Keresés

Részletes keresés

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.02.28 0 0 192
Na újra itt vagyok.

Az télleg vicces lenne, ha Dobcsi egyszercsak ezen a fórumon kötne ki... De nem hiszem hogy rájönne hogy tulajdonképpen az ő családi ügyeit elemezzük...

Kenu: Nagyon boldog vagyok, hogy Csülökkel foglalkozol.:)

Márc. 15? De ugye Ifj. CJS is jön?:)))

Amúgy akarod, hogy közzétegyük a fórumon a Supermanjeid listáját, (ami ugye nálam van)?

Harpokratesz: Ezzel a bigámiával annyira beletaláltál, hogy amikor először olvastam azt a hozzászólásodat, hirtelen azt hittem gondolatolvasó vagy.:)))

Amúgy érted,hogy úgy nagyjából hogy miket hablattyolunk itt össze?

Mrs. Jack Sparrow: Neked csak annyit mondhatok, hogy gépelj! Más fórumokon is olyan jól ellevelezgetünk, hogy az egyszerűen fantasztikus.:)

Előzmény: KENU (191)
KENU Creative Commons License 2004.02.28 0 0 191
Na, és ha olyan, szép félholdalakú, szemüvege lenne, mint Dumblinak??:))

Egyébként, ha tegyük fel mégis épp ezekre a fórumokra jár??? Tudod, milyen filmmániás, lehet, hogy Kenuka a kedvence...és minden nap 728 hozzászólást biggyeszt ide, hah? Az azért izgi lenne, nem?
Na, most megyek tudod épp Csülököt elemzem.
A jeles dátumról majd mekérdezzük a férjedet is, már mint az itt jelenlévőt!

Előzmény: Mrs Jack Sparrow (190)
Mrs Jack Sparrow Creative Commons License 2004.02.28 0 0 190
Hmm, ezen a jeles (undorító) napon? Nekem jó :))) Küldtem mailt, nézd meg nagyon sürgősen!!

Hát... akkor azt hiszem öhm... nem tom, mit csinálnék :)) Télleg, lehet, hogy van nete... upsz! Na jó, neeem, ilyen fórumokra ő azér nem jár... és a nevét se ismerné föl... hacsak nem olvasta a táblát...

Hát érdekes lenne szemüvegben. De eddig Alant se tudtam elképzelni, pedig most rá is tettek egyet, és egyáltalán nem áll neki rosszul :)) Hát nyilván nem kerek szemüveg lesz, hanem vmi szögletes.

Még szép, hogy én beszélhetek a családi ügyeidről, mivel azok kettők családi ügye, nemdebár? :)))

Előzmény: KENU (189)
KENU Creative Commons License 2004.02.28 0 0 189
Mindenekelőtt elnézést kérek Wacsytól, amiért elgépeltem a nevét, nem volt szándékos, mais c'est triste, mais c'est comme ca! ("Szédííít" tessék oda képzelni.:))
Mit ne mondjak, jól megtárgyltátok a családiügyimet, ha ezt tudom, előbb jövök, dehát... sajna a Rejtő-disszertáció visszatartott! Ám, ha jobban belegondolok a
(S)úrnő megteheti, hogy a témáról beszéljen, úgyhogy nem szólhatok semmit!
Kedves Mrs. Sparrow!
Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy Dobcsi rendszeresen olvassa e fórumot!?
Jaaaj, tudjátok mi jutott eszembe?? Ha tényleg Keanu lesz Superman, akkor mint újságíró szemüveges lesz...El tudjátok ezt képzelni? Mármint tudom, hogy amikor rácsatlakozik a Mátrixra, akkor is mindig szemüveg van rajta, de az más, az napszemüveg. Ti el tudjátok képzekni, olyan szemüvegben is, amilyen pl. nekem van?
Lórien, március 15., Mátrix nézés, na?
harpokratesz Creative Commons License 2004.02.27 0 0 188
na, úgy látom ezzel a bigámiával belecsaptam a lecsóba, ajajj, ha ezt tudom...:))
nem volt szándékomban célozgatni, ugyan dehogy, arról nem beszélve, hogy fordítva gondoltam (nem többnejűség, hanem többférjűség, mivel Supermanekről beszéltünk:)

különösebben nem vagyok németrajongó, de a PRo7-en nagyon jó filmek szoktak menni.

Kenu: wacsyt én is hiányolom, nem tudom mi lehet vele, de remélem nézi az Oscart.

Előzmény: Mrs Jack Sparrow (187)
Mrs Jack Sparrow Creative Commons License 2004.02.26 0 0 187
Hirtelen Jack, nem tudtam ki vagy. Aztán mikor legutolsó mondatkezdeményedet olvastam, világ gyúlt benem :))

Szegény harpokratesz... mibe csöppentél bele! :))))

Na, jelentem, itt vagyok. Hiányolva voltam, ahogy látom. Jack, dehogy mész te Giselle-hez... majd lesz itt nemulass!

Hát igen, a bigámiával, meg egyébbel kapcsolatos utalásokat a Bori igaz története című műben találhatod meg, harpokratesz, úgy érzem, néha teljesen értehetetlen, amit írunk. :))))
Nos, Lórien Úrnőjének KENUval való viszonya eléggé meghatározhatatlan. Na jó, annyit azért elárulok, hogy mindketten feleségek, ugyanannak a férfinak a feleségei, ugyanis mindhárman mohamedánok. Így érthető? Valamit muszáj tisztázni a sok homály közül, bocs. Harpokratesz, szerinted akkor ennek mi a neve? Tehát a két feleség minek nevezi egymást... mert ez egy nagyon izgi kérdés. (remélem, Dobcsi ezt nem olvassa...:))))))

Na, akkor még egy tisztázás. A PRO siebenre én csak azért mondtam, hogy az egyik legjobb csatorna, mert német. :))) És én... németrajongó vagyok.

Bogi... jaja, az nagyon édi volt :DDDD Nem is tudta, milyen jelentőséggel bír a mondandója... de egyébként ott felvetült bennem a kérdés, hogy ha úgy működik pszichésen, hogy megőszül hirtelen az ember, akkor visszafele nem működik vajon? De, biztos, hiszen erről szól az agykontroll. Csak ezt akkor nem akartam szóbahozni. Andi eleget dumált már közbe.

Hát Lórien Úrnője biztos elfogult lenne a te Supermaneddel, KENU drágám, legalábbis az egyikkel. A közös férjetekkel. Már ez se titok. Fölfedek én itt szép sorjában mindent :) És ahogy látom, a másikkal is, ahogy ezt te is kiemelted.

Ó, Rejtőkém, édesem, megvan a bizid? Jaaaaaj, király!!! :))))) Gratula! (bár ezzel elkéstem már:)). Nade azér még ugye bejársz? Vagy nem? Ne tedd ezt velünk... És ne írd, hogy C'est triste, mais ce comme ca. (remélem az ötöske kivételével jól írtam...)

A kört én se láttam, de azt mondják nagyon durva. Hallottam róla persze, tudom a történetét.

Ja, KENU. Lórien Úrnője megkért, hogy mondjam el, hogy be kéne fejezni a Mátrixot, csak nem tdja, mikor, mert zsufi az órarendje. Jelenleg ugyanis... egy betegségben szenved...

Jack Sparrow Creative Commons License 2004.02.26 0 0 186
Kedves Harpokratesz, milyen családot emlegetsz te itt?!:)

Ifj. Capt. Jack Sparrow tényleg van, csak ritkán ír, Mrs. Jack Sparrow pedig jóformán egyáltalán nem. (Utoljára a KTK-fórumban láttam, úgy hónapokkal ezelőtt.) Úgyhogy ha Lórien Úrnője tényleg jól ismeri, akkor megmondhatná neki, hogy írjon, mert különben megyek Scarletthez meg Giselle-hez!:)

Gore Verbinski tényleg jó, de szerintem azért mégiscsak JD a best (a KTK-ban persze). Az én karakterem pedig aztán igazán jó, nem?

Az egértanyát lehet h. láttam, de nem vagyok benne biztos, A kört viszont nem. Hát ez van. C'est triste...

Előzmény: harpokratesz (183)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.02.26 0 0 185
No akkor én is csak sorban megyek.

Szögezzük le: én még nem tudok németül!!! De majd egyszer megtanulok (ígérem), és akkor majd nézem a Pro siebent. De addig pourquoi?

Kenuka Supermanjeit illetően nem is hinnéd mennyire értek a témához. De a tieidről is sokat tudok ám.:)))

Harpokratesz: a bigámiával nem is tudod mennyire közel jársz az igazsághoz! de erről majd talán Kenuka bővebben tájékoztat.:) Tudod én nem vagyok mohamedán.

Kenu:Apropó, tisztázhatnánk mit értünk kettőtök kapcsolatán? Ugyanis még mindig nem tudom milyen kapcs.-ban állsz Lórien Úrnőjével.

Lórien Úrnője:Gerzsonka persze hogy hisztis, hát hiányzik neki az anyukája! Há hogyne lenne hisztis!

Hogyhogy nem tudod hogy Kenuka balkezes???! Ez kérlek szépen kedves Lórien Úrnője, EVIDENS!

Amúgy ha már a jó hangoknál tartunk, megemlíteném Kenneth Branaght.:)
És Viggo francia szinkronhangja se rossz. Vagy csak túlságosan hozzászoktam?:))))

A rejtő-összest pedig olvasd szorgosan. Említettem már hogy Kenu ír nekem egy Rejtő-disszertációt? Szóval, Kenu, csak szorgosan!

Közérdekű info: ebben a pillanatban érkezett meg a nyelvvizsgabizim!!!!!!!!!

Előzmény: Lórien Úrnője (179)
KENU Creative Commons License 2004.02.26 0 0 184
Én, mivel nem vagyok Sparrow, sajnos nem válaszolhatok a kérdésedre, hogy ők család-e vagy sem...:)) Szerintem kérdezd Lórien Úrnőjét! Nem is hinnéd, milyen jól ismeri Mrs. Jack Sparrowt! Talán nála jobban senki sem!:))

Oh, máig bánom, hogy lemaradtam a Golden Globe-ról, és így nem hallhattam Keanut!:( Még szerencse, hogy Wachy fölrakott pár képet! Tényleg, nem tudod mi van vele? Rég járt erre. Vagy csak én jövök túl sűrűn??

Na, én meg Orli babát nem sorolom a jó színészek közé! Dehát... Ezennel én is meg fogadom, hogy nem szapulom őt többé, de csakis azért, mert ifj.Jacknek holnap van a születésnapja! Tudom, neki Orlando nagyon fontos, mondhatnánk úgyis, Orlando Jack Supermanje! Ezzel vissza is tértünk eredeti témánkhoz!:)

Előzmény: harpokratesz (183)
harpokratesz Creative Commons License 2004.02.26 0 0 183
és van egy ifj. Captain Jack Sparrow is, nem? ez egy család itt, vagy csak...?

a KTK nemcsak a remek színészek miatt sikeredett ilyen jóra (JD, Orlando Bloom, stb.), hanem a rendező miatt is, aki eddig csak jó filmeket csinált: Gor Verbinski, érdemes megjegyezni a nevét. ő rendezte az Egértanyát, ami egy egész jópofa, élvezhető vígjáték, egy rafinált kis cincogi főszereplésével, és A kör című filmet, ami egy japán horror remakje. csak ajánlani tudom mindenkinek, hátborzongatóan jó, és nem a szokványos idióta sztorikra épül.

Előzmény: KENU (180)
harpokratesz Creative Commons License 2004.02.26 0 0 182
Légy üdvözölve Lórien Úrnője!

Én is megerősíthetem, Kenuka balkezes és gyönyörű, férfias, mély hangorgánuma van. A Golden Globe gálán majd beszartam tőle, de mint színészt nem kedvelem.

Oscart már csak PJ és GYU miatt is kell nézni, lehet szorítani, hogy minél több díjat seperjenek be, megérdemlik. Ja, és Johnny Depp is ott lesz, jelölték, de nem ő fog nyerni.
A PRO7 tényleg a legjobb német csatorna, én is sokat nézem, pedig nem tudok németül. Hétfőn ott is lesz egy rövidebb összefoglaló az Oscar-ról, nemcsak az HBO-n.

Viggo egyáltalán nem nőies, igencsak sármos pasi, de csak a GYU-as frizurával. Kár, hogy eredetiben szőke. Érdekes, nekem A fekete lovasok, a Nazgúlok..., épphogy nagyon tetszett tőle, olyan sejtelmesen, borzongatóan mondta, hogy jujj...!

Don Juan de Marco most ment a napokban a TV2-n, JD bizony jól alakított benne, de sajnos, tényleg sok rossz filmje van. Most kezd igazán feljönni a karrierje.

KENU Creative Commons License 2004.02.26 0 0 181
Kedve(S)úrnőm!

Én tényleg lefejezlek... Mit gondolsz, miért nézhettük meg a Mátrix2-t múlt év végén???? Azért, mert Keanu Revees balkezes. Most már jegyezd meg ezt kérlek!
Ezúton köszönöm, hogy vigyáztál az én kis Gerzsonkámra, ami persze azért valahol természetes is, tekintve kettőnk viszonyát, de azért tényleg köszönöm!!!
Ami Rejtő Jenőt illeti, ő az én/mi Supermanjeinket tekintve szakértő, ami ugye bár te nem lehetsz, mivel valószínüleg igencsak elfogult lennél ez ügyben, nemdebár??? Egyébként igazán örülök, hogy föltüntél e fórumon!"Ja, Keanuhoz meg annyit, hogy nekem is szimpi."
Imádlak...:))) Azért is jó, hogy itt vagy, mert így tőled is megkérdezhetem:Mikor folytatjuk a Mátrixot??
Ja, egyébként sosem hittem volna, hogy életemben valaha is örülni fogok annak, hogy Bogi órát tart, de amit ma az őszülésről mondott, az tényleg tetszett!:)))

KENU Creative Commons License 2004.02.26 0 0 180
Ja, nem úgy csak tudod, nem rég Jenő, Mrs.Jack Sparrow (Ismered Mrs Jack Sparrowt?? Ha, nem majd meg fogod! Ez biztos.:)) meg én elkezdtük nézni a Mátrixot, az első és legjobb részt na, és épp amikor Hugo magával vitte Morpheust, hogy kiszedje belőle a kódot, Mrs. Sparrownak el kellett mennie... Úgyhogy én azóta is szenvedek, mert még mindig nem néztük meg a végét. Én csak ennyit értettem folytatás alatt. Azt hiszem, ha csinálnának egy 4. részt, már én is kidölnék...
Előzmény: harpokratesz (178)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.02.26 0 0 179
Na, beszabadultam ide :)) Hümm... akkor csak szép sorjában.

Aki nem ismerne, most már ismer.

Gerzsonka, üzenem, hisztis (én vigyáztam rá, merthát ugye...)

Kedves Rejtő Jenő! Mi az, hogy nem akarod megnézni németül? A PRO sieben az egyik legjobb csatorna!!!! Na váááárj csak, adok én neked...

Lenne egy diszkrét kérdésem: Kenuka balkezes? Mármint nem az itt megjelent, hanem a valódi. Már nem bírom követni, tudom, hogy lefejeztek, de ez van...

Nos, Kenuka hangját még sztem nem is hallottam eredetiben, de ha szépnek mondjátok, akkor rohanok meghallgatni (csak tudnám, hova rohanjak...), ugyanis én rajongok a szép hangokért. Két kedvencem van eddig: Szakácsi, és Alan Rickman.

Viggo... hát... én nem is tudom, mit szóljak itt. Az igaz, hogy borzas a haja, de nem a megfelelúő szögben, és az egész pali anyira... unszimpi, az a nőies mozdulat, pl. mikor az első részben Bríben mondja, hogy -Ők a fekete lovasok, Nazgúlok... és ezt egy olyan hihetetle gesztussal mondja, hogy... vááá! Igen, hát a haját... nos, az már annyira undorító, hogy mi itthon azzal szoktunk viccelődni :)

Elijah télleg cuki volt picinek, tesóm rajongása következményeként majdnem az összes filmjét láttam már. De úgy mostanra azé kicsit érdekes, hogy megmaradtak neki ezek a hatalmas szemei.

"Itt most ünnepélyesen megfogadom, hogy nem szapulom tovább Keanut, hanem hallgatok mint a sír." Szerződés? :))))))) Azt hiszem, ezúttal több tanúnk lenne :)))

"Én tudom, ki lesz Superman, mármint számodra... (De ez nem publikus:)))))" Ejnye, ejnye, kedves Rejtőkém!!! :)))
Te is skizo vagy egyébként. Sőt, nemsokára háromszorosan az leszel, ha beírsz oda, és tudod, az 500-ast...
"No hát igen, én vagyok itt a szakértő" Nade kérem! Ezt kikérem magamnak! Feltételezted, hogy nem olvaslak? Nem olvasom Rejtő összest? ;))))

Na, hát ennyi bemutatkozásnak talán elég.

Ja, Keanuhoz meg annyit, hogy nekem is szimpi. Csakhogy a témához is hozzászóljak :))

Ja, még egy. Johnny Depp imádnivaló!!! Különösképp a KTK-ban, de hát azé... ő nagyon jó színész, csak béna szerepeket kap. De pl., fantastisch volt a Don Juan de Marco. Ki látta?

harpokratesz Creative Commons License 2004.02.26 0 0 178
miért, nincs befejezve??

nem hallottam további folytatásokról, az Arany Málna után pláne kétlem:)

Előzmény: KENU (177)
KENU Creative Commons License 2004.02.25 0 0 177
Bocsesz, de a "válasz erre" parancs valamiért nem működik.
Kedves Jenő!
Amint látom Dömperkével kapcsoatos üzenetem redben eljutott hozzád! Ennek roppantmód örülök, nem tudtam volna elviselni ugyanis, ha aggódsz. Egyébként Gerzsonka hogy viselkedett amíg távol voltam? Remélem, jól. Éppen most fejeztem be a Rejtő-disszertációt mára. Ha minden jól megy pénteken meg kapod a lemezt!
Essen pár szó Keanuról is, mégiscsak róla szól ez a fórum, kérdésem:
Mikor fejezzük be a Mátrixot??? Erős elvonási tüneteket észlelek már magamon, például kezdem azt hinni, hogy: My name is NEO...:)))
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.02.25 0 0 176
No hát igen, én vagyok itt a szakértő. Igazából mindkét Supermanedre gondoltam, de elsősorban a piros pulcsis illetőre. Szóval amint hallom Dömperkével minden rendben.:))))
Egyébként ha a balkezesek hajlamosak arra hogy skizok legyenek, akkor ezt sajnos én sem titkolhatom sokáig... Nem mintha nem lenne egyértelmű...
Amúgy sajnos nekem nincs HBO-m, németül pedig nem igazán vágyom rá, hogy megnézhessem, úgyhogy majd informáljatok!
Előzmény: KENU (175)
KENU Creative Commons License 2004.02.24 0 0 175
Hát igen...:) Ám egy kissé szégyenlős vagyok a témát illetően!:)) Na, jó csak vicc volt! Egyébként, ha megint erre tévedne, kérdezd meg nyugodtan Rejtő Jenőt, bármilyen fura ő igazi szakértő, ha az én Supermanjeimről van szó!
Előzmény: harpokratesz (174)
harpokratesz Creative Commons License 2004.02.24 0 0 174
neked is több Supermaned van? éljen a bigámia!
Előzmény: KENU (173)
KENU Creative Commons License 2004.02.24 0 0 173
Na, de kérlek kedves Rejtő Jenő! Ennyire nyilvánvalóak az érzelmeim???? Nem baj. Egyébként melyik Supermanemre gondolsz? Arra amelyik olyan gyönyörűségesen tudja énekelni nekem KEDVNC ÉNEKESNŐD dalait, hogy teljesen belefeledkezem a piros pulcsijába, vagy netán arra, akinek, ha egyéb jó tulajdonsága nem is lenne, ahhoz, hogy szeressem számomra már az is elég lenne, hogy balkezes, mint én? (És persze te. Ja, és minden balkezes zseni, mint tudjuk! Te, Jenő szerinted fennáll veszélye, hogy skizók leszünk?? Állítólag a balkezesek hajlamosak rá.:)))

Én a hétfői HBO összefogalót nézem meg, tudom magamról ugyanis, hogy nem leszek képes fönn maradni... Kár, hogy hétfőn reggel mindent megtudok.:(

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (171)
harpokratesz Creative Commons License 2004.02.24 0 0 172
JD-et én sem tudnám elképzelni, nem az a fajta.

az egész Arany Málna poénból lett kitalálva, ill. hogy lássuk, mik és kik voltak az év nagy bukásai, csalódásai. ugyanazok a kategóriák, mint az Oscar-nál, poénból osztogatják a díjakat, persze nincs díjátvétel, csak jelképes értelmet hordoz.

el ne felejtsétek, hogy most vasárnap késő estétől hajnalig Oscar gála közvetítés az HBO-n és a német Pro7-en. szokott lenni egy rövidebb változat is másnap.

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (171)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.02.23 0 0 171
Én tudom, ki lesz Superman. Mármint a számodra... (De ez nem publikus:)))))
Johnny Deppet egyébként sem tudnám elképzelni Supermanként. Keanut sem igazán. Bár a Mátrixot láttam már párszor, de ez azért más.
Egyébként tetszik ez az Arany Málna. Poén egy név...
Előzmény: KENU (170)
KENU Creative Commons License 2004.02.23 0 0 170
Na ugye, én is azt halottam, hogy ő lesz az új Superman, hisz már a Mátrix2-ben is "Supermant játszik".:)(Na, jó talán te nem ismered annyira a film minden szavát, mint én, de szerintem ez mindenkiben megragadt.) Ez azt jelenti, hogy nincs más dolgom, mint várni, várni és várni. Állítolag, valahol még régebben olvastam, hogy 2004-ben jön...:)
Arany Málana...hát...hát...hmmmm....hmmmm...
harpokratesz Creative Commons License 2004.02.23 0 0 169
a Mátrix után nem nehéz kitalálni ki lehetne az új Superman, már gyakorlata van benne. JD el se vállalna egy ilyen szerepet, pláne most a kalózós film sikere után.

én is megfogadtam, hogy nem szapulom többet szegény Keanut, nem ildomos itten, de a múlt heti Cameron Diaz-os filmben megint ótvarul játszott, mondjuk maga a film dettó, de azért ejnye-ejnye, tessék már valamit produkálni.

a Mátrix 3-at Arany Málna díjra jelölték az USA-ban (itt osztják a legrosszabb film, legrosszabb színész, rendező, stb. díjakat, persze abszolút komolytalan a dolog), a legrosszabb rendező kategóriában a W-testvérek is elvihetik a pálmát.

Előzmény: KENU (167)
Ifj. Captain Jack Sparrow Creative Commons License 2004.02.21 0 0 168
SZIASZTOK!
Boldog szülinapot KENU!
Remélem tetszik a kártya amit tőlem kaptál!
El kell ismernem, hogy Keanu gyerekként nagyon édes. Itt most ünnepélyesen megfogadom, hogy nem szapulom tovább Keanut, hanem hallgatok mint a sír.
MEGVAN NEKEM A KARIB - TENGER KALÓZAI DVD-n :) NAGYON JÓ!!!!!!!!!!!!!
KENU Creative Commons License 2004.02.13 0 0 167
Na, úgy látom megint kicsit leálltunk! Nem baj, azért nekem lenne egy kérdésem:
Ki lesz az új Superman?
Ifj.Jack Sparrow-tól úgy hallottam, hogy Johnny Depp... Én viszont azt hallottam, hogy Keanu.
Azóta Jack azt mondta, hogy Depp Superman legfőbb ellensége lesz!
Engem azonban még mindig izgat a kérdés, hogy ki lesz Superman, ha tudtok valamit kérlek, írjátok meg!
Köszi!
harpokratesz Creative Commons License 2004.02.09 0 0 166
ezt a filmet csak IMÁDNI lehet, más lehetőség nincs. a legcsodálatosabb fantázia -és mesevilág, ami valaha is létezett. a könyv és a film is remekmű, ezer köszönet Tolkien-nek és Peter Jackson-nak, és remélem Hollywood végre felismeri és elismeri ennek a csodálatos filmtriógiának az egyszeriségét és rendkívüliségét. PJ pedig a világ egyik legjobb, legnagyszerűbb rendezője. amerikai director soha nem tudta volna így filmre vinni, egy európai talán. csak azt sajnálom, hogy
a legjobb színész, ill mellékszereplő kategóriában nem jelöltek senkit, pedig lehetett volna. Elijah Wood-ot talán még nagyon fiatalnak találják a húsz évével, én nem sajnálnám tőle a díjat, nélküle a film nem az lenne, ami. és persze a többiek is...
már várom az Oscart, és nagyon szurkolok a LOTR-nak.

Előzmény: Ifj. Captain Jack Sparrow (165)
Ifj. Captain Jack Sparrow Creative Commons License 2004.02.08 0 0 165
Sziasztok!
A négy alkalom már ötre módosult, imádom ezt a filmet és mindig fel tudok benne fedezni valami új dolgot.
A GYU első részét 10 – szer láttam, a másodikat 5 – ször és a harmadikat csak 2 – szer. Ez nagyon szomorú, de persze majd megnézem még, mert nagyon tetszett.
Na most mennem kell majd a jövő héten is írok valamikor.

KENU Creative Commons License 2004.02.04 0 0 164
Még jó...:)) Szörnyű lenne...
Előzmény: wacsy (163)
wacsy Creative Commons License 2004.02.03 0 0 163
:-))

Neeem...nem rakom fel az ellenpárját:-)

Előzmény: harpokratesz (162)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!