adalékot is.Hogy néz ki most? Olyan mint a Matrixban vagy változott ahhoz képest? Friss képet nem is láttam róla.

Bevallom Johnny Depp-et megkedveltem a kalózos filmben látott alakítása óta.Nem a szépségéért,mert azt nem is lehetett itt nagyon látni a sok festék meg miegymás miatt,hanem amiatt ahogy játszott.

A Matrix Forradalmak így is kedvencem marad a másik két résszel együtt,ha jelölték,ha nem,mint KENU én is elfogult vagyok:-)
A Gyűrűk Ura az meg nálam magasan a legjobb film amit életemben láttam.Gondolom lesz Oscar-eső.

Előzmény: harpokratesz (139)
wacsy Creative Commons License 2004.01.29 0 0 144
:-) Érdekel!
Előzmény: KENU (138)
harpokratesz Creative Commons License 2004.01.27 0 0 143
11 Oscar jelölés a GYU 3-ra. még a fele is szép lenne, ha megkapja.
KENU Creative Commons License 2004.01.26 0 0 142
Tudom, és teljesen egyetértek az indoklással. Minek díjazzák kétszer ugyanazt! Abban azonban tényleg igazad van, hogy kemény indoklás! Valahol olvastam, hogy a stúdió teljesen ledöbbent a dolgon, mert ők azt hitték, hogy a végső harc a GYU és a Mátrix közt lesz! De sajna a Mátrixot már valahol a legelején kiszorták, ciki...
Előzmény: harpokratesz (141)
harpokratesz Creative Commons License 2004.01.26 0 0 141
sőt, Oscar-ra sem fogják jelölni a látvány kategóriában. indoklás: semmi újat nem hozott az első részhez képest.
azért ez kemény, de igaz.

kiváncsi leszek a GYU az Oscar-on mit fog kapni, ha már itt ilyen szépen bezsebelt. lehet, hogy semmit, vagy max. filmzene és látvány.

Előzmény: KENU (140)
KENU Creative Commons License 2004.01.26 0 0 140
Én épp most olvastam, hogy átadták a díjakat. Remélem, majd én is megnézhetem valahol! Az, hogy a Mátrix-Forradalmakat, nem jelölték semmire, csak azért van, mert a Mátrixnak már adtak díjat! Hogy egyébként milyen film, arról most ne vitatkozzunk, mert én Mátrix-kérdésben fanatikus vagyok! Mindenesetre elismerem, hogy az első a legjobb, és talán jobban jártunk volna, ha nem folytatják, de én így sem cslódtam! Ugyanis rosszabbra számítottam! Egyébként, ha félre értettelek, bocs!
Előzmény: harpokratesz (139)
harpokratesz Creative Commons License 2004.01.26 0 0 139
Tegnap ill. ma néztem reggelig a német Pro7-en a los angelesi Golden Globe díjátadást, ez az Oscar díj kisöccse. Keanu is ott volt, dumált a közönségnek, sőt díjat is adott át Uma Thurman-nel együtt, arra már nem emlékszem, hogy kinek. Jól nézett ki, bár egy kissé nyúzottnak tűnt az arca, viszont a hangja nagyon kellemes, mély és férfias.
Johnny Depp-pet jelölték a kalózos film miatt, de nem ő vitte el a pálmát.
Megj.: a GYU-3 tarolt. négy szobrot söpört be (legjobb film, legjobb rendezés, legjobb filmzene, legjobb betétdal), megérdemelten.
A Mátrix Forradalmakat nem jelölték egyik kategóriában sem. Hmmm.
KENU Creative Commons License 2004.01.25 0 0 138
Nekem azért is tetszik, mert még semmilyen rajzot nem láttam róla! Ami a kalózos filmet illet, én abban szakértő vagyak! Kétszer láttam, mert ez Ifj.Jack kedvenc filmeje, persze Orlando miatt(...)ő,ha jól tudom hatszor látta. Tehát, már azt is tudom, hogy mi lesz a második részben! Érdekel???:))) Egyébként szerinem ezzel fogják elszúrni, mármint, hogy csinálnak neki második részt! Na, majd meglátjuk...
Előzmény: wacsy (137)
wacsy Creative Commons License 2004.01.25 0 0 137
:-)
Nekem is nagyon megtetszett az a rajz.Kicsit talán oroszosra sikerült,de ennél jobb rajzot még nem láttam róla.
Előzmény: KENU (135)
wacsy Creative Commons License 2004.01.25 0 0 136
Na láttam a kalózos filmet:-)
Tetszett.Jó volt,hogy nem egy sima romantikus filmet csináltak,hanem hogy senki sem vette igazán komolyan magát benne.
Johnny Depp-et most láttam először játszani,meg voltam vele elégedve.Telejesen jól csinálta szerintem.
Orlando-nál nehezen tudtam átállni,hogy most nem Legolas-ként láttam,de az nem az ő hibája.Túl sok gyűrűk urát láttam azt hiszem:-)

A tesztet megcsináltam amiről volt szó korábban: Elizabeth az eredmény:-))

Előzmény: harpokratesz (129)
KENU Creative Commons License 2004.01.23 0 0 135
Ez a rajz nekem nagyon tetszik!!! De komolyan, modt tök jó kedvem lett tőle! Köszönöm! Egyébként már teljesen meggyógyultam...na, jó talán még egy kicsit köhögök, de ennyi.:)) Nekem AZ ördög ügyvédjében főleg az tetszik, hogy mindig van egy váratlan fordulat... Sajnos, most mennem kell. Szia!
Előzmény: wacsy (133)
wacsy Creative Commons License 2004.01.23 0 0 134

Egy ilyet találtam,nem is rossz szerintem:-)

wacsy Creative Commons License 2004.01.23 0 0 133
Szia:-) Remélem már meggyóygultál azóta!
Ez a topic nem annyira haladós,néha megy egy kicsit vagy nagyobbat aztán szünet:-)

Az ördög ügyvédjét már láttam,nem volt rossz egyáltalán:-)

Előzmény: KENU (132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!