A vélemény szabad, csak itt nem divat ez a stílus, főleg nem első hozzászólásban. Azért sajnálom, hogy nem nyaltad be a falcos dumámat – amúgy rá se ránts, ez csak amolyan beavatási szertartás a vaduló újoncoknak. ;-)
Szoktatok idegenbe járni a Juniorral? (Sopron, Egerszeg, Szombathely hazai pálya, nem számít idegenbeli túrának :-) Sajnos én a sok szerdai meccs miatt idén elég kevés helyre jutottam el, de Dombóvárt remélem be tudom illeszteni a programomba. A rájátszás meg a kötelező kategóriába tartozik.
Körmend-Pécs Szerinted mi lesz ott? Szerintem: annak ellenére, hogy hétköznap van, teltház lesz, nagy hangulattal (két fontos és nagy idegenbeli siker után meg pláne!)! Plusz, ugye Ivkovics barátunk is jön.....!! Meg kell a siker, ha 4 közé akarunk jutni!!
De mielött még erre koncentrálnánk, szomabton ünnepelünk egyet: 30 Éve Az NB1-ben!!!
Ne haragudj én nem szándékoztam szétbaszni ez a topicot,csak véleményemet nyilvánítotam! Ha nektek nem tetszik akkor minek reagáltok rá!Felesleges és akkor ennyibe maradt volna!
Ne haragudj én így látom a dologot és ezzel nem csak én vok így hanem nagyrészt az egész társaság!Mert ha ott voltál és sztem ott voltál meccsen nem mi viselkedtünk undorítóan hanem a falcósok!És nem tom hogy csak védeni akartad őket vgy engem hergelni de nem tom minek!Na demind1!Véleményem akkoris marad ha akárkinek nem tetszik!