Ezennel pályázatot nyújtok be a Szabadalmi Hivatalhoz a következő tárgyban: a
SEX, BABY?
YES, OF COURSE, BABY!
szlogen a mai naptól szerzői jogvédelem alatt áll, használni csak lubtagoknak szabad, minden egyéb más, üzletszerű ( :-) ) felhasználáshoz a lub külön engedélye szükséges!
Béla, a felsorolt dolgokkal nagyjából egyetértek, de a tehénlepény hogy került a pólódra? :-))) Egyébként is Paulinának egészen speciális őszibarackjai vannak! :-)
a libertine
u.i.: minek írjak én memoárokat, ha itt van Béla?!
Örömmel jelenthetem, hogy a paulinamartinez által a 2535. alpontban felvetett metafizikai fogantatású problémára, miszerint "kijön-e a barack a pólóból?", egy jól megtervezett tesztkísérletsorozat keretében sikerült empírikus választ taláni, melyet végül is az objektív megfigyelő és mosónő szerepét vállaló barátnő definiált matamatikai egzaktsággal: "a qrva életbe béla, ez má a harmadik trikód, amit ma leeszel, ez a barackfolt soha a büdös életben nem fog kijönni"
A precíz, mekkfeszített kutatómunka során górcső alá került további kutymászok, amelyek szintén NEM jönnek ki a pólóból:
sör
dinnye
dinnyére sör
Tisza
béla
galamb-, veréb-, kis- és nagykócsag-, bakcsó-, gém- és tehénlepény
véres és kóser szúnyog
Ariel
Béla visszatért! Erre már nagy szükség volt a gaz uhrinista reakció ellen vívott harcban! Azér azt ismerd el Béla, hogy távollétemben én tartottam a lelket a topikban, illetve PMB minden igényt kielégítő kiszolgálása is rám hárult ;-). Na jó, megyek, és én is jól leiszom magam...bulizunk?
Természetesen már visszaélveztem az összes hozzászólást az utolsó betűig, mindenki és minden nagyon jó volt, különösen béla mexokott okos, intellikens, ciporázó mondásainak hiánya aranyozta be a topic ragyogását, dehát minden jónak eccer végeszakad
Huhkk, mos jut eszembe, itten a széklábfagóba nem is szabadna innom munka közben, még lefaragom az ujjaimat aszt mivel pötyögtetem a klaviatú
Olvass csak alaposan vissza, légy oly drága!
Csak van aki olyan langy szellő módjára adja elő, nem mindenki egyből hurrikán... :)
És hát ugye azért volt oly síri a csend, mikor síri volt, mert csendben sírtunk, sirattunk.
Pedig, éppen csak most volt, hogy ne is lássátok, kitöröltem az utolsó könnycseppet a szemem sarkából, és eltökkentettem magam, hogy bátor, erőslelkű, karcedzett férfi módjára nem is mutatom kifelé, a világért el nem árulnám senkinek abbéli megrendülésemet, hogy ejnyebizony eléggé el nem ítélhető módon a távollétemben a hozzászólások méltatlanul alacsony hányada pendítette a "merre jár, hol lehet óóóh a kedves bélánk?" gondolatkört, valamint "Ain't no sunshine when he's gone"-t sem füttyögte senki elkeseredve, szóval asszem ma valaki(k)nek nagyon, de nagyon mekkellene vigasztaniauk.
Magyarán örüjjünk egymásnak, de ez így túl eccerű lenne...