Hát, ha így állsz a dologhoz, akkor inkább egyesülünk a Zetével, és titeket kihagyunk a jóból. Ezzel mi is 3x-os bajnokok és 3x-os kupagyőztesek leszünk, emellett lesz két 3500-as csarnokunk, és ingyenbérletekkel átcsábítjuk az összes nézőt Körmendről. Ti meg majd hőzönghettek 500-an a tornateremben.
Bocsi, ez így elolvasva kicsit indulatosra sikeredett.
Nem értem, hogy miért kell a két megyei tábornak állandóan egymással foglalkoznia, amikor ott vannak a paksi cigánylegények, a debreceni tirpákok, meg a sötét bakonyi pécsiek.
Sokkal jobb lenne inkább összefogni, és egy erős megyei csapatnak szurkolni, amelyik 10 éven át 100%-os teljesítménnyel nyerné a bajnokságot.
Gondoljatok bele - lenne egy Lopatka, Kalvelis, Archie, Glavinics, Hunter kezdőötösünk, a padon pedig Kálmán, Trummer, Pankár, Ferencz, Feigl....
Kiszerelnénk az összes széket a zúj csarnokból, és 3500 ember tombolhatná végig a hazai meccseket. Verhetetlenek lennénk szurkolásban, nem?
Én erre szavaznék, várom mások véleményét a témában.
Na, öcsi, vegyél vissza egy kicsit! Ha még1x lemajomfalkósozod Baggiot, a legjobb WSU-s cimborámat, akkor nagy bajban leszel! Ennek a srácnak még a vére is sárga-fekete, szóval nem kellene belékötnöd!
Biztos te is csak törni-zúzni mentél a szép új csarnokba, mert nem tudtad elviselni, hogy nektek nincs ilyen. A győzelmetekre meg ne legyél túl büszke - Lacika is megmondta, hogy elfújták a bírók!
Szerintem meg ezaz igazság! Ti majom falcósok miért érzitek magatokat felsőbb rendűnek!NULLÁK vagytok és örökké azok maradtok!!!Nem akarok belekötni egyikbe se de ez akkoris így van ahogy leirtam és ha nem ismeritek el belül tudjátok, hogy ez igaz!!!
Ezt mindenképpen muszály volt ide beírnod? Szerintem menj, keress magadnak más helyet, ahol beleköthetsz a Falco szurkolókba! Bár nem hiszem, hogy ezt bárhol is szívesen olvassák, szóval jobb ha inkább csendben maradsz...