nem lehet kérni? az a topic tök más, mint amiről eleve szól. évszakot kellett volna beleírni a nevébe. kérem vigyázzanak az elnevezésekkel a jövőben kedves fórumozók :))
Van egy 2008-as babák. Ők is jönnek:) című régi topik. Ma Kismazsi a noszogatásomra nyitott egy 2008 első félévének babái címűt, amit összevontak a régivel, azon a címen, miközben egy egész éves termés szülői úgysem férnek el egy topikban.
és zsizzsikhez hasonlóan inkább a hétköznap, vagy előre betervezett hétvége. max. szept. első két hete, később nem jó.
nyaralás ügyek
NEM Miskolctapolca, Bástya Hotel ajánlották, h nagyon jó és közben nagyon rossz volt. nem részletezem, gyerektelenül voltunk, gyerekkel még rosszabb lett volna.
IGEN erre csak 4 csillagos, puccos hoteleket tudnék ajánlani, céges út stb. tapasztalata. amúgy Olaszország Jesolon, Bibbionen és Velencén túl bárhol :)
Jaja, osztálytalálkozó a sulikezdés napján, teljesen stílszerű lenne :))
CSajok, fényképeket böngészgetek a gépemen, és találtam párat, aminél majdnem felkiáltottam, hogy a fodrász jó barát, és lehet nekem lobonc helyett könnyen kezelhető frizurám is :) Több, mint egy éve nem látta a fodrász a hajamat, hónapról hónapra tologatom, csak tudnám, miért :) Na talán az osztálytalálkozóra :)
Ki itt az osztályfőnök? Mert nem lesz könnyű összegyűjtenie a "lurkókat", azt már látom. Én könnyen alkalmazkodom bármihez, hétvége, vagy hétköznap, Pest, vagy vidék, csak döntsön valaki. Egy dolog kavarhat be nálam, az egyik anyám és anyósom szülinapja, ami augusztus 25-26, valamint a kb. 5-6 hét múlva esedékes magzatvízvétel, mert utána néhány napig igyekszem magam hibernálni. De a szept 1. minden szempontból szimpinek tűnik.
lehet kulfold is? IGEN - szlovenia, prebold, kamp dolina
.egeszen apro camping. 10x voltunk ott. szerintem ez mident elmond :)
.
NEM - ankaran camping. tul nagy. pontosabban oriasi.
NEM Nem irom meg, hol és ki, mert könnyen össze lehet futni a hirdetésével babás fórumokon, mivel bababarát szállásnak hirdeti magát. A szoba kicsi, alig fértünk el, a fürdőt más családdal kellett (volna) használnunk, és nem volt légkondi, ellenben tetőtéri szoba. Nem bababarát egyáltalán, a 7 hónapos kisfiunk csak akkor nem sirt, amikor szopott... Este összepakoltunk, éjjel fél háromra haza is értünk. Adalék: egy éjszakát kifizettünk, a fairség kedvéért, ám a felfújható medencénket csak utánvéttel voltak hajlandók utánunk küldeni. Kértem, hogy simán adja fel és utalom a postaköltséget, ez nem volt elég. (utánvétes dij jóval több)
IGEN Bóly Grecht Ház A falusi turizmus gyöngyszeme. Csodálatosan berendezett kis ház, az egyik felében csak mi ketten voltunk a férjemmel, pedig két szobás, plusz nappalis, egy szoba áráért. Bent a konyha-étkezőben kandalló-kályha, ami nagyon jól jött a május eleji hűvösebb estéken, mert befűtöttünk. A házigazda másnap friss gyújtóst rakott a ház elé, és megkóstolhattuk a néni által elrakott mézes diót is. Kedvesek, udvariasak voltak, ellenben nem akaszkodtak ránk, nem kellett udvariassági beszélgetéseket folytatnunk. A fiuk éttermében 1800 Ft-ért isteni libamájat ettem.:))))
a villámnyaralás tapasztalataiból okulva bedobnék egy témát: hova ne menjünk nyaralni? De hogy ne legyen olyan negatív a kicsengése, rögtön írjunk mellé egy helyet, hogy hova igen :)
mamua, sztem neked is lesz javaslatod ;)
kezdem:
NEM Tapolca, Szent György Panzió
Na, innen jöttünk haza. Az volt a legbosszantóbb, hogy a személyzet tök készséges és jó fej volt, a ház maga tök szép, és tényleg a központhoz közel, csak valszeg a tulaj lehet tehetségtelen, mert láthatóan a kis dolgokra abszolút nem figyel oda. Nincs pl. recepció, az étteremben ácsorogtunk a bőröndjeinkkel, és a terített asztalon töltöttük ki a bejelentkezőlapot. A szoba kopár, mindehhez kék ágynemű. A matrac néhány helyen el volt szakadva, az én paplanom olyan műszálas volt, hogy szabályosan odatapadtam hozzá. A barlang mellett van, ami lehet pozitívum is, de baromi zsúfolt a környék és ebből következően hangos. A reggeli érezhetően alsó hangon volt működtetve, de mindehhez egy halál udvarias pincért képzeljetek. stb. stb.
Sz'al nem sok mindenen kéne változtatni, hogy jó hely lehessen, de azokon mindenképpen.
Az Őrségben egy kis falu Nagyrákos, egy kisebb falusi kúria és a gazdasági épület lett átalakítva szállássá. Gyönyörű, ápolt kert, tisztaság, régi falusi bútorok, vendégköszöntő szilvapálinka ;) Őriszentpéter pár km-re, mi pont kifogtuk a
Hétrétország fesztivált nagy élmény volt. Főleg gyerekkel lehet az, a Nyitott Porták Hete azt jelenti, hogy be lehet menni kisállatokat simogatni a házakhoz, meg kürtőskalácsot sütni, meg ilyenek.
IGEN-eket szívesen tudok még ajánlani, de most eldugulok :) Többiek? :)
lillia (csak aug. 21. után) mamua (hozzám igazán nem kell alkalmazkodni, de szeretek listákban szerepelni:)) sipric stunc (többszörösen bukott, túlkoros, de nem reménytelen) veron (aki hol ebbe, hol abba az osztályba látogat, és aki augusztus 9-12-ig nem elérhető) zsizzsik (akinek elsősorban hét közben jó, de hét végén is megoldható csak akkor tudni szeretné jó előre az időpontot)
de most komolyan, varázsoljuk már vissza magunkat az eszemkába, valami új topikcímmel... legfeljebb bevállaljuk, hogy napi 5 hsz biztosan gyerekes (= gyerekkel kapcsolatos) témákkal fog foglalkozni, sztem ezt így is tartjuk :)
új cím jó ötlet:))) amúgy az összes időszakos topik, az ilyen-olyan évi babák és mamák mind-mind csevegős topik, mindben van szó rengeteg offról, nemcsak kizárólag a gyerekekről. na mindegy. hülye napja volt az illető moderátornak.