World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Most elgondolkodtam és rájöttem, marha régen voltam én Karában... na de majd a palával ha megnő, még 3 szint :-) A hétvégén viszont nem volt szivem kihagyni az AV hétvégét, így 67-esen retalent healre, ah-s zöld healercuccok, lett belőle egy s1-es kesztyűre, meg egy vindicator healer gyűrűre való honor. Már csak bele kell nőni :-)
És istenbizony beteg dolog ez a paladin, de tényleg!
Grat a killekhez Horaszéknak!
Tegnap A'lar-Void-Solarian hármasból a t5 vállasokon kívül talán csak 1 lootot nem törtünk.. szánalom szarul dobnak na.
A tankra eshet, csak a ranged/healerekre nem. Ha csak a tank kapja az infernal sebzését az könnyen healelhető. A melee max nem damagel addig amig a tüz miatt nem tudnak közel menni. Vagyis ezzel a módszerrel egyáltalán nem kell futkorászni, a tank beáll egy helyre, a ranged/healer ek a safespotba, ha a melee odafér annélkül hogy tüzet kapna akkor odamegy, különben sakkozik vagy valami.
Ha jól emlékszem valamikor November vége fele könyörögtek le tankolni Princehez, szépen megmutatták a safespotot, beálltam, rámlötték, meg sem kellett mozdulnom. :D Az első meteor rámesett, szóval a melee az elejétől bandage-elt. :) Egy hunter meg egy mage lötte le a bosst. :D Nem mondom hogy nem aludtam el a végére. :D
Mire gondolsz, bal oldalt a safe spot? Ha csak 2 ranged DPS van friss70es tankkal és healerekkel az nem sokat ér, meleenek nincs safe spot... Hidd el, ha olyan emberekkel jönnénk akiknek innen már nem nagyon kell loot, nem volna baj :D De remélem soha többet nem látom mostmár tényleg :D
Hát a farmhoz még kicsit gyakorolni kell a tűzből gyorsan kiállást, mert volt olyan h kiabáltuk a tűzben álló ember nevét és csak álldogált ott tovább... Mondjuk lehet hogy az is tényleg gond, hogy többeknek nagyon szar gépe van.
Hm. tegnap Hydrosst szétdotoltam áthúzáskor, volt nagy öröm és bódottá. Második próbálál annyira vigyáztam, hogy tán csak a paladinok nem előztem meg damage-ben:-))) Viszont Lurker waterbreath-szel és VE-vel elég nyugdíjas fight:-)) fasse fog ugrabugrálni:-)
Azt tudom csak mondani ezzel kapcsolatban hogy egyszer még régen egy attempt során egyszerre kijött legalább 1 oldalról az összes dög (30%nál ugye) és én MTként nyomtam egy challenginget. Olyankurvagyorsan még nem haltam meg :D
az egy alkalommal kinyitható összes tojás az nekem orosz rulett (még soha nem volt)
valamit biztos széttépnek (mondjuk eg yhealert :) )
amit mi szoktunk trükközni, az az, hogy egyik oldalt jó bőven eresztjük (4 nyitás), másik oldalról meg egy ember egyet kiereszt, megöli a hatchert és a spawnolt madarat
ha van mage, akkor lehet egy jóízűt fagyasztani, ha van palatank, akkor még csak az se szükséges :)
ja, és nem az enrage a lényeges, hanem a berserk timer, szóval van idő
koszi. multhet penteken megvolt a tokeletes taktika de csak 1 mage volt velunk.
Jan'alira a kov csapat ment le.
MT, OT warriorok DD warri (20% nal elhangzika mondat, na most huzd le...:) Rugo egy allat, szinten. ha nincs meg neki a napi 1.5M dmg done rosszul van. Survi hunter (en) 2 mage, Druid, Pap, Pala.
Namarmost, ha a DD warri es az OT helyett van mondjuk 2 lock, akkor egy alkalommal kinyithato az osszes tojas, es a madarak eleg gyorsan lenyomhatok ahhoz, hogy a teleport ne hagyjon eletben beloluk senkit.
Igy 2 reszeltbe nyitottuk oket, en raktam lassito csapdat aztan mentem vissza dpselni a bosst. t4 szintu gearben isszonyat mana igenyes a fight es a legkisebb hiban el lehet csuszni. cserebe ugye, rezetelheto:)
megfekudt a rohadt tetves Jan'ali. Rengheteget szoptunk vele, mivel ZA nem fokusz, igy mindig mas setup ment le. De aztam sikerult egy vegyes cswapatot osszehozni es meglett a tokeletes taktika. A tankon kivul 3 melee volt velunk szoval nem a legidealisabb osszeallitasban mentunk, szoval nem a konnyu utata jartuk be.