Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
LMG-100 és egy kamion összért a Segner térnél. 345-ös troli nem tudok elmenni vezeték nélkül.
401-es ikarus. Ő nem kapott kijelzőt. Akkor a ziuk sem?
A kamion beállt a Segner térre a busz sokáig ott állt. Jött egy itk-ás autó elől nézegetek valamit ahol a sofőr vezeti busz csak alatta nyitottak ki egy ajtót. Aztán később a másodiknak jött itk-ás autóból kiszállt egy ember és a hátsó ajtótt nyitotta fel egy akksi töltővel újrainditotta a motort, majd az is beállt a segner térre ahol a kamoin meg a rendőrség volt. Nyugati utca teljesen bedugult még azok ottt álltak.
Doberdói hurok sehol. Parlagfű van benne. Közműcsővek is ott hevernek a környéken. A bólyai utca végig felbontva. Szerintem az egyetem téren keresztül akarják áthozni a kábelt az 1-es vonalról. A nem rég épült körforgalmat felbontják ami ez egyetemmel szembe van?
Arrol nem én készítettem a képet, hanem Szűcs Imre barátom. De valamikor taitásiidőszakban.
-------
MÁS:
A 378 psz. trolibusz lecsapta a felsővezetékből az áramot a segner tértől a nagyállomásig illetve a Csolonai színházig még a telepen sincs áram. A trolik szedő nélkül közlekednek a 2-es vonalon 5 perces késéssel.
Keresztesi vonat :) A 322-es hörgő elromlot. A forgovázkeret tiszta olaj volt és az egész mozdony oldala. Az első kocsi oldala is olaj petyek díszelegnek.
Őöspükladány helyijáratos busza. Régen egy helyi debrecenni ikarus 260-as volt . Rendszámma ***-441 volt de nem biztos.
Most jut eszembe hogy a DZD-655 merre szokott dolgozni? Mert ráncajtóssal rég utaztam.
Nagyállomáson a betonvasat pakolják. Munkaügyi előtt járnak a piac utcán a kábelesek. A forgalom a villamosínen a szent anna utcai megállóhely keresztül zajlik.
A Borzán Gáspár u.-Diószegi út-Gizella u. körforgalomnál a 30/30A-nak a Borzán Gáspár megállója a körforgalom után lesz egyből ahogy lekanyarodik. És a 30I-nek is ugyan úgy lesz hogy a körforgalom után egyből ott lesz a megálló Gizella utca megálló néven?
Most is kint vannak a trolik. Nekem tetszenek az új kijelzők, bár a betűméret lehetne nagyobb is valamivel. Délelőtt voltam a Hal Köznél és elég komoly káosz volt, amit tetézett a Piac utcai útfelbontás is. A trolik még késő délután is lehúzott áramszedővel jöttek be a Segner térre, csak a 2-esen közlekedő járműveknél volt az áramszedő felhúzva. Azért ezer éve nem volt ilyen, hogy egész nap kint voltak a trolik és egyetlen trolipótló sem volt látható. :) Mondjuk az új kijelzőket utasforgalomban lehet jól tesztelni.