Keresés

Részletes keresés

Bloodflower Creative Commons License 2000.09.23 0 0 1589
Üdvözlet!
Nem volt semmi, de végignézhettem egy teljes Lara....öööö...valakinek a koncertjét - csodás, mondhatom..:-/
De jövő pénteken ők lesznek, és akkor aztán lesznek látványos dolgok, mert nemcsak az énekesnőt mutatták ezen a koncerten, de a zenészeket is!:-) ...ha érted, mire gondolok!..:-)

Írtam 2 szlovén csajnak, de no replies yet.

Előzmény: Viveca (1588)
Viveca Creative Commons License 2000.09.23 0 0 1588
Mizújs, Virág? Volt valami izgi?????? Ne hagyj kétségek között!
Tiina elkérte a címemet, feltehetően azért, mert kértem, hogy küldjön promo anyagokat olyan bandákról, akiknek dolgozik. Persze próbálkozom a ljubjanai kontakttal is... Remélem, meglesz hamarosan.
Előzmény: Bloodflower (1587)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.22 0 0 1587
jól van, nincs gond...
23.50kor lesz egy órás műsor a tegnapi napról, meglássuk - kazit kell keresnem:-)))
Előzmény: Bloodflower (1586)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.22 0 0 1586
Szia Vivecám!

kicsit el vagyok kenődve, mert mintha ma lenne HIM a Südwesten, asszem azt láttam a txtn, de mindenhol jövő hétre írják, és a W. meg egy barátja videóznak, és nem akar vége lenni a filmnek. Mindig már csak 5 perc van hátra, és nem tudom megnézni, lesz-e ma vmi, és mikor.
De annyira emléxem, hogy későn, de vajon ennyire???
Annyira azért nem lehet gáz, mert 29én leadjáák az egész koncertet ezen az adón...

Állítólag nagyon jó volt a rastatti koncert:-(((

Előzmény: Viveca (1585)
Viveca Creative Commons License 2000.09.22 0 0 1585
Nahát, Virág! Nem gondoltam, hogy skizofrén vagy!!!! Bár a tegnapiak után lehet, hogy télleg ez lesz a kórképed!!!
Remélem, épségben hazaértél. Egyelőre nincs hír, még most megyek levélnézőbe. Persze amint adódik valami, azonnal írok!!!
Remélem, már abbamaradt a csuklás!!!!!!
Előzmény: Bloodflower (1584)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1584
na mégegyszer!:-)

VIVECÁM!! PAKOLJ!!!! IRÁNY LJUBLJANA!!!!:-))))))))))))))))))))

komoly! az a lányka, akivel videókat cseréltem, tudoood, vele beszéltem róla, és írt egy mailt, hogy az anyukája kivinne minket!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

csak jegyek kellenek, úgyhogy somolyogj azzal a szervezővel!:-))

Előzmény: Viveca (1582)
waters Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1583
VIVECÁM!! PAKOLJ!!!! IRÁNY LJUBLJANA!!!!:-))))))))))))))))))))

komoly! az a lányka, akivel videókat cseréltem, tudoood, vele beszéltem róla, és írt egy mailt, hogy az anyukája kivinne minket!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

csak jegyek kellenek, úgyhogy somolyogj azzal a szervezővel!:-))

Előzmény: Viveca (1582)
Viveca Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1582
Szal írt a lány, továbbította a dolgot a fószernak, aki a kontinensen belüli ügyeket intézi és ő is írt.
Nem lesz buli, a srácok nem tudnak többet bevállalni időhiány miatt.
Hüpp... de azért még reménykedhetünk valamiféle megoldásban, nem igaz? Ha máshol nem, hát a szomszédos helyeken... Egyébként rendesek, a lánynak írtam egy hosszabb levelet. Tudod, hogy van az, sosem árt jóban lenni "illetékes elvtársakkal"...
Előzmény: Viveca (1581)
Viveca Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1581
Ha megjöttél a tánci-tánciból, remélem, írsz nekem valami szépet és jót! Addig is körülnézek a nagyvilágban.
Már csak két nap és találka! Nagyon várlak! Tudtad, hogy nagy-nagy szerelmem, Rob Halford - akiről topicot nyitottam - előző albumát egy bizonyos T. Reznor nevű figurával követte el?! Ami azt illeti, borzalmas lett, de nem Trent miatt, hanem mert Robnak rémesen nem lett volna szabad odáig merészkednie... Szóval nem az ő stílusa, érted...
Előzmény: Bloodflower (1580)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1580
húúú, ez marha izgi, remélem összejön!!!:-))

na holnap dumálunk!
Flower

Előzmény: Viveca (1579)
Viveca Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1579
Egy uccsó:

írtam a bookingos csajnak - gondolom, csaj. Megkérdeztem, van-e lehetséges időpont és kértem árajánlatot. Ez még semmibe se kerül!!! Köszi az infót, Virág...

Előzmény: Bloodflower (1578)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1578
na azt azért csak nem! (???)
Nem hiszem, hogy mutogattam volna..............
remélem meglesz, csak nemtom hol...
meg olyan embert nem hívok ide, akiben nem bízok meg, szóval elég kevesen járnak ide!:-)))

Holnap hívj akkor, jó?
Én meg kétségbeesve keresek egy ljubljanait....

azért zargasd majd az Atust!:-))

Pussz,
Flow

Előzmény: Viveca (1577)
Viveca Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1577
Extrém ötlet: nem lehet, hogy valaki LENYÚLTA??? Vagy mégis odaadtad és csípőből letagadják? Egyik vendégedet sem hagytad magára, akár csak fél percre is? Sok minden megeshet ám...

Asszem, megyek és holnap fonozok. Addig is pussz!

Előzmény: Viveca (1575)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1576
örülök, hogy tetszettek!.-))

Figyu, a heartagram oldalon a Spotlight alatt, azon belül pedig a behind the scenes alatt van egy csomó kontaktcím, azokat nézd meg!

Előzmény: Viveca (1573)
Viveca Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1575
De, az bizony kő... Azért csinálnám én az "eszmei" részt (magát a tárgyalást), az iroda pedig a helyszínbérletet, plakátokat, jegyeket... Nekem ehhez nincs hátterem, viszont ha lenne egy tuti időpont, gázsi, stb., akkor lehetne próbálkozni, ha Atusnak nem is tetszene, van egy másik szervező cég...
Előzmény: Bloodflower (1574)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1574
na AZ tuti, hogy nem vettem rá semmit! Még az is beugrott, hogy a kazi a Lost Highway-jel kezdődött, utána volt még egy kedvenc film, és utána a koncert meg az egyéb. Mikor felfedeztem az eltűnését, az egész videókazis szekrényt 3szor ki-be pakoltam, MINDEN kazettát végigtekertem, amire nem volt ráírva, hogy mi van rajta, és SEMMI!!!
Senkinek nem adtam kölcsön, nem emléxem ilyenre... de meg is kérdeztem azokat, akiknek kölcsön adnék valamit, és nincs náluk!!!!:-((((

megpróbálok utánanézni a kontaktjuknak.... de ez elég merész azért, hallod-e!!! De milyen jó lenne!:-))
De nem kell ehhez SOK-SOK pénz?

Előzmény: Viveca (1572)
Viveca Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1573
Köszi a szmájlikat, irtó aranyosak!!!
Előzmény: Viveca (1572)
Viveca Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1572
Nem lehet, hogy véletlenül rávettél valamit? Vagy elraktad olyan helyre, ahová egyébként nem szoktad? Ne csináld, Virág!!!!
Elég érdekes, amit írtál erről a jegy-dologról... Egyébként arra gondoltam, lehetne szervezni egy pesti bulit... Ha már itt lesznek. A baj csak az, hogy nem tudom a kontaktjukat. Tehát a szervező(iroda, cég) e-mail címét. Lehet, hogy megjátszható lenne, bár külföldi bandát még csak kisegítőként szerveztem itthon... Egyedül persze nagy falat lenne, de hátha be tudnám dumálni annak a lütyő Attilának, hogy segítsen, mert megérné...
Előzmény: Bloodflower (1571)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1571
jó lsz a csütörtök, az úgyis szomrokás este, majd együtt átvészeljük!
Megnéztem ezt a ljubljanai koncertet, de azon az oldalon, ahova oda van linkelve, nincs semmi... sőt, egy prágai jegyiroda oldala!:-) Ezek a németek azt se tudják, melyik országban van Ljubljana!!!
Na mind1, remélem találok egy ottani fant, aki segítene- tudod, jó lenne passokat szerezni!:-))

Holnap itthon leszek, valamikor jön a wieseni lány videókat cserélni...
Képzeld, eltűnt az a HIM videókazim, amin az Osterrocknacht van, meg utána mindenféle finomság...:-((((((((((
TÖK KI VAGYOK AKADVA!!!! hol lehet??????????

Előzmény: Viveca (1570)
Viveca Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1570
Tőlem jöhecc hétfőn is, csak akkor végig kell szenvedned egy édes kis angol órát bébével! Ő hat körül szokott jönni, tehát kb. fél nyolcig marad. Ahogy gondolod, de szerintem ha eljössz, akkor az az igazi, ha kettesben vagyunk és nem törődünk semmi mással, csak a kis finnekkel... A csüti amúgy teljesen jó, ha neked is, akkor leokézhatjuk! Holnap úgyis hívlak - ha otthon leszel délután - és megdumcsizzuk ezt az egész fennforgást!
Előzmény: Bloodflower (1569)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1569
én meg lettem tegnap győzve, már csak a Robin a sor!:-)

Keresek embereket Ljubljanából, hogy kikérdezzem az ottani helyzetről meg lehetőségekről - de a kocsi még akkor sincs megoldva, úgyhogy azért megint kaparhatunk!

Ha nem jó a hétfő, akkor nekem csak a csütörtök jó legközelebb..:-((((( Az borús nap lesz!:-(((

Előzmény: Viveca (1568)
Viveca Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1568
Hát nekem ljubjanai ismerősöm nincs, de olyannal pont ma beszéltem, aki nyáron ott járt 10 napig és rohadt jól érezték magukat a bandával. Szal nem tudom, mi az igazi gond, de ha Robi szerint gáz, akkor hidd el neki, én nem erőltetem. Ő egyébként járt arra vagy csak hallomásból tud "dolgokat"? Én akkor lennék begyulladva, ha Boszniában játszanának, haha!
Na nem számít. Szívesen látlak.
Egyébként meg nem erőszak. Csak annyira megörültem a híreknek. Ha minden igaz, 18-án úgyis zúdulunk Münchenbe, persze az más ügy.
Hétfő és szerda kivételével nekem minden nap jó.

Libi, én ezeken az állati jó feltételeken már nem igazodom ki, mindenütt becsapást szagolok. Persze ha így igaz, akkor csak jó. Voltam elendernél, de aztán annyira megváltoztatták a feltételeket - a hátrányukra -, hogy átigazoltunk a spanommal. Ez szerintem csak újabb beetetés.

Előzmény: Libertine (1567)
Libertine Creative Commons License 2000.09.16 0 0 1567
Szia, Viveca, most írt nekem az elender, hogy az alap díjcsomaggal rendelkezőknek (ami HUF 2000+áfa) hétköznap 18-tól reggel 6-ig, hétvégén meg 3-tól reggel 6-ig nem számolják az internetezést (egyébként ez egy 10 órás csomag). Mindez kombinálva egy 4000 Ft-os Matáv 6 óra utáni átalány-fizetéssel, havi 6500 forintból gyakorlatilag korlátlan internetezést biztosít. Mit szóltok hozzá?

Lib

Előzmény: Viveca (1557)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.16 0 0 1566
próbálok beszélni valami ljubljanaival, hátha a jegyeket meg tudjuk oldani!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Viveca (1564)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.16 0 0 1565
nem tudom Vivecám, fáj a szivem... kedvem lenne, de a józan eszem nemet mondd... meg a Robi is, és hajlamos vagyok neki igazat adni ezesetben..:-((((((((((((((((((

Jövő héten felmegyek, jó?
Hétfőn jön egy adag HIMvideó....
azzal elpiszmogunk...

cupp,
Flower

Előzmény: Viveca (1564)
Viveca Creative Commons License 2000.09.16 0 0 1564
Látom, nincs kedved hozzá. Varsó meg messze van?! Jó, rendben. Pedig annyira örültem... Ez a rohadt L. télleg állati közel van. Na mindegy. Akkor várjunk, amíg Ausztriába vagy Prágába jönnek... Ami a jelek szerint sohanapján meg is fog történni!
Sajna le kell lépnem, vendég gyün. Holnap azért megpróbálok benézni... hüpp... most már aztán télleg merő hüpp vagyok...
Előzmény: Bloodflower (1563)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.16 0 0 1563
nem tudom VIvecám.... azért az a terület... maximum, ha tankkal mennénk!:-))
Meg kit veszel rá, hogy oda elvigyen? Szóval azért ez nagyon nagyon nagyon gáz. Viszont affffene úgy elmennék valahova!
Már MINDENHOL lesz koncert, csak egy NORMÁLIS helyen nem!!!
Svédeknél, norvégoknál, angolok, skótok, franciák, MINDENHOL!!!!!!

brühühühühühühühühühüüüüüüüüü!:-((((((((((((

jahúm nekem sem megy, valamit babrálnak rajta szerintem!

Előzmény: Viveca (1562)
Viveca Creative Commons License 2000.09.16 0 0 1562
Na, sikerült lehűtened...
Majd ugatunk angolul és azt mondjuk, L.A-ből jöttünk, ki nem szarja le?!
Előzmény: Viveca (1561)
Viveca Creative Commons License 2000.09.16 0 0 1561
Ha ezt elcsesszük, nem tom, micsinálok!!!!
A jahúm meg nem működik, nem tudok levélnézni.

Az előbb bementem a másik szobába, rákattintottam a Vivára és a Poison Girl ment. EZ ÉGI JEL, VIRÁG!!!

Előzmény: Viveca (1559)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.16 0 0 1560
láttam, lesújtva gondolkozom rajta...
Ljubjanában, ha megszólalsz magyarul, megköveznek.... nagyon gáz.......
meg jegyeket előre meg kell venni, mert tuti sold out lesz az összes klubkoncert...

szar szar szar nagyon!!!!!
Varsó meg azért annyira közel nincs.........
úúútáááloook keleteurópai lenni!:-((((((((((((((

Előzmény: Viveca (1559)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!