Szia! Én még a karcok előtt megoldottam... ha az CSI-nek bevált, jó lesz nekem is :)
Felraktam az LCD-re méretrevágva egy ismerőstől kapott újjnyomrögzítő fóliát. Közel 0.5 mm vastag, és bírja már 1/2 éve... Odatapadt rendesen, de ha akarom leszedhető masznyomok nélkül :)
Az biztos, hogy üveglapot nem ragasztgatnék a gép hátsó részére. Az üvegnek van pl egy rossz tulajdonsága... törik, mert nem túl rugalmas. Inkább polírozz (megoldható, ismerős az autó CD lejátszójának kijelzőjét fogkrémmel polírozta és bevált).
Na emberek, akkor legyen-e állatkertezés? Ha igen, akkor mikor? Egyetemes javaslatot teszek jövő szerdára (augusztus 15). Az időpont kérésre variálható, bár egyenlőre csak az érdeklődőket mérném föl. Az állatkert nyári szezonban 9-18-ig van nyitva, a belépő felnőtteknek 850Ft. Csoportos jegy nem tudom, hogy van-e, de azt se, hogy mi leszünk-e egy csoportnyian...
Aztarohadt. Valaki okos fizikus magyarázza már el nekem, hogy lehetséges a kint játszódó folyamat? Megállás nélkül villámlik, csak úgy villog az ég, mintha folyamatosan vakuznának és mellékesen nem dörög. De félelmetesen néz ki. Csak sajnos a felhők mögött cikáznak a villámok, így nem látszik a képeken. Pedig nagyon durva lenne....
anno vmelyik cégnél láttam olyat, hogy "CD" polirozo, gyak ha a CD karcos volt beraktad és egy rémisztő vékony réteget lepolirozott róla. Állítólag onnan jobban szólt az audio cd.
ha polikarbonáttal meglehetet csinálni akkor üveggel is kérdés mennyiért és hol...
Gyári műanyag leszed, jó messzire eldob, és rá ragaszt egy ilyen edzett üveglapot:-) Napsütésben is jobban látható az lcd, meg csilliárdszor jobban néz ki:-))) Én itt a fórumon rendeltem valakitől. Talán garfildkától, de ez nem biztos.
Hát a kijelzőt biztos nem lehet polirozni. Karcolhatatlan üveg meg nincsen csak sapphire kristály de azt csak az órákon használják. Vannak ilyen karcokat feltöltő anyagok, de nem tudom mennyire segit ez neked :(((
Nagyon durván karcos a kijelzőm, ezért rendeltem rá egy ilyen karcolhatatlan üvegből készült védőcuccot. Azonban szeretném a rajta lévő karcokat eltüntetni. Szerintetek azt le lehet políroztatni (mondjuk ott a Tesco-nál)? Vagy mit javasoltok?
Tegnap szakitól elhoztam a középoszlopot kiváltó alu. középrészt. Jó lett, majd élesbe kiderül mennyire :))) Tényleg amit eszkábáltál konzolt az obihoz és a vázhoz, készítettetek aluból egyet.