Hát ez is egy jó edzés. Ki lehet próbálni.Csinálni kell edzeni kell!!
Azért hozzá kell tenni szerintem ehhez az edzéshez hogy ezt az NFL NHL csapatok szezon közben szokták használni...Azért hogy teknikará atletikus gyakorlatokra több idejük legyen.Ők ezzel tartják magukat szinten.Előtte meg van egy kőkemény alapozás.Nem véletlen az egyetemeken vagy az NFL ben a hónapra leosztott edzésterv.
Week 13: Detroit Lions - Tennessee Titans 10-47 Dallas Cowboys - Seattle Seahawks 34-9 Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals 48-20 Buffalo Bills - San Francisco 49ers Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens Cleveland Browns - Indianapolis Colts Green Bay Packers - Carolina Panthers St. Louis Rams - Miami Dolphins Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints Washington Redskins - New York Giants San Diego Chargers - Atlanta Falcons New York Jets - Denver Broncos New England Patriots - Pittsburgh Steelers Oakland Raiders - Kansas City Chiefs Minnesota Vikings - Chicago Bears Houston Texans - Jacksonville Jaguars
Week 13: Detroit Lions - Tennessee Titans 10-47 Dallas Cowboys - Seattle Seahawks Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals Buffalo Bills - San Francisco 49ers Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens Cleveland Browns - Indianapolis Colts Green Bay Packers - Carolina Panthers St. Louis Rams - Miami Dolphins Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints Washington Redskins - New York Giants San Diego Chargers - Atlanta Falcons New York Jets - Denver Broncos New England Patriots - Pittsburgh Steelers Oakland Raiders - Kansas City Chiefs Minnesota Vikings - Chicago Bears Houston Texans - Jacksonville Jaguars
Rövidesen kiderül... én 3 hete elkezdtem csinálni, és szigorúan betartok mindent... a gyakorlatok végére jobban fáj a gyakorlat, mint eddig bármikor. Szerintem működni fog. Kiderül! :D
Mielőtt valaki felsikítana, egy kis ízelítő a leírásból....
"
Magyarországon nyilvánvalóan még inkább idegenként tekintenek rá, hiszen szakirodalma magyar nyelven nem létezik. Éppen ezért szeretném még egyszer felhívni a figyelmet arra, hogy ez a módszer az Egyesült Államokban nem annyira perifériára szorult, mint ahogy azt nálunk sokan képzelik. Erre talán megfelelő példa azoknak a csapatoknak, személyeknek felsorolása, akik H.I.T. edzés különböző változatait alkalmazzák:
NFL:
Pittsburgh Steelers
Minnesota Vikings
Cincinnati Bengals (a 70-es évek óta)
Philadelphia Eagles
Arizona Cardinals
Washington Redskins (1981 óta)
Tampa Bay Buccaneers
New York Giants
Carolina Panthers
Az NHL-ben a Stanley Kupa győztes Pittsburgh Penguins.
Az NBA-ben a Boston Celtics.
És egyetemi szinten:
The University of Kentucky
Southeast Missouri State University
University of Detroit - Mercy
Michigan
Penn State
Villanova
Stanford
Michigan State
The University of Toledo
The U.S. Military Academy
Providence College
Western Kentucky
The University of Cincinnati
Drexel University (PA)
University of Miami (FL)
Rajtuk kívül számos profi testépítő használta a legnagyobbak közül, akikről már szó is esett ebben az írásban:
Casey Viator – a legfiatalabb Mr. America győztes, aki 18 éves volt, amikor ezt a címet elnyerte.
Mike Mentzer - az 1979-es Mr. Universe és Mr. Olympia győztes.
Ray Mentzer - Mr. America győztes.
Dorian Yates - hatszoros Mr. Olympia győztes 1992 és 97 között. "
Jó edzést! Én ezt csinálom egy ideje, és nekem bejön!
Week 13: Detroit Lions - Tennessee Titans Dallas Cowboys - Seattle Seahawks Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals Buffalo Bills - San Francisco 49ers Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens Cleveland Browns - Indianapolis Colts Green Bay Packers - Carolina Panthers St. Louis Rams - Miami Dolphins Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints Washington Redskins - New York Giants San Diego Chargers - Atlanta Falcons New York Jets - Denver Broncos New England Patriots - Pittsburgh Steelers Oakland Raiders - Kansas City Chiefs Minnesota Vikings - Chicago Bears Houston Texans - Jacksonville Jaguars